- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
aynen ben çok zorluk çektim ama insallah artık sonu güzel olur transfer için zorla izin aldı yanimda simdiAYnen canım bende etkilendim baya senin eşinde yanında değildi sanırım o süreçlerde Allahım yardımcın olsun inşallah
Transferden 6 ile 8 gün arasinda degisen sure sonunda bhcg salgilanmaya basliyor ve sonrası hızlanarak 2 gunde 1 2 kat artiyor.Gebelik kanda çiktiktan sonra idrarda gorulebiliyor.Eger yeni tutunmaya basladiysa idrar testi gostermeyebilir.Biraz daha sabır.Tutmustur insllh hayırlı haberlerini paylasırsın.Kızlar bugün 8.günüm idrar testi yapsam çıkar mı adet sancılarımda devam ediyor
Peki tum gun yatdinmi? Ben ilk gun disinda tum gun yatmadim suan bile disarda acik hava geziyorum tabiiki kosup hoplayib ziplamiyorum ama haraketsizde digilim
[/QUOTE
günaydınhayır tabi tüm gün hareketsiz değildim ama evden çıkmadım evde kısa yürüyüşler yaptım sadece. Kayınvalidemle annemler yemek getirdi zaten yemekle kaldırmasıyla uğraşmadım sadece. Bol bol film izledim ve zaman çabucak geçti.
Hadi canım allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna. Sıkma kendini herşey çok güzel olacak de içinden İnan bunaaynen ben çok zorluk çektim ama insallah artık sonu güzel olur transfer için zorla izin aldı yanimda simdi
Canım dualarımız seninle inşallah bu sayfa hepimize uğurlu gelecek. Yaptırdın mı tahlilini?yarin transferimin 13.günü tüp bebek sonucumu öğrenmek için kan vericem ama 2 gündür sanki adet olacak gibi bir ağrı var sizce bunlar normal mi korkmaya basladim açıkçası kendimi negatif sonuç için hazırlamaya başladım bile şimdiden
Çok teşekkür ederim inşallah tutunmuşlardırTransferden 6 ile 8 gün arasinda degisen sure sonunda bhcg salgilanmaya basliyor ve sonrası hızlanarak 2 gunde 1 2 kat artiyor.Gebelik kanda çiktiktan sonra idrarda gorulebiliyor.Eger yeni tutunmaya basladiysa idrar testi gostermeyebilir.Biraz daha sabır.Tutmustur insllh hayırlı haberlerini paylasırsın.
Hadi bakalim bol sanslarkızlar transfere gidiyorum bana çok dua edin olur mu
Benden de 10 gun istensi ucuncu gun embriosu olmasina ragmenGünaydın Kızlar,
Insallh bugünde hayırli sonuclar almaya devam edicez.Bu sayfa hepimize ugurlu gelecek.
Genel olarak bakiyorum hep sonuclar 12 13 14. gunlerde istenmis.10. Gunde istenen bir ben varım sanirim.Aslinda sabredebilsek mantikli olan 12 14 gun.Ozellikle 3.gun embriyosu ise daha gec tutunuyor ve bhcg 10.gun cok dusuk cikiyor.2. Transferimde 10 12 14 16 ve 18. Gunlerde kan vermek zorunda kaldim hep 2 kati gormek icin.Bu da stres yapiyor.
Hepimize hayirli sonuclar diliyorum.
sağol canim insallah bu ay pozitifi ep birlikte goruruzHadi bakalim bol sanslar
Embriyo sayisi faktorude var.Benim 3. Transfer hep 10 gun istendi ilkinde hic tutmadi 0.5 cikti 2. De 46.5 la basladi.Benden de 10 gun istensi ucuncu gun embriosu olmasina ragmen
4tAne konuldu ilk cok koktum ya hepsi tutarsa simdi keske 10,15 tane koysaydilar diyorum :)Embriyo sayisi faktorude var.Benim 3. Transfer hep 10 gun istendi ilkinde hic tutmadi 0.5 cikti 2. De 46.5 la basladi.
kan verdim canım öğlene doğru çıkacak hayırlısıyla INŞALLAHCanım dualarımız seninle inşallah bu sayfa hepimize uğurlu gelecek. Yaptırdın mı tahlilini?
Tam aklımdan geciyordun hayirlisi insallh guzel haberler verirsinkan verdim canım öğlene doğru çıkacak hayırlısıyla INŞALLAH
Canim belirtilerini falan detayli yazarsan suan evde benim gibi cildiran arkadaslara umut olursunuz :)kan verdim canım öğlene doğru çıkacak hayırlısıyla INŞALLAH
tamam canım bii sunucum çıksın yazarım inşalalhCanim belirtilerini falan detayli yazarsan suan evde benim gibi cildiran arkadaslara umut olursunuz :)
Çok çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.kızlar çok şükür test sonucum cıktı HAMİLEYİMdarısı tüm isteyenlere rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepinizin hayırlı sonuçları çıksın INŞALLAH ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?