Agri oluyor bendede var olmasida olmamasida belirti degil.13 gun dile kolay iyi sabretmissiniz.Insllh sizden de guzel haberler aliriz yarin.yarin transferimin 13.günü tüp bebek sonucumu öğrenmek için kan vericem ama 2 gündür sanki adet olacak gibi bir ağrı var sizce bunlar normal mi korkmaya basladim açıkçası kendimi negatif sonuç için hazırlamaya başladım bile şimdiden
Ben başından beli olumsuz düşüncelere kapılıp kendime bu süreci biraz zehir ettim sanırımTeşekkürler canım ben hiç bir belirti aramadım ilk günden itibaren onunla konuştum bol dua ettim. Sadece göğüslerin çok şiş ve ağrılıydı bir de adet ağrısı gibi bel ve kasık ağrısı yaşadım. Bol bol ananas ve kabak çekirdeği yedim. Bu arada transferden sonra bulaşık yerleştirme dahil hiç bir iş yapmadın 10 gün boyunca
aminnn insallah cumlemizinCanım dualarımda hep varsınız. Transfer olduğum günden beri benimle birlikte burada gün sayan sizler benim en büyük destekçim rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Allah razi olsun tesekkur ederimCanım rabbim hayırlısı ile tüm bekleyenlere bu mutlu haberi almayı nasip etsinŞimdiden hayırlı olsun tedavin
benimde donduruldu canim yarın transfer olucam 2 tane 3. gün embriyosu 2 tane 5. gün embriyosu var benim bakalim Rabbim dileklerimizi kabul etsinninsallah çok heyecanliyimCanım seninle başka postta konuşmuştuk aynı zamanlarda yumurtamız toplanmıştı sanırım demi 11 Temmuzdu bnm toplanması ve dondurulmuştu 3.günde hatırladın mı ☺ Beni doktorum 19unda çağırdı Pazar günü yolcuyum haftaya sanırım transferim
Allah yardımcın olsun cnm duamdasın inşallah sen ve bekleyen herkesbenimde donduruldu canim yarın transfer olucam 2 tane 3. gün embriyosu 2 tane 5. gün embriyosu var benim bakalim Rabbim dileklerimizi kabul etsinninsallah çok heyecanliyim
amin canim sende benim duamdasin olacak ya inanıyorum bir taraftan korkuyorum bu süreçte psikolojim çok etkilendiAllah yardımcın olsun cnm duamdasın inşallah sen ve bekleyen herkesRabbim kucağımızı hayırlısıyla doldursun inşallah
Bak önünde güzel bi örnek var. Adete benzer ağrılar yaşamış ve pozitif. Bak gör pozitif çıkacak sonucun. Boşuna üzüyosun kendini. Ben ne yapayım bende hiçbir belirti yok. Ben kendimden biliyorum. Acile gittim bana iğne yapın ağrıdan ölüyorum diye hamileymişim. Olumsuz düşünmeni gerektirecek bi durum yok üzülme hiç güzel haber alacaksın bak görBen başından beli olumsuz düşüncelere kapılıp kendime bu süreci biraz zehir ettim sanırımbugün 7.gün başından ilk gündem beri adet öncesi sancılar oldu bugünde adete yaklaşınca sıklaşır ya öyle oldu o yüzden korku kaplıyor biraz inşallah pozitif olur
Benimde hiç bi belirtim yok gün yaklaştıkça korkmaya başlıyorumBak önünde güzel bi örnek var. Adete benzer ağrılar yaşamış ve pozitif. Bak gör pozitif çıkacak sonucun. Boşuna üzüyosun kendini. Ben ne yapayım bende hiçbir belirti yok. Ben kendimden biliyorum. Acile gittim bana iğne yapın ağrıdan ölüyorum diye hamileymişim. Olumsuz düşünmeni gerektirecek bi durum yok üzülme hiç güzel haber alacaksın bak gör
Benimde hala yok. Nette bikaç doktorun yorumlarını dinledim ağrı olması yada olmaması belirti değildir diyo.Benimde hiç bi belirtim yok gün yaklaştıkça korkmaya başlıyorum
Bende bisey yok suanBenim 20 sinde adet sancıları çekiyorum şuan inşallah pozitif olur
Sen, ben bide huseyin _1509Bende bisey yok suan
Peki tum gun yatdinmi? Ben ilk gun disinda tum gun yatmadim suan bile disarda acik hava geziyorum tabiiki kosup hoplayib ziplamiyorum ama haraketsizde digilimTeşekkürler canım ben hiç bir belirti aramadım ilk günden itibaren onunla konuştum bol dua ettim. Sadece göğüslerin çok şiş ve ağrılıydı bir de adet ağrısı gibi bel ve kasık ağrısı yaşadım. Bol bol ananas ve kabak çekirdeği yedim. Bu arada transferden sonra bulaşık yerleştirme dahil hiç bir iş yapmadın 10 gün boyunca
Benim test günüm 18 i bakalım ne olacakSen, ben bide huseyin _1509
belirti yaşamayanlar olarak bakalım sonuçlarımız nasıl olacak. Ayın 19 unda yaptırıcam inşallah.
Sen, ben bide huseyin _1509
belirti yaşamayanlar olarak bakalım sonuçlarımız nasıl olacak. Ayın 19 unda yaptırıcam inşallah.
Sen, ben bide huseyin _1509
İnşAllah bizim sonuçlarımız da pozitif çıkar bi belirtisi olmayanlara örnek oluruzBende ilk iki uc gun oldu bide soldan baya bi kasik agrisi oldu 4,5 saniyelik o kadar suan ama gogusum uyudugumda baya agirlastigini hiss ediyorum ilaclardandir bence cunki adetde agrisi olsa bile boyle olmuyoddu bakalim artik hayirlisi
AYnen canım bende etkilendim baya senin eşinde yanında değildi sanırım o süreçlerde Allahım yardımcın olsun inşallahamin canim sende benim duamdasin olacak ya inanıyorum bir taraftan korkuyorum bu süreçte psikolojim çok etkilendi
Kızların dediği belirti diye birşey yok belki de herkes farklı şeyler yaşıyor Allah bekleyişlerimizi mucizelerle güzel müjdeli haberler ile sonuçlandırsın inşallahBende bisey yok suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?