Sağol cnmçünkü yasal değil yasak o nedenle mecburen öyle yapıyorlar 35 yaş altına 1 tane konulmak zorunda canjm
Dün benimde transferim oldu canım aynı şekilde banada iki tane transfer edilip 1 tane gibi gösterildi yasal olarak uygun olsun diye.inşallah ikimiznkide olumlu sonuçlanır bakalım.Kızlar size farklı bi sorum var bugün transfer oldum bir tüpte 4 tane embriyom olduğunu söyledi doktorum hepsini çözdüler ikisi transfer edildi diğer ikisi gözlemlenecek sağlıklılarsa tekrar dondurulacak sorum bana iki tane transfer edildi ama belgemde bi tane yazmışlardı sebebi sorduğumda yaşım küçük olduğu için 1 embriyo girişi yapılmış sisteme sizde böyle olan oldu hiç
Sağol cnm cvbın için hadi hayırlısı olsun hakkımızda kaç tane transfer edildi bnmde dün oldu 3.gün 2adetDün benimde transferim oldu canım aynı şekilde banada iki tane transfer edilip 1 tane gibi gösterildi yasal olarak uygun olsun diye.inşallah ikimiznkide olumlu sonuçlanır bakalım.
Benimde 5.gün 2 adet inşallah bu sefer tutunurSağol cnm cvbın için hadi hayırlısı olsun hakkımızda kaç tane transfer edildi bnmde dün oldu 3.gün 2adet
Önce denemeniz var mı inşallah tutunur sizindeBenimde 5.gün 2 adet inşallah bu sefer tutunur
Rabbim yardımcın olsun inş her şey yolundadırKızlar bu sabah kanamam olmadı yani olduda çok az ilk gün ki lekelemeden bile az nolur dua edin benim içinde yarın tekrar bhcg bakılacak inş.istenilen artış olurda miniğim bana tutunmuş olur
Kızlar size farklı bi sorum var bugün transfer oldum bir tüpte 4 tane embriyom olduğunu söyledi doktorum hepsini çözdüler ikisi transfer edildi diğer ikisi gözlemlenecek sağlıklılarsa tekrar dondurulacak sorum bana iki tane transfer edildi ama belgemde bi tane yazmışlardı sebebi sorduğumda yaşım küçük olduğu için 1 embriyo girişi yapılmış sisteme sizde böyle olan oldu hiç
Kızlar bu sabah kanamam olmadı yani olduda çok az ilk gün ki lekelemeden bile az nolur dua edin benim içinde yarın tekrar bhcg bakılacak inş.istenilen artış olurda miniğim bana tutunmuş olur
28 cnm arkadaşların dediği gibi 35 altı olduğum içinmiş demekKaç yaşındasınız ?
Anladım canım ona neye göre karar veriyorlar acaba 2 mi tek yumurtamı olmasına28 cnm arkadaşların dediği gibi 35 altı olduğum içinmiş demek
ben inanıyorum ya hiç kötüye yormadım bence tutundu Inşallah Rabbim büyüktür katla katlana gider insallahKızlar bu sabah kanamam olmadı yani olduda çok az ilk gün ki lekelemeden bile az nolur dua edin benim içinde yarın tekrar bhcg bakılacak inş.istenilen artış olurda miniğim bana tutunmuş olur
Evet canım daha önce 5.gün tek embriyo transferim vardı ama tutmadıÖnce denemeniz var mı inşallah tutunur sizinde
Canım bahsettiğin konuyla ilgili bi bilgim yok ama duam olsun rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlarla kucağını doldursunHerkese merhabalar kızlar.. dilerim hepinizin de yüzünü güldürsün rabbim..hepinizin umutları da çoğalarak katlansın insaalah..❤
Benim de bir sorunum var..ve bu postu okuduğumda size de yazmak istedim..
Eşim ve bende pompe hastalığı tasiyicisiyiz 2015 yılında 2,5 yaşında bebeğimi kaybettim....Şimdi başkent üniversitesinde Hulusi hocaya pgt yaptırdık.. 3 embriyoya genetik tarama yapildi..ancak hepsi de hasta geldi..biz tasiyiciyiz ama embriyolar 3 ü de hasta geldi.. ... cok ama cok yikildik.. 4 yil aradan sonra cok zor karar vermistik buna zaten..
Benim gibi olupta sağlıklı gebeliği oluşan var mı acaba..yardmcı olur musunuz..
Amin canım benimde dualarım hep o yönde kanamanın yok denecek kadar azalması umutlandırdı kanama kesilince değerde yükselir inşRabbim yardımcın olsun inş her şey yolundadır
ben inanıyorum ya hiç kötüye yormadım bence tutundu Inşallah Rabbim büyüktür katla katlana gider insallah
Canım çok sevindim rabbim bebişini korusun inşallah sana bağışlasın . Kaçıncı günündeydin senArkadaşlar çok şükür iki katı olmasada değerlerde %67lik bir yükseliş var ve kanamam tamamen kesildi.cuma tekrar test yapıcaz cumaya kadar bol dualı bekleyişe devam
Saol canım inş.13.gündeyim ama 7.günden itibaren lekelenmem vardı ve değerlerim istenilen oranda yükselemiyordu.Canım çok sevindim rabbim bebişini korusun inşallah sana bağışlasın . Kaçıncı günündeydin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?