Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kızlar bugün 8.günüm idrar testi yapsam çıkar mı adet sancılarımda devam ediyor
Transferden 6 ile 8 gün arasinda degisen sure sonunda bhcg salgilanmaya basliyor ve sonrası hızlanarak 2 gunde 1 2 kat artiyor.Gebelik kanda çiktiktan sonra idrarda gorulebiliyor.Eger yeni tutunmaya basladiysa idrar testi gostermeyebilir.Biraz daha sabır.Tutmustur insllh hayırlı haberlerini paylasırsın.

Canım dualarımız seninle inşallah bu sayfa hepimize uğurlu gelecek. Yaptırdın mı tahlilini?

Çok teşekkür ederim inşallah tutunmuşlardır

Günaydın Kızlar,
Insallh bugünde hayırli sonuclar almaya devam edicez.Bu sayfa hepimize ugurlu gelecek.
Genel olarak bakiyorum hep sonuclar 12 13 14. gunlerde istenmis.10. Gunde istenen bir ben varım sanirim.Aslinda sabredebilsek mantikli olan 12 14 gun.Ozellikle 3.gun embriyosu ise daha gec tutunuyor ve bhcg 10.gun cok dusuk cikiyor.2. Transferimde 10 12 14 16 ve 18. Gunlerde kan vermek zorunda kaldim hep 2 kati gormek icin.Bu da stres yapiyor.
Hepimize hayirli sonuclar diliyorum.

Benden de 10 gun istensi ucuncu gun embriosu olmasina ragmen

kızlar çok şükür test sonucum cıktı HAMİLEYİM darısı tüm isteyenlere rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepinizin hayırlı sonuçları çıksın INŞALLAH
Çok çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Kaç çıktı değerin. Belirtilerin nelerdi bizi de aydınlatır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…