Allah en kisa zamanda kese gormeyi ve kalpbatisini duymayida nasip etsin.Kac cikti cnm bhcg bu aradakızlar çok şükür test sonucum cıktı HAMİLEYİMdarısı tüm isteyenlere rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepinizin hayırlı sonuçları çıksın INŞALLAH ❤
351 cıktı canım amin inşallah sorunsuz devam ederAllah en kisa zamanda kese gormeyi ve kalpbatisini duymayida nasip etsin.Kac cikti cnm bhcg bu arada
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsunkızlar çok şükür test sonucum cıktı HAMİLEYİMdarısı tüm isteyenlere rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepinizin hayırlı sonuçları çıksın INŞALLAH ❤
amin canım 351 cıktı iki gündür adet olacakmışım gibi ağrı vardı sadece ama onun haricinde diğer günler iğne batması gibi oldu hemen geçti ama son günler sadece belirtileri olduÇok çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Kaç çıktı değerin. Belirtilerin nelerdi bizi de aydınlatır mısın
Amin kızlar INŞALLAH tez zamanda sizde hayırlı sonuçlar alırsınız INŞALLAHHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun
Yaaaa ben sana demiştim işte her şey inanmak ile başlıyor demekki neymiş asla olumsuz düşünülmeyecekmişkızlar çok şükür test sonucum cıktı HAMİLEYİMdarısı tüm isteyenlere rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepinizin hayırlı sonuçları çıksın INŞALLAH ❤
Gözünüzaydın Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın.amin canım 351 cıktı iki gündür adet olacakmışım gibi ağrı vardı sadece ama onun haricinde diğer günler iğne batması gibi oldu hemen geçti ama son günler sadece belirtileri oldu
Tebrikler canim cok sevindim umarim hci bi belirtisi olmayanlarda boyle guzel sonuc alir ben dahil :)Amin kızlar INŞALLAH tez zamanda sizde hayırlı sonuçlar alırsınız INŞALLAH
Ben bugün ağlıyorum evdeiçimden ağlamak geliyor bugün neredeyse hiç ağrı da yok bugün 8.gün. Allah ferahlatsın inşallah
canım kötü düşünme bnde de bir belirti yoktu öyle ama bak bugün güzel sonuçlar aldım hayra yor arkadaşım hakkında hayırlısı olsunBen bugün ağlıyorum evdeiçimden ağlamak geliyor bugün neredeyse hiç ağrı da yok bugün 8.gün. Allah ferahlatsın inşallah
Amin hakkımızda hayırlısı olsun rabbim hayırlı sonuçlar sizede nasip etsinHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun
İnşallah canım benim de aksine ilk 7. Gün sancılı geçti şimdi de pek bişey yok Allahım ferahlatsıncanım kötü düşünme bnde de bir belirti yoktu öyle ama bak bugün güzel sonuçlar aldım hayra yor arkadaşım hakkında hayırlısı olsun
20si test günüm. 4. Gün embriyosu 2 tane Tabi ki takdiri ilahi işte sanırım bugün zayıf bi günümdeyim Allahım sevinç gözyaşları döktürsün herkese şükürler olsunTest ne zaman? Bende bi ara kotu oldum sonra kafamdan cikardim takdiri ilahi diyorum ve test gunumu bekliycem zaten 3 gun embriosu ucun erken gun verdi doktor 10 gun yaptircam indan oncede hicbisey yaptirmycam artik kararimi verdim :)
İnşallahhh. Benim 8. Gün bugün hala tık yok. Kendimi dinlemek istemiyorum çünkü yıpratıyo, zaman da geçmiyo. Ama elimde değilTebrikler canim cok sevindim umarim hci bi belirtisi olmayanlarda boyle guzel sonuc alir ben dahil :)
Kizlar bu mesajin altina yazalim shemsin in dedigi gibi ben tek mesajda hepsini ilk mesajimin altina eklerimKizlar bence ilk sayfaya paylasalim herkes transfer gununu kac embrion kacincigun embrionu koydugunu ve test gununu ayni zamanda cikan sonucu paylassin ugurumuz devam etsin :) ben 10 austos 4 tane iyi kalite 3 gun embrion konuldu 20si test gunum :)
Transfer 8 ağustos 2 embiryo 5.gün embiryolar test günü 18 i ama bugün test yapacağım dayanamıyorum dua edin inşallahKizlar bence ilk sayfaya paylasalim herkes transfer gununu kac embrion kacincigun embrionu koydugunu ve test gununu ayni zamanda cikan sonucu paylassin ugurumuz devam etsin :) ben 10 austos 4 tane iyi kalite 3 gun embrion konuldu 20si test gunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?