Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Bugün devam ediyormu canım kanama. Laboratuvarlar farklı olunca sonucu etkilemiş olabilirmi? Dua etmekten başka çare
Evet canım devam ediyor doktordan geldim şimdi kan değeri ikiye katlanmamış bi sıkıntı var yani çarşamba tekrar bakılacak dış gebelikten şüphelendiler beklemekten ve duadan başka elimden bişey gelmiyor enerjim düştü Allahım yardım et lütfennn

Bugün devam ediyormu canım kanama. Laboratuvarlar farklı olunca sonucu etkilemiş olabilirmi? Dua etmekten başka çare
Evet canım devam ediyor doktordan geldim şimdi kan değeri ikiye katlanmamış bi sıkıntı var yani çarşamba tekrar bakılacak dış gebelikten şüphelendiler beklemekten ve duadan başka elimden bişey gelmiyor enerjim düştü Allahım yardım et lütfennn

canim benim
dualarım seninle

Canım enerjin düşmesin inşallah Allah yardımcın olsun hakkımızda hayırlısı neyse hepimiz için rabbim onu versin

Merhabalar, benim transferim 29’unda yapılacak.
Azitro, estrofem, progestan iğne, oskapar iğne ve deltacortil kullanıyorum. Vitamin kullanmak gerekiyormuş. Ben sorunca söyledi hemşire bugün. Geç kaldım mı acaba bilemiyorum. Bir de iğneleri kullananlar her gün aynı saatte mi yaptırdınız?

evet aynı saat çok önemliymiş canim ben hiç aksatmadim hep akşam 8 de yaptim ona dikkat et ben vitamin kullanmadım ama

evet aynı saat çok önemliymiş canim ben hiç aksatmadim hep akşam 8 de yaptim ona dikkat et ben vitamin kullanmadım ama

İlk 2 gün eşim evdeydi 5’te yaptırdık, benim için zor olacak diye 8’ e çekmek istiyorum eşimle beraber gidebilmek için progestan’ı hastanede yaptırıyorum ve teste kadar devam edecek.

Slm kısçeler benim bugün opu işlemi vardı 4 folekül görünüyordu.toplamadan sonra dr um içlerinin boş olduğunu ve işlem yapamayacağını söyledi 7.tedavide böyle sonuçlandı eve geldik.klinikte 2 saat uzaklıkta.

çok uzuldum canim Rabbim 3n doğrusu bu bilir geciktiriyorsa guzellestiriyodur

Canım benim Allah hayırlı yollar açsın inşallah vardır bi hayır zor bi süreç Allahım sabırlar versin

Meraba geçmiş olsun öncelikle benim de ilk tedavimde böyle oldu diğerlerinde bir iki de olsa artrıt hücreli yumurta sayısı ama sebep olarak bir şey söylemediler size ne açıklama yapıyorlar bu durumda

Meraba geçmiş olsun öncelikle benim de ilk tedavimde böyle oldu diğerlerinde bir iki de olsa artrıt hücreli yumurta sayısı ama sebep olarak bir şey söylemediler size ne açıklama yapıyorlar bu durumda
Hata bende vanım eve gelice gördüm beynimden aşağı kaynar sula aktı resmen komaya girdim ağlamaktan ben çatlatma ipnesi yerine yanlış iğne yapmışım kendimi affedemiyorum

Hala aklım almıyor evde başka iğnem kalmamıştı o iğne dolapta nerden çıktı ve benim basiretim bağlandı resmen hala da farketmemişim bugün opu oldu eve geldim sonra farkettim dolapta yapmam gereken iğne bana bakıyor.hani 2 gündür nasıl görmem nasıl farketmem en azından dr a söylerdim farklı iğne yaptım diye.üsteşik 7.oluyor bu cahilde değilim güya tecrübe kazandım dèrdim allahım kimseyi şuanki yıkım halime getirmesin.

Kendine sıkıntı yapma canım herşey bi sebep işte Allah daha hayırlı bi şekilde nasip edecektir belki de

Kendine sıkıntı yapma canım herşey bi sebep işte Allah daha hayırlı bi şekilde nasip edecektir belki de
1 tane dondurulmuş var canım onu transfer edecekler.tek tesellim bu diyorum ama acım ve kendime olan öfkemi yenemiyorum.ben nasıl bu kadar salak olabilirim allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…