Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kızlaaar hamileyim Allahım burada hayırlı haberler bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin inşallah beklemenin ne demek olduğunuz bizler biliriz. rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepinize
Cnm cok sevindim Allah tamamina erdirsin.Senin kacinci gun embriyosu kac taneydi ve bthcg kaç çikti?Hadi bakalim darisi bana ve bu sayfada bekleyen diger arkadaslarin basina

Kızlaaar hamileyim Allahım burada hayırlı haberler bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin inşallah beklemenin ne demek olduğunuz bizler biliriz. rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepinize
Tebrikler cNim kac cikti?

Teşekkürler kızlar rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Değerim 705 çıktı doktor normal dedi ama bana biraz çok gibi geldi acaba başka bir şeyin habercisimi dersiniz?

Canim kacinci gunundu bugun? Kac embrion konuustu belkide ikizdir bide kacinci gun embriosu?

Canim bide evde idrar testin varmi yapsana gozumuz konlumuz acilsin guzelce koyu iki cizgi gorelim moral olsun :)

5. Gun embriyosumuydu
Hadi insllh

masallah Allah kucağına almayınca nasip etsin canim bizede dua et nolur bende yarın transfer olucam
Canım dualarımda hep varsınız. Transfer olduğum günden beri benimle birlikte burada gün sayan sizler benim en büyük destekçim rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah

Gozunuz aydin cok sevindim katlanarak devam etsin insallahhh

Canım dualarımda hep varsınız. Transfer olduğum günden beri benimle birlikte burada gün sayan sizler benim en büyük destekçim rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Maşallah maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

masallah Allah kucağına almayınca nasip etsin canim bizede dua et nolur bende yarın transfer olucam
Canım seninle başka postta konuşmuştuk aynı zamanlarda yumurtamız toplanmıştı sanırım demi 11 Temmuzdu bnm toplanması ve dondurulmuştu 3.günde hatırladın mı Beni doktorum 19unda çağırdı Pazar günü yolcuyum haftaya sanırım transferim

Herkese merhaba kızlar ,
Benimde 9 Ağustosta 3. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi.İnşallah Allah herkesin gönlüne gore en hayirlisini nasip der

Okurken mutluluktan ağladım ben de bu ay adet olursam tüp bebeğe başlıcam. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah:)

Merhaba hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın Daha önce yazdınız mı bilmiyorum sizde belirti falan oldu mu transfer sonrası gerçi herkeste farklı şeyler oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…