Tutmuş olabilir mi bir an umutlandımSen öyle dedikten sonra teste tekrar baktım
Hafif çizgi var işteSen öyle dedikten sonra teste tekrar baktım
Sen öyle dedikten sonra teste tekrar baktım
Ben de ikinci çizgiyi görüyorum umutsuzluğa kapılmayınSen öyle dedikten sonra teste tekrar baktım
2 saat geçmiştir ama kafam daha çok karıştıHafif çizgi var işte
Çok silik bi çizgi mi var resmi biidaha çekip atar mısınSen öyle dedikten sonra teste tekrar baktım
Bence kan sonucunu görmeden umudun kırılmasın enerji de önemli inan sen olacağına hayırlısıysa olacaktır eminim2 saat geçmiştir ama kafam daha çok karıştı
İki saat birşey mi benimki sabhaa kadar bekledi. Ben çift çizgiyi görünce bozuldu test diye sevinmedim bile inan. Arkadaş kesin hamilesin dedi gittim kan verdim öyle ikna oldum :) Daha yeni değerin düşük olduğu için geç algılıyo ve silik çıkıyo olabilir. Bence acile git bi kan testi yaptır için de rahat etsin2 saat geçmiştir ama kafam daha çok karıştı
Çok silik bi çizgi mi var resmi biidaha çekip atar mısın
Acaba doğru sonuç mudur kafam karıştı geç gördüm neyse artık pazar günü kan verince inşallah güzel sonuçlar alırımBu resimde daha net görünüyo. Silik çizgi var. Hadi inşallah rabbim yüzünü güldürsün
Benim de ilk transferimde 8. Gün aynı böyle silik çizgi vardı oğlum şimdi 21 aylıkAcaba doğru sonuç mudur kafam karıştı geç gördüm neyse artık pazar günü kan verince inşallah güzel sonuçlar alırım
Acaba doğru sonuç mudur kafam karıştı geç gördüm neyse artık pazar günü kan verince inşallah güzel sonuçlar alırım
Adet sancısında bacaklara değişik bir ağrı vurur ya öle oluyo arada az ama bide uyku hali var bende göğüslerde hafif şişlik var akıntı falan yok amaEn güzeli kanda baktırmak kesin sonuç için inşallah güzel çıkar değerin darısı sonuç bekleyenlere bana herkeseSende belirti oldu mu hiç canım benim de 8.günüm adet sancılarına benzer sancılar oluyor arada ayağa kalkınca falan
Bende bacak ağrısı bel ağrısı Kasık ağrısı gibi şeyler yok sancı girip çıkıyorAdet sancısında bacaklara değişik bir ağrı vurur ya öle oluyo arada az ama bide uyku hali var bende göğüslerde hafif şişlik var akıntı falan yok ama
Canım nasılsın nasıl geçti transferinaynen ben çok zorluk çektim ama insallah artık sonu güzel olur transfer için zorla izin aldı yanimda simdi
Maşallah maşallah Canımkızlar çok şükür test sonucum cıktı HAMİLEYİMdarısı tüm isteyenlere rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepinizin hayırlı sonuçları çıksın INŞALLAH ❤
Bence de var inşallah kanda da yüksek yüksek değerler görürsün cnm moralini yüksek tutSen öyle dedikten sonra teste tekrar baktım
Benim de test günüm 26 ağustosMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım dün 2 tane 5.gün embriyosu ile transferim yapıldı 26 ağustos test günüm heycanlı bekleyişimi benim gibi aynı heycanı yaşayanlarla geçirmek istedim.test sonucunu pozitif alan arkadaşlari tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun darısı tüm beklenenlerin başına inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?