Doktor banada vitamin verdi ama arada 1 ay var daha mide bulantısı yapiyo bide iştah aciyo o kadar yazılanları okudum hiç kimse önceden vitamin kullanmamisBugün transfer oldu benimde,doktorum prolutex iğne , estrofem,vitaminlerim aspirinden başka bi şey vermedi,
Bana 2 ay önce başlatmıştı vitaminDoktor banada vitamin verdi ama arada 1 ay var daha mide bulantısı yapiyo bide iştah aciyo o kadar yazılanları okudum hiç kimse önceden vitamin kullanmamis
Bende 2 aydır içiyorum her bittikce yenisini alcam doğuma kadar kısmetse adet tarihimde transfer gitcem 24 embriyo dan 12 birinci kalite hepside ya 4 yada 5 gün embriyo şu bakalım hayırlısı artikBana 2 ay önce başlatmıştı vitamin
Evet dayanamadım erken yaptım ama erken yapmak moral bozuo sadece.. acaba kanda yaptırsam çıkarmı yarın 7. Günçok erken yapmissin canim
bence bekle kaçıncı gün embriyosu benim bugün 5. günüm ve 5. gün embriyosu 10. günde kanda baktır dedi doktor ben 9. gün idrar testinyapmayi planlıyorum sonra kanEvet dayanamadım erken yaptım ama erken yapmak moral bozuo sadece.. acaba kanda yaptırsam çıkarmı yarın 7. Gün
Benmde 5. Gün sanırım yani 4. Günde dondurdular sonra çözülüncede kaldı 1 gün dışrdabence bekle kaçıncı gün embriyosu benim bugün 5. günüm ve 5. gün embriyosu 10. günde kanda baktır dedi doktor ben 9. gün idrar testinyapmayi planlıyorum sonra kan
çok erken yapmışsın moralini bozma içini ferah tut ben asla dayanamam zannediyordum ama dayaniliyor sabret canim benimBenmde 5. Gün sanırım yani 4. Günde dondurdular sonra çözülüncede kaldı 1 gün dışrda
Hadi bi cesaret bende senden alır bakarım belki çok heycanlıyım tedavi süreci bile daha kolay geçti bu bekleme süresi geçmiyor sanki eşim 8.gün belli olurmuş baksakmı ki demeye başladı bilebence bekle kaçıncı gün embriyosu benim bugün 5. günüm ve 5. gün embriyosu 10. günde kanda baktır dedi doktor ben 9. gün idrar testinyapmayi planlıyorum sonra kan
benim eşim yanimda değil olsa asla izin vermez üzülmeyeyim diyeHadi bi cesaret bende senden alır bakarım belki çok heycanlıyım tedavi süreci bile daha kolay geçti bu bekleme süresi geçmiyor sanki eşim 8.gün belli olurmuş baksakmı ki demeye başladı bile
Değerin çok güzel yükselmiş canım maşallah Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinIlki 66 idi 180 oldu kizlar tekrar istemedi dr um sukur bana dua eden herkese cok tesekkurler bende hepinize dua ediyorum olacak inaniyorum hayirli haberlerinizi alicaz insllh♥♥♥
Ben allahin iznigile 29 sunda transfer olucam. Benim icinde dua edinKızlar kim bekliyor benden başka bu ay içinde transfer olup :)
cok cok sevindim tebrik ederimIlki 66 idi 180 oldu kizlar tekrar istemedi dr um sukur bana dua eden herkese cok tesekkurler bende hepinize dua ediyorum olacak inaniyorum hayirli haberlerinizi alicaz insllh♥♥♥
merhaba 12. gun degeriniz kac cikti kac embriyo transfer edilmisti.5. Gün embiryosu 10. Gündü 451 bugün 12. Gün kan verdim sonuç bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin
12. Gün 1137 çıktı Hamd olsun 2 embiryo transfer edildimerhaba 12. gun degeriniz kac cikti kac embriyo transfer edilmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?