Bende pazartesi tekrar yaptırıcam her aşaması ayrı bir stres Rabbim hepimizin sonucunu rast getirsin maddi manevi emeklerimizi boşa çıkartmasın duadan başka elimizden gelen bişey yok hele de birbirimizi tanımadan ettiğimiz dualar eminim makbul ve kabul olacaktırcanim benim Rabbim hayırlısını versin inşallah benimde agrım çok bende çok korkuyorum ben pazartesi test yaptircak doktorum pazartesiye kadar birdaha yaptırma dedi zaten çok erken yatırmışsın dedi .Ama ben hala senin için iyi düşünüyorum sakin stres yapma dua et genişinize strese sokma
aynen canim insallah beklemek bi stres sonra kese için sonra kalp atışı için stres olcaz biz daha hiç kimseye bisey demedik kalp atışını da duyayim daBende pazartesi tekrar yaptırıcam her aşaması ayrı bir stres Rabbim hepimizin sonucunu rast getirsin maddi manevi emeklerimizi boşa çıkartmasın duadan başka elimizden gelen bişey yok hele de birbirimizi tanımadan ettiğimiz dualar eminim makbul ve kabul olacaktır
Evet canım inş.herşey yolunda gider...bizde sadece ablalarımıza söyledik anneler tansiyon hastası hiç strese gelemiyorlar inş.pazartesi herşey biraz daha netleştir de haber veririzaynen canim insallah beklemek bi stres sonra kese için sonra kalp atışı için stres olcaz biz daha hiç kimseye bisey demedik kalp atışını da duyayim da
Sende durumlar nasıl sanırım" allayaaaa"Doktoruna söyle bence. Progestan kullanıyor musun? Kullanmıyorsan muhtemelen onu verecektir
Ben adet oluyorum malesefSende durumlar nasıl sanırım" allayaaaa"
Sen ve ben aynı gündeydik pazartesi test günümüz gerçi biz biraz sabırsız davranıp erken baktık ama varmı sen de belirtiler
Sende durumlar nasıl sanırım" allayaaaa"
Sen ve ben aynı gündeydik pazartesi test günümüz gerçi biz biraz sabırsız davranıp erken baktık ama varmı sen de belirtiler
canim ilaçları kullanırken adet olmak mümkün değilmiş öyle dusunmeBen adet oluyorum malesef
Olunabiliyor. Daha önce de olmuştum ordan biliyorumcanim ilaçları kullanırken adet olmak mümkün değilmiş öyle dusunme
Aaa nasıl yani ilaçları kullanırken olabiliyor mu o zaman benimki demi öyle acaba 2 gündür lekelenmeler kırmızıya döndü ve tuvalete düşen kan pıhtıları var çok korkuyorum şimdi hastanedeyim test verdim tekrar bekliyorumBen adet oluyorum malesef
Benim kanda pozitif çıktı ama kırmızı renkte kanamaların var Rabbim hepimizin yardımcısı olsunMerhaba arkadaşlar size bi sorum olacaktı kan testi pozitif çıktıktan sonra kanama yaşayan var mı Allahim ne olur onları bana bağışlasın
Hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın inşallah nasip işi tabi ama kendimce yaptıklarımı yazayım günlük süt ceviz kabak çekirdeği protein olarak kırmızı et peynir yumurta her gün tükettim bide bol su 3 litre civarında suan benimle bebeğim inşallah kucağımıza almak nasip olurMerhaba arkadaslar. Persembe günü transferim olacak 2 tane 3. Gün embriyosu. Siz transfer olmadan nelere dikkat etdiniz veya ne yediniz ictiniz? Insallah kurban oldugum allah kimsenin kucagini bos birakmasin❤
Yani bende oluyor. Ama sizin testiniz pozitif çıkmış. Muhtemelen progesteron desteği ve dinlenmeyle geçer diye düşünüyorumAaa nasıl yani ilaçları kullanırken olabiliyor mu o zaman benimki demi öyle acaba 2 gündür lekelenmeler kırmızıya döndü ve tuvalete düşen kan pıhtıları var çok korkuyorum şimdi hastanedeyim test verdim tekrar bekliyorum
Gözün aydin olsun canim benim sag saglim kucagina almak nasip olur insallahHayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın inşallah nasip işi tabi ama kendimce yaptıklarımı yazayım günlük süt ceviz kabak çekirdeği protein olarak kırmızı et peynir yumurta her gün tükettim bide bol su 3 litre civarında suan benimle bebeğim inşallah kucağımıza almak nasip olur
Canım ben inanıyorum güzel haberle döneceksin. Kat kat artmıştır değerin inş. İki embriyoydu senin birde sanırım.Aaa nasıl yani ilaçları kullanırken olabiliyor mu o zaman benimki demi öyle acaba 2 gündür lekelenmeler kırmızıya döndü ve tuvalete düşen kan pıhtıları var çok korkuyorum şimdi hastanedeyim test verdim tekrar bekliyorum
hadi hayırlı sonuçların ciksin insallahAaa nasıl yani ilaçları kullanırken olabiliyor mu o zaman benimki demi öyle acaba 2 gündür lekelenmeler kırmızıya döndü ve tuvalete düşen kan pıhtıları var çok korkuyorum şimdi hastanedeyim test verdim tekrar bekliyorum
valla canim ben transferden beri karin ağrısı ve nasıl ağrısı çekiyorum 7. gün test yaptım 2. çizgi çok net belliydi kan tahlili verdim 44 cıktı yarın 2. tahlili yaptircam birde belimde agrım vardi halada var benim 5. günden sonra sol kasığımda batmazlar oldu baya oldu amaMerhabalar birşey sormak istiyorum salı günü transfer oldum bugün 5. Günüm eğer tuttuysa nasıl bir belirti verir. Yada daha erken mi belirtiler için merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?