Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Benimde 26 sı test günüm ama hiç bir belirti yok sadece iğne yerlerim ağrıyor birde honor iğne kullanıyorum göbeğimden vurulan yerler hep kan toplamış benek benek normal mi acaba

Bugün transfer oldu benimde,doktorum prolutex iğne , estrofem,vitaminlerim aspirinden başka bi şey vermedi,
Doktor banada vitamin verdi ama arada 1 ay var daha mide bulantısı yapiyo bide iştah aciyo o kadar yazılanları okudum hiç kimse önceden vitamin kullanmamis

Evet dayanamadım erken yaptım ama erken yapmak moral bozuo sadece.. acaba kanda yaptırsam çıkarmı yarın 7. Gün
bence bekle kaçıncı gün embriyosu benim bugün 5. günüm ve 5. gün embriyosu 10. günde kanda baktır dedi doktor ben 9. gün idrar testinyapmayi planlıyorum sonra kan

bence bekle kaçıncı gün embriyosu benim bugün 5. günüm ve 5. gün embriyosu 10. günde kanda baktır dedi doktor ben 9. gün idrar testinyapmayi planlıyorum sonra kan
Hadi bi cesaret bende senden alır bakarım belki çok heycanlıyım tedavi süreci bile daha kolay geçti bu bekleme süresi geçmiyor sanki eşim 8.gün belli olurmuş baksakmı ki demeye başladı bile

Hadi bi cesaret bende senden alır bakarım belki çok heycanlıyım tedavi süreci bile daha kolay geçti bu bekleme süresi geçmiyor sanki eşim 8.gün belli olurmuş baksakmı ki demeye başladı bile
benim eşim yanimda değil olsa asla izin vermez üzülmeyeyim diye ona soylemicem zaten

kızlar benim karnım agriyo sol tarafımda daha fazla sanki ağrı var gibi solumda da var ve belim agriyo adet mi olcam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…