Ovulasyon testi varsa onunla bakarsan digerleri gostermeyebilirTransfer 8 ağustos 2 embiryo 5.gün embiryolar test günü 18 i ama bugün test yapacağım dayanamıyorum dua edin inşallah
Ovülasyon testin yok malesefOvulasyon testi varsa onunla bakarsan digerleri gostermeyebilir
Transfer 8 ağustos 2 tane 3. Gün embriyosu test günüm 20si ama 19 da yapıcam inşallahKizlar bence ilk sayfaya paylasalim herkes transfer gununu kac embrion kacincigun embrionu koydugunu ve test gununu ayni zamanda cikan sonucu paylassin ugurumuz devam etsin :) ben 10 austos 4 tane iyi kalite 3 gun embrion konuldu 20si test gunum :)
Kislar ya ben 10 transfer oldum fakat test gunumde 20 nasil oluyor :) bide transfer gunu herkese ayni gun soyluyolar embrion gunune bakmadan odada yatan herkese 20 gelin diye :)Transfer 8 ağustos 2 tane 3. Gün embriyosu test günüm 20si ama 19 da yapıcam inşallah
10. Günde 3. Gün embriyosu daha düşük değer çıkar ama demekki kesin çıkar diye düşünüyolar. 30 40 arası da olsa bişeyler çıkar muhtemelen. Ondan söylüyolardır. Nr güzel işte keşke bana da 10. Günü yaptır deseydi :)Kislar ya ben 10 transfer oldum fakat test gunumde 20 nasil oluyor :) bide transfer gunu herkese ayni gun soyluyolar embrion gunune bakmadan odada yatan herkese 20 gelin diye :)
Hosgeldin canim hayirlisi olsun :)Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım dün 2 tane 5.gün embriyosu ile transferim yapıldı 26 ağustos test günüm heycanlı bekleyişimi benim gibi aynı heycanı yaşayanlarla geçirmek istedim.test sonucunu pozitif alan arkadaşlari tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun darısı tüm beklenenlerin başına inş
Transfer 8 ağustos 2 tane 3. Gün embriyosu test günüm 20si ama 19 da yapıcam inşallah
[/QUOTE
Testim negatif çıktıTransfer 8 ağustos 2 embiryo 5.gün embiryolar test günü 18 i ama bugün test yapacağım dayanamıyorum dua edin inşallah
Tebrikler darısı basimiza351 cıktı canım amin inşallah sorunsuz devam eder
İdrar testi mi yaptın kan mı? 8. Gün için erken değilmiTestim negatif çıktı
İdrar ve kanda çıkması için daha çok erken canım benim. Gününü bekle bence üzme hemen kendini. 8. Günde beta hcg yeni salgılanmaya başlıyo dur bakalım hemen üzülme lütfenTestim negatif çıktı
İdrarda ama 8. Günde arkadaşların pozitif çıktıİdrar testi mi yaptın kan mı? 8. Gün için erken değilmi
Her bünye bir değil ama. Benim 12.günü idrarda ilk 10 dk çıkmadı. Yok diye sabaha kadar ağladım. Sabah kalktığımda çift çizgiydi. İdrar testlerine çok aldırış etme bence. Gününü bekle inşallah güzel haberler verirsinİdrarda ama 8. Günde arkadaşların pozitif çıktı
Nasip diyelim artık desteğiniz için teşekkür ederimHer bünye bir değil ama. Benim 12.günü idrarda ilk 10 dk çıkmadı. Yok diye sabaha kadar ağladım. Sabah kalktığımda çift çizgiydi. İdrar testlerine çok aldırış etme bence. Gününü bekle inşallah güzel haberler verirsin
AramizaKızlar merhaba:) Transferim 10 Ağustosta yapıldı 1 tane 5. Gün embriyosu test günüm 22 si.Zaman geçmiyor birtürlü
Kanda gebelik cikiyor ille idrarda da gorucem diyorlar eve gelip bakiyorlar cikmiyor.Kanda ciktiktan bir kac gun sonra idrarda cikiyor.Moralini bozma insllh vardir.Nasip diyelim artık desteğiniz için teşekkür ederim
Sen öyle dedikten sonra teste tekrar baktımHer bünye bir değil ama. Benim 12.günü idrarda ilk 10 dk çıkmadı. Yok diye sabaha kadar ağladım. Sabah kalktığımda çift çizgiydi. İdrar testlerine çok aldırış etme bence. Gününü bekle inşallah güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?