Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Bugün ki sonucumuzu da aldık %44 oranında bir artış var oda yeterli değilartık iyice umudumu yitirdim

Merhaba size bi sorum var çok huzursuzum düşüncemden çıkmıyo benim bi tüpte 4 embriyom vardı 3. Gün embriyosu 2si pazartesi transfer edildi 2si gözlenecek denildi dün aradılar o iki tanesi devam edememiş acaba transfer edilen ikisi de öyle mi bi tüpten 2si iyi 2si kalitesiz çıkabilir mi dünden beri kesin tutmadı psikolojisine girdim

Dondurulmus transfer olanlar, rahim kalınlıgı ne kadar olmalı, embriyo tutma şansı için en uygun kalınlık ne kadar bilir misiniz?

tatlim transferden sonra elini karnına köy dua et bebegin seni hisseder pozitif ol negatif hiç bisey düşünme o bebişim yiyeceği yemek varsa zaten gelecek ama yoksa elimizden bisey gelmez sadece dua et

Hadi hayırlı olsun inşallah çok sevindim sımsıkı tutunsun inşallah annesine Hormon ilaçlarından dolayı şişmiştir benim de şiş ama ne zaman şişmeye başladı hatırlamıyorum

Hadi hayırlı olsun inşallah çok sevindim sımsıkı tutunsun inşallah annesine Hormon ilaçlarından dolayı şişmiştir benim de şiş ama ne zaman şişmeye başladı hatırlamıyorum
Sağol canım valla şiş miş ne varsa kabul ediyoruz analık böyle bişey demek ki dualarınız benle olsun

tatlim transferden sonra elini karnına köy dua et bebegin seni hisseder pozitif ol negatif hiç bisey düşünme o bebişim yiyeceği yemek varsa zaten gelecek ama yoksa elimizden bisey gelmez sadece dua et
Sağol canım allah hepimize anne olmayı tez zamanda nasip etsin sağlıklı sıhatli.rabbim burada sırayla yarın doğuma gidiyorum kızlar diye yazışmayıda kısmet etsin bize

Canım hakkımızda hayırlısı belki yavaş yükseliyordur bende ilk kez tüp bebek yaptırıyorum bilmiyorum ama inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur
Amin canım inş hayırlısıyla sağlıkla
Yitirme canım.ben bu şekilde ilerleyip sonradan toparlanan çok okudum içini ferah tutmaya çalış.
Inş.canım saol
Canım Allah’tan ümit kesilmez inş tutunur inş seninle kalır bebişin dua et tevekkül et rabbim bilir biz bilemeyiz bırakma kendini böyle belki de sonradan artacak..
Evet canım insanın birazcık inancı olmasa kafayı yer.herşey Allah 'tan bizim elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor.Yeter ki Rabbim ol desin.Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olanıda gönlüme razı eyle

Değere ne zaman bakıtacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…