Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Bende pazartesi tekrar yaptırıcam her aşaması ayrı bir stres Rabbim hepimizin sonucunu rast getirsin maddi manevi emeklerimizi boşa çıkartmasın duadan başka elimizden gelen bişey yok hele de birbirimizi tanımadan ettiğimiz dualar eminim makbul ve kabul olacaktır

aynen canim insallah beklemek bi stres sonra kese için sonra kalp atışı için stres olcaz biz daha hiç kimseye bisey demedik kalp atışını da duyayim da

aynen canim insallah beklemek bi stres sonra kese için sonra kalp atışı için stres olcaz biz daha hiç kimseye bisey demedik kalp atışını da duyayim da
Evet canım inş.herşey yolunda gider...bizde sadece ablalarımıza söyledik anneler tansiyon hastası hiç strese gelemiyorlar inş.pazartesi herşey biraz daha netleştir de haber veririz

Doktoruna söyle bence. Progestan kullanıyor musun? Kullanmıyorsan muhtemelen onu verecektir
Sende durumlar nasıl sanırım" allayaaaa"
Sen ve ben aynı gündeydik pazartesi test günümüz gerçi biz biraz sabırsız davranıp erken baktık ama varmı sen de belirtiler

Sende durumlar nasıl sanırım" allayaaaa"
Sen ve ben aynı gündeydik pazartesi test günümüz gerçi biz biraz sabırsız davranıp erken baktık ama varmı sen de belirtiler

valla canim benim karin agrım devam ediyo sol tarafımda batma var ve göğüslerim sis hala pazartesiyi bekliyorum iste insallah sayımız katlanir

Ben adet oluyorum malesef
Aaa nasıl yani ilaçları kullanırken olabiliyor mu o zaman benimki demi öyle acaba 2 gündür lekelenmeler kırmızıya döndü ve tuvalete düşen kan pıhtıları var çok korkuyorum şimdi hastanedeyim test verdim tekrar bekliyorum

Merhaba arkadaslar. Persembe günü transferim olacak 2 tane 3. Gün embriyosu. Siz transfer olmadan nelere dikkat etdiniz veya ne yediniz ictiniz? Insallah kurban oldugum allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Merhaba arkadaslar. Persembe günü transferim olacak 2 tane 3. Gün embriyosu. Siz transfer olmadan nelere dikkat etdiniz veya ne yediniz ictiniz? Insallah kurban oldugum allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın inşallah nasip işi tabi ama kendimce yaptıklarımı yazayım günlük süt ceviz kabak çekirdeği protein olarak kırmızı et peynir yumurta her gün tükettim bide bol su 3 litre civarında suan benimle bebeğim inşallah kucağımıza almak nasip olur

Yani bende oluyor. Ama sizin testiniz pozitif çıkmış. Muhtemelen progesteron desteği ve dinlenmeyle geçer diye düşünüyorum

Gözün aydin olsun canim benim sag saglim kucagina almak nasip olur insallah Insallah dediklerini uyguliyacam

Merhabalar birşey sormak istiyorum salı günü transfer oldum bugün 5. Günüm eğer tuttuysa nasıl bir belirti verir. Yada daha erken mi belirtiler için merak ediyorum

Merhabalar birşey sormak istiyorum salı günü transfer oldum bugün 5. Günüm eğer tuttuysa nasıl bir belirti verir. Yada daha erken mi belirtiler için merak ediyorum

Canım ben inanıyorum güzel haberle döneceksin. Kat kat artmıştır değerin inş. İki embriyoydu senin birde sanırım.

valla canim ben transferden beri karin ağrısı ve nasıl ağrısı çekiyorum 7. gün test yaptım 2. çizgi çok net belliydi kan tahlili verdim 44 cıktı yarın 2. tahlili yaptircam birde belimde agrım vardi halada var benim 5. günden sonra sol kasığımda batmazlar oldu baya oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…