Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

fiyatlandırma nasıl orada? ve çok bekleniyor mu? şehir dışından gelmeyi düşünüyorum
Fiyat olarak diğer merkezlere göre daha uygun SGK ile anlaşması olduğu için. İlk muayenede 300₺ 6 ay geçerli.sonraki muayene de 122₺ 10 gün geçerli. Tüp bebek de raporlu ve raporsuz fiyatı farklı ararsanız bilgilendiriyorlar.
Bekleme süresi olarak evet sabah 8 de kan veriyorsunuz işiniz ogleya ancak bitiyor tek sıkıntılı kısmı bekleme süresi zaten ama gidip hocayla tanışınca buna degecegini görüyorsunuz. Ben 5 saatlik yoldan gidiyordum ve iki senedir de değiştirmedim. Olumsuzluklar yaşamamak rağmen hocaya güvenim tam. Siz bazen sizden daha çok düşünüyor hem maddi hem manevi.

Saol canım bu süreçte moral çok önemli inş güzel temennilerin gerçek olur birçok güzel anılar biriktiririz hep beraber..bu arada sabahki lekenin devamı gelmedi 3-4 kez korka korka gittim lavaboya ama tık yok

nasıl oldun canim var mi bi gelişme karnım yada kaşıklarım ağrıyor mu peki onuda sorayim

Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah bu tedavin hayırlısıyla olumlu sonuçlansın

nasıl oldun canim var mi bi gelişme karnım yada kaşıklarım ağrıyor mu peki onuda sorayim
Çok şükür canım gayet iyiyim dinleniyorum hiç bir sıkıntım kalmadı dünde sabah kötü olmuştum gün içinde dinlenince düzeldim bugünde sabah ağrı ve dünkinden daha yoğun bir leke olunca çok korktum eşim bir test daha aldı farklı bir markadan onuda yaptık onda da çift çizgiyi görünce rahatladık doktor yarın bakın kana dedi ama galiba dayanamayacağız akşam iğneye gidince bi şansımızı deniyeceğiz bakalım

Kan değerine sevinemeden tekrar leke geldi ve bu defa daha kırmızıya dönük hastaneyi aradım yerleşme kanamasında olabilir dediler yeterince ilaç kullanıyorsunuz dışarıdan müdahele edilecek bir durum yok dediler dua edin nolur devamı gelmesin

İnşallah yerleşme kanamasıdır cnm ve sana tutunur bebişin

Üzülme ki etkilenmesin bazılarının kanaması oluyor ara ara hiç de bi şey olmuyor , rabbim ona can veren hiç canını sıkma dua edelim , inş bir şey olmayacak .

İnşallah yerleşme kanamasıdır cnm ve sana tutunur bebişin
Amin canım inş.öyledir ama her geçen gün rengi biraz daha kırmızılaşıyor oda beni endişelendiriyor
Üzülme ki etkilenmesin bazılarının kanaması oluyor ara ara hiç de bi şey olmuyor , rabbim ona can veren hiç canını sıkma dua edelim , inş bir şey olmayacak .
Evet dua ediyorum sadece elimden başka bişey gelmiyor bu böyle geçen 3.gün ne idrarda çıkan çift çizgiye ne de kanda çıkan sonuca sevinebildim Rabbim hayırlı etsin inş.

canim benim Rabbim hayırlısını versin inşallah benimde agrım çok bende çok korkuyorum ben pazartesi test yaptircak doktorum pazartesiye kadar birdaha yaptırma dedi zaten çok erken yatırmışsın dedi .Ama ben hala senin için iyi düşünüyorum sakin stres yapma dua et genişinize strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…