Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Agri oluyor bendede var olmasida olmamasida belirti degil.13 gun dile kolay iyi sabretmissiniz.Insllh sizden de guzel haberler aliriz yarin.

Ben başından beli olumsuz düşüncelere kapılıp kendime bu süreci biraz zehir ettim sanırım bugün 7.gün başından ilk gündem beri adet öncesi sancılar oldu bugünde adete yaklaşınca sıklaşır ya öyle oldu o yüzden korku kaplıyor biraz inşallah pozitif olur

benimde donduruldu canim yarın transfer olucam 2 tane 3. gün embriyosu 2 tane 5. gün embriyosu var benim bakalim Rabbim dileklerimizi kabul etsinninsallah çok heyecanliyim

benimde donduruldu canim yarın transfer olucam 2 tane 3. gün embriyosu 2 tane 5. gün embriyosu var benim bakalim Rabbim dileklerimizi kabul etsinninsallah çok heyecanliyim
Allah yardımcın olsun cnm duamdasın inşallah sen ve bekleyen herkes Rabbim kucağımızı hayırlısıyla doldursun inşallah

Bak önünde güzel bi örnek var. Adete benzer ağrılar yaşamış ve pozitif. Bak gör pozitif çıkacak sonucun. Boşuna üzüyosun kendini. Ben ne yapayım bende hiçbir belirti yok. Ben kendimden biliyorum. Acile gittim bana iğne yapın ağrıdan ölüyorum diye hamileymişim. Olumsuz düşünmeni gerektirecek bi durum yok üzülme hiç güzel haber alacaksın bak gör

Benimde hiç bi belirtim yok gün yaklaştıkça korkmaya başlıyorum

Arkadaşlar belirti aramayın lütfen sadece İnanın. Bebeğinizle konuşun. Ben adet ağrısı gibi ağrı çektin belim kasıklarım ağrıdı. Göğüslerim şişti. Bir kez bile acaba demedim bebeğime inandım lütfen sizde burda diğerlerinde var bende yok gibilerde kuruntu yapmayın. Herkes bu süreci farklı yaşıyo ama tek şey olumlama ve inanma. Sen hangi ilacı kullanıyorsun seninki kaçıncı gün bunlar herkes için farklı şeyler lütfen ne olur sadece kendinizle kalın karnınızı okşayın konuşun ve bol dua edin. Gerisi kendiliğinden gelecek İnanın

Benimde hiç bi belirtim yok gün yaklaştıkça korkmaya başlıyorum
Benimde hala yok. Nette bikaç doktorun yorumlarını dinledim ağrı olması yada olmaması belirti değildir diyo.
Kendi doktorumda ağrıların kesinlikle psikolojik olduğunu söylüyo. Ama yine de içim rahat değil. İnşallah diyelim Allah büyük.

Peki tum gun yatdinmi? Ben ilk gun disinda tum gun yatmadim suan bile disarda acik hava geziyorum tabiiki kosup hoplayib ziplamiyorum ama haraketsizde digilim

Sen, ben bide huseyin _1509
belirti yaşamayanlar olarak bakalım sonuçlarımız nasıl olacak. Ayın 19 unda yaptırıcam inşallah.

Bende ilk iki uc gun oldu bide soldan baya bi kasik agrisi oldu 4,5 saniyelik o kadar suan ama gogusum uyudugumda baya agirlastigini hiss ediyorum ilaclardandir bence cunki adetde agrisi olsa bile boyle olmuyoddu bakalim artik hayirlisi

Sen, ben bide huseyin _1509
belirti yaşamayanlar olarak bakalım sonuçlarımız nasıl olacak. Ayın 19 unda yaptırıcam inşallah.
Bende ilk iki uc gun oldu bide soldan baya bi kasik agrisi oldu 4,5 saniyelik o kadar suan ama gogusum uyudugumda baya agirlastigini hiss ediyorum ilaclardandir bence cunki adetde agrisi olsa bile boyle olmuyoddu bakalim artik hayirlisi
İnşAllah bizim sonuçlarımız da pozitif çıkar bi belirtisi olmayanlara örnek oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…