Gunaydin Kizlar benim bugun kan testi gunum ama gece kahverengi cok az lekelenme oldu.Adet mi basliycak diye dusunce aldi beni.Adet gunum 23 u.3. Tramsferim hic boyle bir sey yasamamistim.Ya tutmadi o zaman bile 20. Gun oldum transferden sonra.Tuttugunda da 23 24.gun lekelenme baslamisti.Test yapan yokmu kizlar?
Canim git kan ver ben artik burda okuduklarima gore adet agrisi lekelenmem yok diye tutmadi diyip agliyorum artik neyin kafasini yasiyorsam sonra da agri yoksa daha iyi lekelenme yoksa daha iyi diyip kendimi yatisfiriyorumGunaydin Kizlar benim bugun kan testi gunum ama gece kahverengi cok az lekelenme oldu.Adet mi basliycak diye dusunce aldi beni.Adet gunum 23 u.3. Tramsferim hic boyle bir sey yasamamistim.Ya tutmadi o zaman bile 20. Gun oldum transferden sonra.Tuttugunda da 23 24.gun lekelenme baslamisti.
valla güzel geçti doktor çok iyi dedi bakalim hayırlısı ben zaten 3 gün evdeyim sonra calısıcam bilmiyorum yatarak geçirmeyi planlamıyorum hayirlisi insallahCanım nasılsın nasıl geçti transferin
Bugün İdrar testi yapacaktım korkuyorum yapmaya vazgeçtimTest yapan yokmu kizlar?
Kacinci gun? Test gunun ne zamanBugün İdrar testi yapacaktım korkuyorum yapmaya vazgeçtim
Kızlar sabah yaptığım testTest yapan yokmu kizlar?
masallahhhhh masallahhhhh gozun aydin guzellik rabbim kat kat degerini kesesini kalbini guzel haberlerini, veeee kucagina almayi da nasip etsin öyle de oldu aminnnnnnKızlar sabah yaptığım test
İşte Budur canımKızlar sabah yaptığım test
Amin inşallah yarın kanda test günü Rabbim herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasınmasallahhhhh masallahhhhh gozun aydin guzellik rabbim kat kat degerini kesesini kalbini guzel haberlerini, veeee kucagina almayi da nasip etsin öyle de oldu aminnnnnn
Kiz sen dun yurekleri agzimiza getirdin simdi guzel bi tebriki hakk ediyosun hadi hic bi belirtin yok soylede icime su serpKızlar sabah yaptığım test
Amin inşallah Rabbim herkese nasip etsinİşte Budur canımhamilesin işte ayyy vallahi bu sayfaya bayılıyorum. Gözün aydın canım allahım kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah
Hiç bir belirtim yoktu çok üzülüyordum ama sakın üzülmeyin belirti aramayın arkadaşlarKiz sen dun yurekleri agzimiza getirdin simdi guzel bi tebriki hakk ediyosun hadi hic bi belirtin yok soylede icime su serp
Besinci gun embriosuydu dimi? Bende 3 gun o yuzden zaten en erken 10 gunde ogrene bilirimki kan test gunum o zaman :)Hiç bir belirtim yoktu çok üzülüyordum ama sakın üzülmeyin belirti aramayın arkadaşlar
Canim ne yaptin yaptinmi test?Mrh Arkadaslar bu ay transfer olup sonuc bekleyen var mı ne durumdasınız?
Evet canım 5. Gün embiryosuBesinci gun embriosuydu dimi? Bende 3 gun o yuzden zaten en erken 10 gunde ogrene bilirimki kan test gunum o zaman :)
Süperrr hayırlı olsun.Kızlar sabah yaptığım test
Test günüm 20 Ağustos canım bugün 9.gün ama yarın kan testi yaptırayım diyorumKacinci gun? Test gunun ne zamanprogestoron ignesi vurdudum kendimi kotu sonuca da hazirlyrom bi tarafdanda bu kadar aciyi bosunami cekiyorum diyorum
Evet canım herkese desteği için teşekkür ederim evet canım belirti olmadan da oluyprmuşSüperrr hayırlı olsun.Sana demiştim daha çok erken diye. Bak bugün daha net çıkmış. Hayırlı olsun. Bana da Belirti yaşamayan biri olarak umut oldun
Maşallah gözünüzaydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin ben de bugün idrar testi yapacaktım korkudan vazgeçtimAmin inşallah yarın kanda test günü Rabbim herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?