Bugun 5 gunum hic bi belirti yok gogus disinda umutsuzlasmaya basladimKizlar en erken kimin sonucu var.Ovulasyon testi deneyen yok sanirim.Evde varsa test zamaniniz yakinsa deneyebilirsiniz.Cift cizgi gorurseniz buyuk ihtimalle hamilesiniz.Gebelik testide 2.cizgi silik cikiyor ovulasyon cift oldugunda.Cunku bhcg onde kanda yuksek cikiyor sonra idrarda.
Kizlar en erken kimin sonucu var.Ovulasyon testi deneyen yok sanirim.Evde varsa test zamaniniz yakinsa deneyebilirsiniz.Cift cizgi gorurseniz buyuk ihtimalle hamilesiniz.Gebelik testide 2.cizgi silik cikiyor ovulasyon cift oldugunda.Cunku bhcg onde kanda yuksek cikiyor sonra idrarda.
Benim 8. Günüm hala belirti yok.senin yine bi belirti var umudunu yititirme bence. Benim olmadı yine büyük ihtimalleBugun 5 gunum hic bi belirti yok gogus disinda umutsuzlasmaya basladim
Bende acillik olmuştum ilk denememde ağrıdan ama pozitifti. Canını sıkma en büyük belirti adet ağrısı gibi ağrılar zaten. Olmuştur inşallah.test günün ne zaman. 12. Günde yapılıyo genelde. Git kan ver bence kesin çıkar bugün 13 olmuşyarin transferimin 13.günü tüp bebek sonucumu öğrenmek için kan vericem ama 2 gündür sanki adet olacak gibi bir ağrı var sizce bunlar normal mi korkmaya basladim açıkçası kendimi negatif sonuç için hazırlamaya başladım bile şimdiden
yok yarın 13 olcak doktorum 16 ağustosta yap dedi diye benim eşim ve kayinvalidem beklememi istediler bnde onları kıramadım yarın sabahtan gidip kan vericem ama inanınki ayakta bile duramıyorum bu ağrıdan rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlısı artıkBende acillik olmuştum ilk denememde ağrıdan ama pozitifti. Canını sıkma en büyük belirti adet ağrısı gibi ağrılar zaten. Olmuştur inşallah.test günün ne zaman. 12. Günde yapılıyo genelde. Git kan ver bence kesin çıkar bugün 13 olmuş
Sen bilirsin tabi ama 1 günden çok bişey farketmiyo. Benim 20 si ama 19 unda yaptırıcam. İnşallah güzel haberler alırız.yok yarın 13 olcak doktorum 16 ağustosta yap dedi diye benim eşim ve kayinvalidem beklememi istediler bnde onları kıramadım yarın sabahtan gidip kan vericem ama inanınki ayakta bile duramıyorum bu ağrıdan rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlısı artık
Merhaba arkadaslar
Ayın 8inde transfer olmustum bugun 7.gun idrar testi yaptım maalesef gölge bile yok.
Ovulasyon testinde de çok koyu değildi tahmin etmiştim.
Inşallah siz olumlu sonuçlar alırsınız.
Uzunca bir sure tedaviye ara veriyorum maddi manevi cok yiprandim cunku. 3.denememdi
Benim dr um 10. Gun istedi 8. Gunum daha.Test gunum 20 sende ne zamandi ? 18 yaptirsam cikarmi daha bekleyemiyorum
Bence çok erken benim ilkinde 13. Gün bile saatler sonra çıkmıştı idrar testinde. Hatta ben çift çizgiyi görünce test bozuldu dedim saatlerce beklediği için. Transferin 8. Günü beta hcg salınmaya başlıyo. Kanda bile çıkması çok zorken idarda çıkmaması normal bence.Merhaba arkadaslar
Ayın 8inde transfer olmustum bugun 7.gun idrar testi yaptım maalesef gölge bile yok.
Ovulasyon testinde de çok koyu değildi tahmin etmiştim.
Inşallah siz olumlu sonuçlar alırsınız.
Uzunca bir sure tedaviye ara veriyorum maddi manevi cok yiprandim cunku. 3.denememdi bu
evet canim benim transferim yarın olucak dualarda bulusalimCanım seninle başka postta konuşmuştuk aynı zamanlarda yumurtamız toplanmıştı sanırım demi 11 Temmuzdu bnm toplanması ve dondurulmuştu 3.günde hatırladın mı ☺ Beni doktorum 19unda çağırdı Pazar günü yolcuyum haftaya sanırım transferim
Canım rabbim hayırlısı ile tüm bekleyenlere bu mutlu haberi almayı nasip etsinOkurken mutluluktan ağladım ben de bu ay adet olursam tüp bebeğe başlıcam. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah:)
Teşekkürler canım ben hiç bir belirti aramadım ilk günden itibaren onunla konuştum bol dua ettim. Sadece göğüslerin çok şiş ve ağrılıydı bir de adet ağrısı gibi bel ve kasık ağrısı yaşadım. Bol bol ananas ve kabak çekirdeği yedim. Bu arada transferden sonra bulaşık yerleştirme dahil hiç bir iş yapmadın 10 gün boyuncaMerhaba hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alınDaha önce yazdınız mı bilmiyorum sizde belirti falan oldu mu transfer sonrası gerçi herkeste farklı şeyler oluyor ama
Canım benim evde gebelik testi kalmamış. Ovulasyon testi denedim senin yazını okuduktan sonra aynı ganimetim gibi iki çizgi çıktıKizlar en erken kimin sonucu var.Ovulasyon testi deneyen yok sanirim.Evde varsa test zamaniniz yakinsa deneyebilirsiniz.Cift cizgi gorurseniz buyuk ihtimalle hamilesiniz.Gebelik testide 2.cizgi silik cikiyor ovulasyon cift oldugunda.Cunku bhcg onde kanda yuksek cikiyor sonra idrarda.
Olumsuz düşünme aksine olduğunu düşün olumlama yap lütfen. Böle negatif düşünceleri kafandan at. İnşallah yarın güzel haberlerini verirsin bizeyarin transferimin 13.günü tüp bebek sonucumu öğrenmek için kan vericem ama 2 gündür sanki adet olacak gibi bir ağrı var sizce bunlar normal mi korkmaya basladim açıkçası kendimi negatif sonuç için hazırlamaya başladım bile şimdiden
INŞALLAHOlumsuz düşünme aksine olduğunu düşün olumlama yap lütfen. Böle negatif düşünceleri kafandan at. İnşallah yarın güzel haberlerini verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?