- 18 Ağustos 2019
- 8
- 1
- 6
- 35
Çok sağolun..amin inşallah hepimizin..Canım bahsettiğin konuyla ilgili bi bilgim yok ama duam olsun rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun
bak gördünmü söyledim sana bi arkadaşı okudum 10 gün 50 civarıymış her seferinde yüzde 50 60 armış sonra 20 gün sonra falan anı bi yükselme olmuş ve bebeği onunlaymisArkadaşlar çok şükür iki katı olmasada değerlerde %67lik bir yükseliş var ve kanamam tamamen kesildi.cuma tekrar test yapıcaz cumaya kadar bol dualı bekleyişe devam
Allah yardımcın olsun cnm hayırlı sonuçlarla inşallahBenim transferin yarın 1’de, dualarınızı bekliyorum
İnş canım böyle hatta daha da yükselerek devam eder.doktorlar bi bağlantısı olmadığını söylesede ben kanamanın bitmesiyle daha da artacağına inanıyorum.umut dünyası işte insan bağlanacak bir sebeb arıyorbak gördünmü söyledim sana bi arkadaşı okudum 10 gün 50 civarıymış her seferinde yüzde 50 60 armış sonra 20 gün sonra falan anı bi yükselme olmuş ve bebeği onunlaymis
Allah yardımcınız olsun Hayırlı haberlerle gelin inş...Benim transferin yarın 1’de, dualarınızı bekliyorum
Kızlarrrrrr acil cevaplarınıza ihtiyacım var Yarın büyük gün ama hala bi belirti yok. 9. Gün olcak yarın kan vereceğim. 5. Gün embriyosu benim ki ama belirti olmadığı için acaba olumsuz mu diyorum yardim edinnnnnins
insallah Rabbim bebislerimin sana tutunmasını sağlar ben transferden önce sağlıklı beslenmeye çalıştım kabak çekirdeği yedim bal yedim transferde aşırı sıkışık gitme çünkü transferden sonra biraz yattım hastanede bir saat kadar sonra çok yatmadım 12 de transferim oldu akşam üstü 5.30 da evdeydim biraz dolandık esimle yemek falan yedik biraz uzandım 2 saat kadar sonra akşam en yakın arkadaşımın kinasina gittim çok sallanmadan oynadım bile topuklularla sonraki günlerde toplamda 2 tane avakado yedim 2 dilim toplamda çok sevmiyorum tadını çünkü ananas yedim süt içtim kabak çekirdeği yedim kayısı ve incir kurusu yedim. çok sukur şuan pozitif
Belirti arama canım. Benim ilk günden beri tüm belirtilerim vardı. Kasık ağrısı adet sancısı göğüslerde şişme dudakta kuruma. Burdaki pozitif sonuçlu arkadaşlarla aynı ama benim negatif. Bu belirtilerin hepsi ilaçlardan. Sen içini ferah tut inşallah olur bebeğin
canim bazılarında hiç belirti olmuyo kafana takma . belirti olup hamile olmayanda çok gordum burda Inşallah bebeğin seninledir ve tutunmusturKızlarrrrrr acil cevaplarınıza ihtiyacım var Yarın büyük gün ama hala bi belirti yok. 9. Gün olcak yarın kan vereceğim. 5. Gün embriyosu benim ki ama belirti olmadığı için acaba olumsuz mu diyorum yardim edinnnnn
benim dondurulmuş 5. gün transferiydiKızlar dondurulmuş yumurta transferimi taze yumurta transferimi oldunuz ? Olacaksınız ?
benim dondurulmuş 5. gün transferiydi
yok canim yumurtam 18 tane toplandı biraz yüksek diye 1 adet bekledik sonra adetin 21. günü transfer edildi 1. kalite 5. gün embriyosuydu çok sukur tuttu keseyi görmeye gideceğim pazartesi2.adetindemi transfer oldu canım dondurulmuş daha iyi diyorlar tutumu senin ki ilk denememi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?