Fiyat olarak diğer merkezlere göre daha uygun SGK ile anlaşması olduğu için. İlk muayenede 300₺ 6 ay geçerli.sonraki muayene de 122₺ 10 gün geçerli. Tüp bebek de raporlu ve raporsuz fiyatı farklı ararsanız bilgilendiriyorlar.fiyatlandırma nasıl orada? ve çok bekleniyor mu? şehir dışından gelmeyi düşünüyorum
İnş.canım çok sağol güzel dileklerin içinİnş vakti saati şimdidir Rabbim kolaylıklar versin ve sabrınızı arttırsın maddi manevi çok zor bir süreç umarım emeklerinizin karşılığından Rabbim doldurur kucağınızı
Saol canım bu süreçte moral çok önemli inş güzel temennilerin gerçek olur birçok güzel anılar biriktiririz hep beraber..bu arada sabahki lekenin devamı gelmedi 3-4 kez korka korka gittim lavaboya ama tık yok
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah bu tedavin hayırlısıyla olumlu sonuçlansınAz önce dr dan geldim.yazılarınızı okudum çok sevindim bir bir hamile haberlerini alıncasık sık yazamasamda yazılarınızı takip ediyorum kısçeler.benimde büyük ihtimal pazartesi opu.yarın tekrar görmek istedi dr.içinizde en tecrübeli ben olaraktan ( bu 7.oluyor) mutlu haberlerle yüzü gülen annecikleri tebrik ediyorum neolur banada dua edin.bizim son demlerimiz yaştan dolayı rezervim bitmek üzere.
Çok şükür canım gayet iyiyim dinleniyorum hiç bir sıkıntım kalmadı dünde sabah kötü olmuştum gün içinde dinlenince düzeldim bugünde sabah ağrı ve dünkinden daha yoğun bir leke olunca çok korktum eşim bir test daha aldı farklı bir markadan onuda yaptık onda da çift çizgiyi görünce rahatladık doktor yarın bakın kana dedi ama galiba dayanamayacağız akşam iğneye gidince bi şansımızı deniyeceğiz bakalımnasıl oldun canim var mi bi gelişme karnım yada kaşıklarım ağrıyor mu peki onuda sorayim
Transferden sonra verdikleri bilgide 2 tane 1.kalite 5.gün embriyosu denildi banaPozitif sonuç alan arkadaşlar embriyo kalitenizi hatırlıyor musunuz?
Yok hani harf ve rakamla ifade ediliyor ya 5aa, 4ab gibi, onu soruyorumTransferden sonra verdikleri bilgide 2 tane 1.kalite 5.gün embriyosu denildi bana
Hayır o şekilde hiç bir şey demedilerYok hani harf ve rakamla ifade ediliyor ya 5aa, 4ab gibi, onu soruyorum
3. Gün donduruldu, transfer için 2 gün bekletildi 1 embriyo 5 AA.Yok hani harf ve rakamla ifade ediliyor ya 5aa, 4ab gibi, onu soruyorum
bana 1. kalite dedilerPozitif sonuç alan arkadaşlar embriyo kalitenizi hatırlıyor musunuz?
Çok sağol kuzum rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar naaip etsinCanım benim Allah yardımcın olsun inşallah bu tedavin hayırlısıyla olumlu sonuçlansın
Masallah degerlerin kat kat artsin insllhGünaydın kızlar kan testi yaptırdım bugün 9.günüm 165 çıktı...Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inş
İnşallah yerleşme kanamasıdır cnm ve sana tutunur bebişinKan değerine sevinemeden tekrar leke geldi ve bu defa daha kırmızıya dönük hastaneyi aradım yerleşme kanamasında olabilir dediler yeterince ilaç kullanıyorsunuz dışarıdan müdahele edilecek bir durum yok dediler dua edin nolur devamı gelmesin
Üzülme ki etkilenmesin bazılarının kanaması oluyor ara ara hiç de bi şey olmuyor , rabbim ona can veren hiç canını sıkma dua edelim , inş bir şey olmayacak .Kan değerine sevinemeden tekrar leke geldi ve bu defa daha kırmızıya dönük hastaneyi aradım yerleşme kanamasında olabilir dediler yeterince ilaç kullanıyorsunuz dışarıdan müdahele edilecek bir durum yok dediler dua edin nolur devamı gelmesin
Amin canım inş.öyledir ama her geçen gün rengi biraz daha kırmızılaşıyor oda beni endişelendiriyorİnşallah yerleşme kanamasıdır cnm ve sana tutunur bebişin❤
Evet dua ediyorum sadece elimden başka bişey gelmiyor bu böyle geçen 3.gün ne idrarda çıkan çift çizgiye ne de kanda çıkan sonuca sevinebildim Rabbim hayırlı etsin inş.Üzülme ki etkilenmesin bazılarının kanaması oluyor ara ara hiç de bi şey olmuyor , rabbim ona can veren hiç canını sıkma dua edelim , inş bir şey olmayacak .
canim benim Rabbim hayırlısını versin inşallah benimde agrım çok bende çok korkuyorum ben pazartesi test yaptircak doktorum pazartesiye kadar birdaha yaptırma dedi zaten çok erken yatırmışsın dedi .Ama ben hala senin için iyi düşünüyorum sakin stres yapma dua et genişinize strese sokmaAmin canım inş.öyledir ama her geçen gün rengi biraz daha kırmızılaşıyor oda beni endişelendiriyor
Evet dua ediyorum sadece elimden başka bişey gelmiyor bu böyle geçen 3.gün ne idrarda çıkan çift çizgiye ne de kanda çıkan sonuca sevinebildim Rabbim hayırlı etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?