- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
insallah Rabbim bebislerimin sana tutunmasını sağlar ben transferden önce sağlıklı beslenmeye çalıştım kabak çekirdeği yedim bal yedim transferde aşırı sıkışık gitme çünkü transferden sonra biraz yattım hastanede bir saat kadar sonra çok yatmadım 12 de transferim oldu akşam üstü 5.30 da evdeydim biraz dolandık esimle yemek falan yedik biraz uzandım 2 saat kadar sonra akşam en yakın arkadaşımın kinasina gittim çok sallanmadan oynadım bile topuklularla sonraki günlerde toplamda 2 tane avakado yedim 2 dilim toplamda çok sevmiyorum tadını çünkü ananas yedim süt içtim kabak çekirdeği yedim kayısı ve incir kurusu yedim. çok sukur şuan pozitifMerhaba arkadaslar. Persembe günü transferim olacak 2 tane 3. Gün embriyosu. Siz transfer olmadan nelere dikkat etdiniz veya ne yediniz ictiniz? Insallah kurban oldugum allah kimsenin kucagini bos birakmasin❤
Canım benim de yarın dualarınızda unutmayınMerhaba arkadaslar. Persembe günü transferim olacak 2 tane 3. Gün embriyosu. Siz transfer olmadan nelere dikkat etdiniz veya ne yediniz ictiniz? Insallah kurban oldugum allah kimsenin kucagini bos birakmasin❤
Gözün aydin olsun canim. Bende simdik ananas yiyorum bugün yarin kabak cekirdek alirim onuda yerim tesekkur ederim canimins
insallah Rabbim bebislerimin sana tutunmasını sağlar ben transferden önce sağlıklı beslenmeye çalıştım kabak çekirdeği yedim bal yedim transferde aşırı sıkışık gitme çünkü transferden sonra biraz yattım hastanede bir saat kadar sonra çok yatmadım 12 de transferim oldu akşam üstü 5.30 da evdeydim biraz dolandık esimle yemek falan yedik biraz uzandım 2 saat kadar sonra akşam en yakın arkadaşımın kinasina gittim çok sallanmadan oynadım bile topuklularla sonraki günlerde toplamda 2 tane avakado yedim 2 dilim toplamda çok sevmiyorum tadını çünkü ananas yedim süt içtim kabak çekirdeği yedim kayısı ve incir kurusu yedim. çok sukur şuan pozitif
Insallah hayirli haberlerle yazarsin buraya canim benim. Kacinci gün embriyo ve kac tane transfer ediyorlar? Bende bugün cig kabak cekirdegi alirim onada baslarim insallahCanım benim de yarın dualarınızda unutmayınBende dün ananas kabak çekirdeği aldırdım onları yicem bide havuç aldırdım babama hergün taze suyunu sıkıcak içecem inşallah faydası olur❤
Benim 8 tane dondurulmuş var 3.gün embriyosu ama kaç tane olacağını doktorum söylemedi sadece koordinatör 2 tanedir ama doktor karar verir dedi doktorda muayene günü bi bilgi vermedi yarın yapılınca öğrenicem galibaInsallah hayirli haberlerle yazarsin buraya canim benim. Kacinci gün embriyo ve kac tane transfer ediyorlar? Bende bugün cig kabak cekirdegi alirim onada baslarim insallah ❤
Hakkinda hayirlisi neyse o olur insallah canimBenim 8 tane dondurulmuş var 3.gün embriyosu ama kaç tane olacağını doktorum söylemedi sadece koordinatör 2 tanedir ama doktor karar verir dedi doktorda muayene günü bi bilgi vermedi yarın yapılınca öğrenicem galiba
İnşallah cnm hepimizin kucağını hayırlısıyla sağlıklı bebişlerle doldursun rabbim seninde dondurulmuş mu 3 gün arayla olcaz sanırım seninleHakkinda hayirlisi neyse o olur insallah canim ❤
2.gün önce verdiğim tahlilde kan değeri 165 ti.bugün başka bir yerde verdim tahlili sonuç 197 ikiye katlanmamış yani hastane değişikliği fark eder mi bilmiyorumCanım ben inanıyorum güzel haberle döneceksin. Kat kat artmıştır değerin inş. İki embriyoydu senin birde sanırım.
Sonuçlarda beklediğimiz iki kat artış olmamış ama bugün farklı bir yerde tahlil verdim onlarda iki farklı yer farklı ölçümler yapabilir dedi.yarın için bir kadın doğumcudan randevu aldım bakalım ne olacak kimse net bişey demiyor ve bende de ikigündür sabah ilk idrarla beraber kırmızı leke ve parçalar geliyor kullandığın ilaçlar yeterli beklemekten baska yapacak bişey yok diyorlarhadi hayırlı sonuçların ciksin insallah
nee demek canim kabız olma ona dikkat et ağır kaldırma birde uzanma ben yemekte yaptım oturup yatmadım cokGözün aydin olsun canim. Bende simdik ananas yiyorum bugün yarin kabak cekirdek alirim onuda yerim tesekkur ederim canim
2.gün önce verdiğim tahlilde kan değeri 165 ti.bugün başka bir yerde verdim tahlili sonuç 197 ikiye katlanmamış yani hastane değişikliği fark eder mi bilmiyorum
Sonuçlarda beklediğimiz iki kat artış olmamış ama bugün farklı bir yerde tahlil verdim onlarda iki farklı yer farklı ölçümler yapabilir dedi.yarın için bir kadın doğumcudan randevu aldım bakalım ne olacak kimse net bişey demiyor ve bende de ikigündür sabah ilk idrarla beraber kırmızı leke ve parçalar geliyor kullandığın ilaçlar yeterli beklemekten baska yapacak bişey yok diyorlar
Amin canım inş.bizimledirler.şu 5 gündür öyle bir korku yaşıyorum kiofff benimde agrım var bende korkuyorum normal mi bilmiyorum ama Inşallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur ve bizden vazgecmez
Bugün devam ediyormu canım kanama. Laboratuvarlar farklı olunca sonucu etkilemiş olabilirmi? Dua etmekten başka çareGünaydın Bugün transferi olan arkadaşlar vardı umarım çok güzel geçer transferleri Allah kolaylık versin
Amin canım çok sağolGünaydın Bugün transferi olan arkadaşlar vardı umarım çok güzel geçer transferleri Allah kolaylık versin
İnşallah canım Allah yardımcın olsunKızlar dua edin bende kan versin değerim artarak devam etsin
Insallah cnm guzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar dua edin bende kan versin değerim artarak devam etsin
Evet benimkide dondurulmus canim. Insallah hayirli haberler aliriz 1,5 - 2 hafta sonraİnşallah cnm hepimizin kucağını hayırlısıyla sağlıklı bebişlerle doldursun rabbim seninde dondurulmuş mu 3 gün arayla olcaz sanırım seninle
Ederim canim cok sagolnee demek canim kabız olma ona dikkat et ağır kaldırma birde uzanma ben yemekte yaptım oturup yatmadım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?