Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Test yapan yokmu kizlar?
Gunaydin Kizlar benim bugun kan testi gunum ama gece kahverengi cok az lekelenme oldu.Adet mi basliycak diye dusunce aldi beni.Adet gunum 23 u.3. Tramsferim hic boyle bir sey yasamamistim.Ya tutmadi o zaman bile 20. Gun oldum transferden sonra.Tuttugunda da 23 24.gun lekelenme baslamisti.

Canim git kan ver ben artik burda okuduklarima gore adet agrisi lekelenmem yok diye tutmadi diyip agliyorum artik neyin kafasini yasiyorsam sonra da agri yoksa daha iyi lekelenme yoksa daha iyi diyip kendimi yatisfiriyorum

Kızlar günaydın sabırsızlıkla bugün test yaptıracaklardan sonuç bekliyorum. Rabbim İnşallah bu sayfa gerçekten uğurludur da hepimize güzel haberler almamızı nasip etsin başından beri söylediğim gibi test günü gelene kadar asla moral bozmak yok. Biliyorsunuz benim adet ağrıların dışında belirtim yoktu. Herkeste farklı seyrediyor. İnşallah hepiniz burada çok güel haberlerinizi yazarsınız

masallahhhhh masallahhhhh gozun aydin guzellik rabbim kat kat degerini kesesini kalbini guzel haberlerini, veeee kucagina almayi da nasip etsin öyle de oldu aminnnnnn
Amin inşallah yarın kanda test günü Rabbim herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin inşallah yarın kanda test günü Rabbim herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Maşallah gözünüzaydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin ben de bugün idrar testi yapacaktım korkudan vazgeçtim 9.günüm darısı bekleyen herkese bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…