Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

bu arada hanimlar benim transferin 21. gunu is yapiuormusunuz yoksa hala istirahat mi ediyorsunuz.

Kızlar pozitif alan herkesi tebrik ediyorum sağlıcakla kucaklarınıza alın bizleride duanızda unutmayın
Sizlere sormak istediğim bir konu var. Ben transfer merkezine 2 saate yakın bir mesafede oturuyorum. Trafikten dolayı oda. Yolculuk yapmamda problem olurmu transfer sonrası. N’aptınız kaç saat sonra yola çıktınız? Özellikle önerdiğiniz bir durum varmı?

Benim evime 10 dakika yakinlikta.Yarim saat yattim sonra lavaboyu kullandim.Sonrasi yarim saat daha yatip kalktim.Arabada sorun olacagini sanmam tabi diger arkadaslarinda fikirlerini almak lazim.Dualarim sizlerle kizlar

Benim evime 10 dakika yakinlikta.Yarim saat yattim sonra lavaboyu kullandim.Sonrasi yarim saat daha yatip kalktim.Arabada sorun olacagini sanmam tabi diger arkadaslarinda fikirlerini almak lazim.Dualarim sizlerle kizlar
Çok teşekkür ederim trafik saatlerine denk getirmemek için uğraşacağım artık napalım

Ben transferden 5 dk sonra kalktım ve yarım saat Dr bekledim oturarak sonra yarım saatlik yola çıktım yine önde oturdum. Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle kafan rahat olsun.yalniz hoca 4 saatlik uzun yola cikmam için iki gün beklememi soyledi.

Ben de yarım saat transfer sonrası yattım , sonra idrar için mecburen kalktım daha sonra yarım saatten fazla trafikte dur kalk gittim sonra bi süre ayaktaydım sonra oturdum ama eve varışım 1 buçuk 2 saati buldu doktorum gidebilirsin dedi ayağa kalkmanızın bi etkisi yok dedi sizleri psikolojik rahatlayın diye yatırıyoruz dedi bi süre , yoksa transfer sonrası gerek bile yok dedi biz onu koyacağımız yere özenle bırakıyoruz bunlara takılma dedi yoksa otelde kalacaktım git dedi bana . Geldim evde dün yapıldı dünden beri istirahat ediyorum.

Transfere çok sıkışık girmek gerekiyormuş hiç o kadar kötü olmamıştım,idrarı boşaltmamı istemediler kasılıp titremekten transferi anlamadım o an elim uyuştu sıkışıklık kaçıracağım hissinden çok zordu ben mi bu kadar zorlandım anlamadım

Yaa gerçekten mi acaba ne kadar su içtiniz fazlamı oldu ki

Doktorum hiçbişey olmaz demişti benimde evim 2 saatlik uzaklıkta ama biz yinede hastahaneye yakın bi otelde kaldık 1 günçok şükür bugünde tahlil yaptırdım 2 ye katlamıştı değerim Allah’ım isteyen herkese nasip etsin yüzlerimizi güldürsün

Bende otelde kalabilirim son ihtimal değerlendireceğim artık riske atmak istemiyorum

Sizin adınıza çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah
Bende riske atmak istemiyorum otel fikri kafamda benimde doktorla bi görüşeyimde

Yaa gerçekten mi acaba ne kadar su içtiniz fazlamı oldu ki
Transfer çoktu o gün su içip bekledim 1 litre önce içmişti. 2 daha içmişimdşr ama cihazla ölçüm yapıyorlar bu kıvamda kalsın boşaltma dediler rahim için mecburmuş mesanenin doluluğu öyle dediler sıktım dişimi ams en zoruydu

Gerçekten çokmuş. Burdaki arkadaşlar o kadar içtiklerini söylememişlerdi. Birazda mesanenin kapasitesinden sanırım. Olsun sonunu düşünün mucizenize kavuşmanıza çok az kalmış Allah gönlünüze göre versin inş pozitifinizi bekliyorum burdan aldığımız her güzel haberde birbirimizi tanıyor gibi kendimiz gibi seviniyoruz

Allah sonunu hayırlı etsin de hepimizin inşallah , aynen birlikte gülüp birlikte üzülüyoruz burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…