Yaaa yanlış iğne mi yapmışsınHala aklım almıyor evde başka iğnem kalmamıştı o iğne dolapta nerden çıktı ve benim basiretim bağlandı resmen hala da farketmemişim bugün opu oldu eve geldim sonra farkettim dolapta yapmam gereken iğne bana bakıyor.hani 2 gündür nasıl görmem nasıl farketmem en azından dr a söylerdim farklı iğne yaptım diye.üsteşik 7.oluyor bu cahilde değilim güya tecrübe kazandım dèrdimallahım kimseyi şuanki yıkım halime getirmesin.
İnşallah o bir tanesi sana tutunur da unutup gidersin bu anları1 tane dondurulmuş var canım onu transfer edecekler.tek tesellim bu diyorum ama acım ve kendime olan öfkemi yenemiyorum.ben nasıl bu kadar salak olabilirim allahım
İnş.kuzum inşallah.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.iyiki varsınız.İnşallah o bir tanesi sana tutunur da unutup gidersin bu anları
kendini harap etmeyi bırak canim onlar senin naziğinde olsaydı istersen hiç iğne vurmasana olurdu ayrıca iğneyle yumurtaların içinin boş olmasının n3 bağı var onu anlamadim bak dondurjlmusun varmış ben şuan dondurulmuş bir taneyle hamileyim dualarımda seninleİnş.kuzum inşallah.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.iyiki varsınız.
Gerçekten mi allahım banada kısmet etsin rabbim ikimizede sağlıklı hayırlı bir hamilelik evlat nasip etsinkendini harap etmeyi bırak canim onlar senin naziğinde olsaydı istersen hiç iğne vurmasana olurdu ayrıca iğneyle yumurtaların içinin boş olmasının n3 bağı var onu anlamadim bak dondurjlmusun varmış ben şuan dondurulmuş bir taneyle hamileyim dualarımda seninle
Canım belki de o dondurulmuş olanın transfer olması vardı kaderinde ondan unuttun bunları yaşadın sebepler işte rabbim bilir biz bilemeyiz sonu hayır olsun her şeyde bir hayır vardır inş rabbim kucağını boş bırakmasınGerçekten mi allahım banada kısmet etsin rabbim ikimizede sağlıklı hayırlı bir hamilelik evlat nasip etsiniyiki varsın canım
Amin canım çok sağol inş.dediğin gibidir.Canım belki de o dondurulmuş olanın transfer olması vardı kaderinde ondan unuttun bunları yaşadın sebepler işte rabbim bilir biz bilemeyiz sonu hayır olsun her şeyde bir hayır vardır inş rabbim kucağını boş bırakmasın
Novafertilde yaptırmıştınız demi yanlış hatırlamıyorsam bi postta daha konuşmuştuk sizleAmin canım çok sağol inş.dediğin gibidir.
