Çok üzüldüm...Sonuc negativ
Senin adına üzüldüm canm ama zamanı değilmiş öyle düşün çok yıpratma kendiniSonuc negativ
Sonuc negativ
Sonuc negativ
canim suan seninle ayniyiz galiba seninde 5. gundu dimi agrin falan varmi nasilBenim şuan transferin 2.günü ama hiç ağrım yok. Üstelik adet tarihim de yarın. Yani benim transfer biraz geç oldu. Adet ağrım olmayışı da korkutuyor beni
Canım çok üzüldüm. Gerçekten çok zor bi durum iki kez bu duyguyu yaşadım. Bizi bizden daha iyi anlayan olamaz. Hakkında hayırlısı böyle imiş diyelim kuzum.Sonuc negativ
Evet 5.günüm. Benim pek ağrım yok. Hatta dün adet günümdü jel kahverengi olarak geri gelince adet oluyorum sandım ama şükür devamı gelmedi. Birazcık göğüslerim hassas sadece. Sende var mı bi belirti?canim suan seninle ayniyiz galiba seninde 5. gundu dimi agrin falan varmi nasil
ben idrar yolu enf3ksiyonu oldum dün ilaç kullandım ondan mi bilmiyorum kaşıklarım çok ağrıyor dün sağ kasığında ağrı vardi bugün sol kasigim agriyo birde adet ağrısı gibi karnım agriyo korkuyorum yaEvet 5.günüm. Benim pek ağrım yok. Hatta dün adet günümdü jel kahverengi olarak geri gelince adet oluyorum sandım ama şükür devamı gelmedi. Birazcık göğüslerim hassas sadece. Sende var mı bi belirti?
Çok geçmiş olsun. Adet günün ne zaman pekiben idrar yolu enf3ksiyonu oldum dün ilaç kullandım ondan mi bilmiyorum kaşıklarım çok ağrıyor dün sağ kasığında ağrı vardi bugün sol kasigim agriyo birde adet ağrısı gibi karnım agriyo korkuyorum ya
benim test günün 26 si adetim geçen ay 27 sindeydi bu tedavi sürecinde günleri karıştı hepÇok geçmiş olsun. Adet günün ne zaman peki
belin falan agriyo mu hicÇok geçmiş olsun. Adet günün ne zaman peki
Yok ağrımıyor. Bilemedimbelin falan agriyo mu hic
offff stres yaptım bugün ben oturarak çalışıyorum indan mi bilmem kasıklarıma baskı oluyo sankiYok ağrımıyor. Bilemedim
Kaçıncı gün embriyosu senin?offff stres yaptım bugün ben oturarak çalışıyorum indan mi bilmem kasıklarıma baskı oluyo sanki
Ama çok erken..6. Gün idrar yaptım tek çizgi
5. gün canim tek embriyo 1. kalite dedi doktorKaçıncı gün embriyosu senin?
çok erken yapmissin canim6. Gün idrar yaptım tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?