tsk ederim Allah bosa cevirmesin hepimizin kucagini saglikcakla doldurdursun ins.Çok iyi düşün içini ferah tut ve ozaman yarın bebeğinin haberini al inşallhRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Hadi hayirlisi ins. Sirayla guzel heberleri alalim.Bende pazartesi öğrenicem
Bu arada 3. gun embriyosumu transferiniz ne.zaman oldu kac taneBende pazartesi öğrenicem
2tane 3.gün embriyosuBu arada 3. gun embriyosumu transferiniz ne.zaman oldu kac tane
Ayyyy inşallah Rabbim isteyen herkese bana da nasip etsin inşallahÖnümüzdeki hafta burada bu imojilerle coşalım ozaman kızlar inşallaaaah Dualarınızı eksik etmeyin
Kizlar transferim oldu eve geldim :) yaklasik 45 dk yatdim daha sonra lavaboya gitdim sonra yine yarim saat kadar yatip eve geldim :) 3 gun 4 tane iyi kalite transfer oldu 20si kan tahlil gunum :)
Hayırlısı olsun canım şimdi boş bol dinlenme zamanıKizlar transferim oldu eve geldim :) yaklasik 45 dk yatdim daha sonra lavaboya gitdim sonra yine yarim saat kadar yatip eve geldim :) 3 gun 4 tane iyi kalite transfer oldu 20si kan tahlil gunum :)
Canim hayirli olsun. 4 u de iyi ise niye 4 tane koydular. Benimde 3 tane idi esim 3 tane koydurdun diye cok kizmisti. Sonradan hayirlisi dedik suan hicbiri tutmadi ise diye korkup tahlile gidemedim. Normalde drun soyledigi tahlil tarihi 13 idi. ama bugun baktirmak istiyorum korkuyorum. sana niye 1. gun tahlil dediler acabaHayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah ya ben 4 embriyo transferini ilk kez duydum biraz çok değil mi?
Kizlar transferim oldu eve geldim :) yaklasik 45 dk yatdim daha sonra lavaboya gitdim sonra yine yarim saat kadar yatip eve geldim :) 3 gun 4 tane iyi kalite transfer oldu 20si kan tahlil gunum :)
Canim hayirli olsun. 4 u de iyi ise niye 4 tane koydular. Benimde 3 tane idi esim 3 tane koydurdun diye cok kizmisti. Sonradan hayirlisi dedik suan hicbiri tutmadi ise diye korkup tahlile gidemedim. Normalde drun soyledigi tahlil tarihi 13 idi. ama bugun baktirmak istiyorum korkuyorum. sana niye 1. gun tahlil dediler acabaHayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah ya ben 4 embriyo transferini ilk kez duydum biraz çok değil mi?
Kime 1. Gün tahlil anlamadımCanim hayirli olsun. 4 u de iyi ise niye 4 tane koydular. Benimde 3 tane idi esim 3 tane koydurdun diye cok kizmisti. Sonradan hayirlisi dedik suan hicbiri tutmadi ise diye korkup tahlile gidemedim. Normalde drun soyledigi tahlil tarihi 13 idi. ama bugun baktirmak istiyorum korkuyorum. sana niye 1. gun tahlil dediler acaba
pardon 10.gun diycektim.Kime 1. Gün tahlil anlamadım
Korkuyoruz hepimiz, 4 tane transfer edilen arkadaşta korkuyordur kesin gözüyle bakamıyordur, 1 tane 4 hücreli transfer edilen bende korkuyorum.( Çok araştırmadım ama 4 hücreli çokta kaliteli olmadığı anlama geliyor sanırım) Ama şuna çok inanıyorum Allah ol derse olur, ne yazıldıysa oCanim hayirli olsun. 4 u de iyi ise niye 4 tane koydular. Benimde 3 tane idi esim 3 tane koydurdun diye cok kizmisti. Sonradan hayirlisi dedik suan hicbiri tutmadi ise diye korkup tahlile gidemedim. Normalde drun soyledigi tahlil tarihi 13 idi. ama bugun baktirmak istiyorum korkuyorum. sana niye 1. gun tahlil dediler acaba
Tam bana mı sordun anlamadım ama benim 13. Gün tahlilim. Okuduğum kadarıyla bchg hormonu 12 günde kanda tam çıkarmış bizim hastane garanti olsun diye 13. Gün istiyor o sebeple.pardon 10.gun diycektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?