Cnm cok sevindim Allah tamamina erdirsin.Senin kacinci gun embriyosu kac taneydi ve bthcg kaç çikti?Hadi bakalim darisi bana ve bu sayfada bekleyen diger arkadaslarin basinaKızlaaar hamileyimAllahım burada hayırlı haberler bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin inşallah beklemenin ne demek olduğunuz bizler biliriz. rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepinize
Tebrikler cNim kac cikti?Kızlaaar hamileyimAllahım burada hayırlı haberler bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin inşallah beklemenin ne demek olduğunuz bizler biliriz. rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepinize
Canim kacinci gunundu bugun? Kac embrion konuustu belkide ikizdir bide kacinci gun embriosu?Teşekkürler kızlar rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDeğerim 705 çıktı doktor normal dedi ama bana biraz çok gibi geldi acaba başka bir şeyin habercisimi dersiniz?
Teşekkürler kızlar rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDeğerim 705 çıktı doktor normal dedi ama bana biraz çok gibi geldi acaba başka bir şeyin habercisimi dersiniz?
5. Gun embriyosumuyduTeşekkürler kızlar rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDeğerim 705 çıktı doktor normal dedi ama bana biraz çok gibi geldi acaba başka bir şeyin habercisimi dersiniz?
tatlim seni merak ediyorum naptinCanım çok sevindimallahım kucağına almayı nasip etsin. İnşallah yarın bende güzel haberler veririm
Canım hamileyim çok şükür darısı tüm bekleyenlerintatlim seni merak ediyorum naptin
masallah Allah kucağına almayınca nasip etsin canim bizede dua et nolur bende yarın transfer olucamCanım hamileyim çok şükür darısı tüm bekleyenlerin
Kızlar Günaydınhastanedeyim şuanda 10 dakika önce kan verdim 1 saate çıkacakmış sonucu.hayatım boyunca bu kadar titrediğimi hatırlamıyorum Rabbim önce bana sonra burada tüm bekleyenlere mutlu haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. İnşallah bir aaat sonra güzel Kızlar Günaydınhastanedeyim şuanda 10 dakika önce kan verdim 1 saate çıkacakmış sonucu.hayatım boyunca bu kadar titrediğimi hatırlamıyorum Rabbim önce bana sonra burada tüm bekleyenlere mutlu haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. İnşallah bir aaat sonra güzel haberler veririm Ayyy senin adına çok sevindim hayırlısı olsun rabbim hayırla kucaginada almayı nasip etsinKızlaaar hamileyimAllahım burada hayırlı haberler bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin inşallah beklemenin ne demek olduğunuz bizler biliriz. rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepinize
Canım dualarımda hep varsınız. Transfer olduğum günden beri benimle birlikte burada gün sayan sizler benim en büyük destekçim rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahmasallah Allah kucağına almayınca nasip etsin canim bizede dua et nolur bende yarın transfer olucam
Gozunuz aydin cok sevindim katlanarak devam etsin insallahhhKızlaaar hamileyimAllahım burada hayırlı haberler bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin inşallah beklemenin ne demek olduğunuz bizler biliriz. rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepinize
Maşallah maşallahCanım dualarımda hep varsınız. Transfer olduğum günden beri benimle birlikte burada gün sayan sizler benim en büyük destekçim rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Canım seninle başka postta konuşmuştuk aynı zamanlarda yumurtamız toplanmıştı sanırım demi 11 Temmuzdu bnm toplanması ve dondurulmuştu 3.günde hatırladın mımasallah Allah kucağına almayınca nasip etsin canim bizede dua et nolur bende yarın transfer olucam
Okurken mutluluktan ağladım ben de bu ay adet olursam tüp bebeğe başlıcam. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah:)Teşekkürler kızlar rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDeğerim 705 çıktı doktor normal dedi ama bana biraz çok gibi geldi acaba başka bir şeyin habercisimi dersiniz?
Merhaba hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alınCanım dualarımda hep varsınız. Transfer olduğum günden beri benimle birlikte burada gün sayan sizler benim en büyük destekçim rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?