Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Zaten halimi görsen üstten içip alttan boşalıyorum sıram gelene kadar çatladım bardak veriyorlar şakın 1 bardaktan fazla boşaltma diyorlar benden önce çok transfer olmuş o yüzdem çok beklemişim beklemek sıkışıklık stres yaptı işte

Vallahi helal olsun ben olsam masada yapardım sanırım

O an yapmıyorsun titredim elim uyuştu sma tuttum :)
Hatta yavrukuş için bitince yarım saat daha tuttum omlar yap diyor ben yapmıyorum beynime hükmedip bekledim yarım saat sonra da kalktım yataktan mecbur
Sırf şu durum için bile anayız biz ana diye yükselesim geldi :)))
İşin şakası Allah hayırlısını nasip etsin. Heyecanla bende sonucunuzu bekliyorum kendinize dikkat edin iyi geceler

Transferden sonra bende yarım saat yattım lavaboyu kullanmak için kaltım sonrasında bir saat daha merkezde dinlendim ve yola çıktım 4 saate kadar lan yolculuklarda sakınca yok demişlerdi ama biz o kadarına cesaret edemedik 1 saat uzaklıkta bir yakınımızın evinde 3 gün dinlendik sonra evimize döndük.yani transferden sonra gönül rahatlığıyla evinize dönebilirsiniz bence
Selam kızlar transferden 1 gün sonra uçak yolculuğu yapılsa bir etkisi olur mu ki?
Uçak yolculuğu için bize transferden iki gün sonra uçağı kullanabilirsiniz demişlerdi yine doktorunuza danışın sizin durumunuza göre yönlendirme yapacaktır

Kesinlikle benimde tedavi süresince yaşadığım en zor anlardı sıkışık olarak beklemek şimdi hatıŕlayınca bile ürperdim
Sırf şu durum için bile anayız biz ana diye yükselesim geldi :)))
İşin şakası Allah hayırlısını nasip etsin. Heyecanla bende sonucunuzu bekliyorum kendinize dikkat edin iyi geceler
Kesinlikle katılıyorum anne olabilme içgüdüsüyle daha önce asla yapamam denilen şeyleri gözü kapalı yapabiliyoruz.hepimiz kocaman bir alkışı hakediyoruz bence

Ben de de tam tersi hiç ağrı filan yok. Anlamadım bu işi

canim senin hiç agrım oldumu ya benim bugün 7. yünüm ama dünden beri karnım agriyo kasıklarıma birşey batiyo ama karin agrım baya var korkutuyor bu beni
Benim ağrım da olmadı hiç bi belirti de olmadı sadece 9. Gün kasık ağrım vardı kanamam oldu hatta adet oluyorum herhalde dedim sabah ta kan verdim. Takmamaya çalış kafanı dağıtacak rşeyler yap

Çok teşekkür ederim insanın içi birşey olacak diye rahat etmiyor işte :))

Benim ağrım da olmadı hiç bi belirti de olmadı sadece 9. Gün kasık ağrım vardı kanamam oldu hatta adet oluyorum herhalde dedim sabah ta kan verdim. Takmamaya çalış kafanı dağıtacak rşeyler yap
çalışıyorum zaten ama yapılmayacak gibi bir ağrı değil ki bu baya agriyo doktorumda korkma tutukladığını göstermez belki bağırsak yolunda bir sıkıntı vardır dedi ama korkuyorum iste

insallah ikimizin ki de bize tutunur . önceki adetlerimiz düşünüyorum hatırlayamıyorum o ağrıları falan ne bileyim dinleye dinleye kendimi kafayı yicez
Benim önceki taze transferdi. Adet ağrım olmuştu ve transferden 7 gün sonra da pat diye adetim gelmişti. Bunda estrofem kullanıyoruz ya acaba ondan mı olmuyoruz?

az önce pembe pembe akintimgelmeye başladı çok korkuyorum ağlama kriizne girdim adet oldum diye doktorum normal korkma ilaç içiyorum adet olmazsın dedikce ben agliyorum

az önce pembe pembe akintimgelmeye başladı çok korkuyorum ağlama kriizne girdim adet oldum diye doktorum normal korkma ilaç içiyorum adet olmazsın dedikce ben agliyorum
Canım bi rahatla lütfen derin derin nefes al benimde iki gün geldi sonra geçti. Bebeğini sıkıntıya sokma lütfen bebişin sana tutunuyordur.

Benimde 9.10.11. Gun kahverengi lekelenme oldu belki tutunma gostergesidir ya da cirono jel kullaniyorsan oda bazen yapabiliyormus.Endise etme hemen lutfen sakin.

Benimde 9.10.11. Gun kahverengi lekelenme oldu belki tutunma gostergesidir ya da cirono jel kullaniyorsan oda bazen yapabiliyormus.Endise etme hemen lutfen sakin.
yok canim lutinus kullanıyorum ama benim 2 3 gündür karnım agriyo birde baya pembe pembe gelince korkum iste.Kizlar hepiniz çok şanslısınız benim eşim yanimda olamıyor herşeye tek başına koşturmak çok zor hele bu süreçte çok yiprandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…