içime doğmuş resmen çok şükür maşallah. kaçıncı gün ? ikiz olmaya 12. günse eğer yüksek bi değer maşallah çok sevindim darısı herkesin başına inşallah.Arkadaşlar hamileyim Hamd olsun değerim 451 çıktı. Rabbim herkese nasip etsin çok farklı bi duyguymuş
insallah mutlu haberle gelKizlar dua edin kan testine gidiyorum
5. Gün embiryosu 10. Gündü 451 bugün 12. Gün kan verdim sonuç bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsiniçime doğmuş resmen çok şükür maşallah. kaçıncı gün ? ikiz olmaya 12. günse eğer yüksek bi değer maşallah çok sevindim darısı herkesin başına inşallah.
Canin sen dun tekrar kan vercekdin noldu?Hadi bakalim insllh hayirli haberlerini bekliyoruz cnm
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımKizlar dua edin kan testine gidiyorum
Ne zaman cikiyor sonucun benim cok sukur 2 ye katlanmis cnm merakla seni bekliyorum.Canin sen dun tekrar kan vercekdin noldu?
Tebrikler canm ilk ve ikinci ne kadardi ilk 50gibiydi sanirim daha aramadilar bekliyorumNe zaman cikiyor sonucun benim cok sukur 2 ye katlanmis cnm merakla seni bekliyorum.
Agrilara takilma bazen oldugunda da olmadiginda da olabiliyor.Stres yapma kendine.Insallah tutmustur seninde hayirli haberlerini aliriz cnm.Bu sayfanin uguru devam edecek inaniyorum kizlar hayirli haberler almaya devam edecegiz.kızlar benimde transfer günüyle birlikte 5. günüm bugün 5.gün embriyosu sadece kasımlarımda ağrı var birde arkea sol kasığında ağrı oldu diyo benim sağ kasığa vuruyo korkuyorum. hamiş anneler bana bilgi verin içimi rahatların hadi nolur dua edin bizede
Agrilara takilma bazen oldugunda da olmadiginda da olabiliyor.Stres yapma kendine.Insallah tutmustur seninde hayirli haberlerini aliriz cnm.Bu sayfanin uguru devam edecek inaniyorum kizlar hayirli haberler almaya devam edecegiz.
ay evet seni ve bal bebek i ben bile heyecanla bekliyorumTebrikler canm ilk ve ikinci ne kadardi ilk 50gibiydi sanirim daha aramadilar bekliyorum
insallah canim benim bende inandım ugura ayrıca sanada çok dua ettim insallah Rabbim kucagimizi dolduracak
[/QUOTE
Inaniyorum seninde guzel haberlerini alicaz cok yakinda insllh
Ilki 66 idi 180 oldu kizlar tekrar istemedi dr um sukur bana dua eden herkese cok tesekkurler bende hepinize dua ediyorum olacak inaniyorum hayirli haberlerinizi alicaz insllhay evet seni ve bal bebek i ben bile heyecanla bekliyorum
ayyy Allah buyuk insallah ben zaten 2 aydır o kadar stres aymışım ki şuan çok rahatım hatta gereksiz rahatım sanki transfer olmamışım gibiIlki 66 idi 180 oldu kizlar tekrar istemedi dr um sukur bana dua eden herkese cok tesekkurler bende hepinize dua ediyorum olacak inaniyorum hayirli haberlerinizi alicaz insllh♥♥♥
İnternetten bakın isterseniz oraya düşüyor hemen. Bence pozitif bu sayfanın uğuru varKizlar ya sabah 9 verdiyin test daha cikmamis diyolar siz nasil beklediniz bu 10 gun nasil gecti bilemem ama su saatler yil gibi... simdiden 9 dogurdum evde :)
ben bile meraktan çatladım burdaKizlar ya sabah 9 verdiyin test daha cikmamis diyolar siz nasil beklediniz bu 10 gun nasil gecti bilemem ama su saatler yil gibi... simdiden 9 dogurdum evde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?