Gerçekten çok can sıkıcı bı durumu ama bu ilaçların yan etkisi biz aptallastiriyor ben ayakkabıyı nasıl giyeceğini düşünmüştüm ayağınızı nerden sokuyoruz feln diye. Düşün yani o kadarki insanın sağlıklı düşünmesini engelliyor. Birinde yine eşim arabanın camina örtü sıkıştırıyor du cami aç diyor bu cam nasıl aciliyordu diye düşünürken sen cami kapat adamın elini sıkıştırdım. Kendini suçlama kolay değil yasadiklarimiz bedenen ve zihnen yoruluyoruz. Benim de tedavinin birinde yumrutalar kalitesiz çıktı iptal oldu. Once toplanan bir yumurtayla hamileyimn m şimdi. Her serde bir hayır vardır.Hata bende vanım eve gelice gördüm beynimden aşağı kaynar sula aktı resmen komaya girdim ağlamaktan ben çatlatma ipnesi yerine yanlış iğne yapmışım kendimi affedemiyorum
İnş allah kucağına almayı nasip etsin canımTransfer tarihim 5 eylul olarak belirlendi. Şimdiden dualarınızı bekliyorum
sende iyiki varsın canim ben buralarda çok okudum kendime de dedimki hamile kalayım herkese yaptıklarımı anlat cam elini karnına köy ben transferden önce başladım her gece 21 kez ya Musavvir de eşine de söylet dualarla oluyor herşey sonra transferde kafani rahatlatmaya çalış evet ama nekadar da olsa takılıyo bende taktım tabiki elini karnına koy konuş beni sakin bırakma annem de ben hep yaptımGerçekten mi allahım banada kısmet etsin rabbim ikimizede sağlıklı hayırlı bir hamilelik evlat nasip etsiniyiki varsın canım
Canım kendi sıkıntımdan sana yazamadım çok sevindim hadi bakalım inş pazartesi de keseyi görüp bir aşama daha atlamış olursun dualarım seninleKızlar benim 10. gün 191 cikmis çok sukur pazartesi kese için gel dedi doktor
Çok üzüldüm ama yapacak birşey yok öyle olması gerekiyordu demekki sıkma canını bak herşey olacağına varıyor nasipte yoksa istediğin kadar herşeyi dört dörtlük yap bi sıkıntı çıkıyor bu işler sadece Rabbimin ol demesine bakıyor belkide senin nasibin diğer dondurulmuş embriyonda yaşanan her Şer de bizim bilmediğimiz ne hayırlar gizlidir Rabbimin himmetinden sual olunmazHata bende vanım eve gelice gördüm beynimden aşağı kaynar sula aktı resmen komaya girdim ağlamaktan ben çatlatma ipnesi yerine yanlış iğne yapmışım kendimi affedemiyorum
sağol canim benim benimde aklım ve dualarım seninleCanım kendi sıkıntımdan sana yazamadım çok sevindim hadi bakalım inş pazartesi de keseyi görüp bir aşama daha atlamış olursun dualarım seninle
Sağol canım çok sağol.burada kimse beni yargılayıp eleştirmedi yaptığımdan dolayı sizi seviyorumGerçekten çok can sıkıcı bı durumu ama bu ilaçların yan etkisi biz aptallastiriyor ben ayakkabıyı nasıl giyeceğini düşünmüştüm ayağınızı nerden sokuyoruz feln diye. Düşün yani o kadarki insanın sağlıklı düşünmesini engelliyor. Birinde yine eşim arabanın camina örtü sıkıştırıyor du cami aç diyor bu cam nasıl aciliyordu diye düşünürken sen cami kapat adamın elini sıkıştırdım. Kendini suçlama kolay değil yasadiklarimiz bedenen ve zihnen yoruluyoruz. Benim de tedavinin birinde yumrutalar kalitesiz çıktı iptal oldu. Once toplanan bir yumurtayla hamileyimn m şimdi. Her serde bir hayır vardır.
İlk 5 i ordaydı canımNovafertilde yaptırmıştınız demi yanlış hatırlamıyorsam bi postta daha konuşmuştuk sizle
Sağol kuzum çok sağolCanım belki de o dondurulmuş olanın transfer olması vardı kaderinde ondan unuttun bunları yaşadın sebepler işte rabbim bilir biz bilemeyiz sonu hayır olsun her şeyde bir hayır vardır inş rabbim kucağını boş bırakmasın
çünkü yasal değil yasak o nedenle mecburen öyle yapıyorlar 35 yaş altına 1 tane konulmak zorunda canjmKızlar size farklı bi sorum var bugün transfer oldum bir tüpte 4 tane embriyom olduğunu söyledi doktorum hepsini çözdüler ikisi transfer edildi diğer ikisi gözlemlenecek sağlıklılarsa tekrar dondurulacak sorum bana iki tane transfer edildi ama belgemde bi tane yazmışlardı sebebi sorduğumda yaşım küçük olduğu için 1 embriyo girişi yapılmış sisteme sizde böyle olan oldu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?