Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kizlar bence ilk sayfaya paylasalim herkes transfer gununu kac embrion kacincigun embrionu koydugunu ve test gununu ayni zamanda cikan sonucu paylassin ugurumuz devam etsin :) ben 10 austos 4 tane iyi kalite 3 gun embrion konuldu 20si test gunum :)
Transfer 8 ağustos 2 tane 3. Gün embriyosu test günüm 20si ama 19 da yapıcam inşallah

Transfer 8 ağustos 2 tane 3. Gün embriyosu test günüm 20si ama 19 da yapıcam inşallah
Kislar ya ben 10 transfer oldum fakat test gunumde 20 nasil oluyor :) bide transfer gunu herkese ayni gun soyluyolar embrion gunune bakmadan odada yatan herkese 20 gelin diye :)

Kislar ya ben 10 transfer oldum fakat test gunumde 20 nasil oluyor :) bide transfer gunu herkese ayni gun soyluyolar embrion gunune bakmadan odada yatan herkese 20 gelin diye :)
10. Günde 3. Gün embriyosu daha düşük değer çıkar ama demekki kesin çıkar diye düşünüyolar. 30 40 arası da olsa bişeyler çıkar muhtemelen. Ondan söylüyolardır. Nr güzel işte keşke bana da 10. Günü yaptır deseydi :)

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım dün 2 tane 5.gün embriyosu ile transferim yapıldı 26 ağustos test günüm heycanlı bekleyişimi benim gibi aynı heycanı yaşayanlarla geçirmek istedim.test sonucunu pozitif alan arkadaşlari tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun darısı tüm beklenenlerin başına inş

Hosgeldin canim hayirlisi olsun :)

İdrarda ama 8. Günde arkadaşların pozitif çıktı
Her bünye bir değil ama. Benim 12.günü idrarda ilk 10 dk çıkmadı. Yok diye sabaha kadar ağladım. Sabah kalktığımda çift çizgiydi. İdrar testlerine çok aldırış etme bence. Gününü bekle inşallah güzel haberler verirsin

Nasip diyelim artık desteğiniz için teşekkür ederim

Kızlar merhaba:) Transferim 10 Ağustosta yapıldı 1 tane 5. Gün embriyosu test günüm 22 si.Zaman geçmiyor birtürlü
Aramiza
Nasip diyelim artık desteğiniz için teşekkür ederim
Kanda gebelik cikiyor ille idrarda da gorucem diyorlar eve gelip bakiyorlar cikmiyor.Kanda ciktiktan bir kac gun sonra idrarda cikiyor.Moralini bozma insllh vardir.

Selam hep takip ettim ama bende bir örnek bir umut olayım diye yazmak istedim. 9unda dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum tabi gün saymak zor transferin 5. Günü dayanamadım test yaptım kanda 12 çıktı 6. Gün idrarda silik çıktı ve bugün yani 7. Gün betahcg 59 çıktı. Bir yandan çok mutluyum bir yandan ikiside tuttu mu diye meraktayım yorumunuzu bekliyorum. Allahım herkese hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin

Sen öyle dedikten sonra teste tekrar baktım

Eklentiler

• IMG_20190816_190938.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…