Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Merhaba canım hadi bakalım sen benden bir gün önce öğreneceksin bebeğinin geldiğini inşallh Nasılsın peki belirtilerin var mı ??

Kızlar, belirtisi olanlar var mı? Ben ilk tedavimde ilk 10 günü çok sakin geçirip daha odaklıydım konuya, şimdi bu süreci 21 aylık oğlumla geçirmeye çalıştığım için hiç odaklanamıyorum sanki sıradan günler yaşıyormuşum gibi o yüzden de olmayacak gibi hislere kapılıp modum düşüyor neden hissizim demekki yok diye

Kizlar transferim oldu eve geldim :) yaklasik 45 dk yatdim daha sonra lavaboya gitdim sonra yine yarim saat kadar yatip eve geldim :) 3 gun 4 tane iyi kalite transfer oldu 20si kan tahlil gunum :)

Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah ya ben 4 embriyo transferini ilk kez duydum biraz çok değil mi?

Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah ya ben 4 embriyo transferini ilk kez duydum biraz çok değil mi?
Canim hayirli olsun. 4 u de iyi ise niye 4 tane koydular. Benimde 3 tane idi esim 3 tane koydurdun diye cok kizmisti. Sonradan hayirlisi dedik suan hicbiri tutmadi ise diye korkup tahlile gidemedim. Normalde drun soyledigi tahlil tarihi 13 idi. ama bugun baktirmak istiyorum korkuyorum. sana niye 1. gun tahlil dediler acaba

Kizlar transferim oldu eve geldim :) yaklasik 45 dk yatdim daha sonra lavaboya gitdim sonra yine yarim saat kadar yatip eve geldim :) 3 gun 4 tane iyi kalite transfer oldu 20si kan tahlil gunum :)
Canim hayirli olsun. 4 u de iyi ise niye 4 tane koydular. Benimde 3 tane idi esim 3 tane koydurdun diye cok kizmisti. Sonradan hayirlisi dedik suan hicbiri tutmadi ise diye korkup tahlile gidemedim. Normalde drun soyledigi tahlil tarihi 13 idi. ama bugun baktirmak istiyorum korkuyorum. sana niye 1. gun tahlil dediler acaba

Kime 1. Gün tahlil anlamadım

Korkuyoruz hepimiz, 4 tane transfer edilen arkadaşta korkuyordur kesin gözüyle bakamıyordur, 1 tane 4 hücreli transfer edilen bende korkuyorum.( Çok araştırmadım ama 4 hücreli çokta kaliteli olmadığı anlama geliyor sanırım) Ama şuna çok inanıyorum Allah ol derse olur, ne yazıldıysa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…