- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
evet canim 1 tane Rabbim hepimize nasip etsin insallahÇok sevindim canım rabbim kucağına almayı nasip etsinbir tane embriyo mu transfer olmuştu canım
Canım hakkımızda hayırlısı belki yavaş yükseliyordur bende ilk kez tüp bebek yaptırıyorum bilmiyorum ama inşallah bebişin sana sımsıkı tutunurBugün ki sonucumuzu da aldık %44 oranında bir artış var oda yeterli değilartık iyice umudumu yitirdim
Merhaba size bi sorum var çok huzursuzum düşüncemden çıkmıyo benim bi tüpte 4 embriyom vardı 3. Gün embriyosu 2si pazartesi transfer edildi 2si gözlenecek denildi dün aradılar o iki tanesi devam edememiş acaba transfer edilen ikisi de öyle mi bi tüpten 2si iyi 2si kalitesiz çıkabilir midünden beri kesin tutmadı psikolojisine girdim
Bence hiç endişe etmeyin olabilir. En iyileri transfer etmişlerdir.
Yitirme canım.ben bu şekilde ilerleyip sonradan toparlanan çok okudum içini ferah tutmaya çalış.Bugün ki sonucumuzu da aldık %44 oranında bir artış var oda yeterli değilartık iyice umudumu yitirdim
tatlim transferden sonra elini karnına köy dua et bebegin seni hisseder pozitif ol negatif hiç bisey düşünme o bebişim yiyeceği yemek varsa zaten gelecek ama yoksa elimizden bisey gelmez sadece dua etYarın 9.30 da transferim var kızlarbi tanecik dondurulmuş kuzimle devam edeceğiz.inş.hayırlı güzel geçer.bişi sormak istiyorum benim göğüslerim çok şişti ve yürürken ağrıyor.ilaçlardan mı acaba.transfer öncesi sizde de oldumu
Yarın 9.30 da transferim var kızlarbi tanecik dondurulmuş kuzimle devam edeceğiz.inş.hayırlı güzel geçer.bişi sormak istiyorum benim göğüslerim çok şişti ve yürürken ağrıyor.ilaçlardan mı acaba.transfer öncesi sizde de oldumu
Canım Allah’tan ümit kesilmez inş tutunur inş seninle kalır bebişin dua et tevekkül et rabbim bilir biz bilemeyiz bırakma kendini böyle belki de sonradan artacak..Bugün ki sonucumuzu da aldık %44 oranında bir artış var oda yeterli değilartık iyice umudumu yitirdim
Hadi hayırlısı cnm Allah yardımcın olsunYarın 9.30 da transferim var kızlarbi tanecik dondurulmuş kuzimle devam edeceğiz.inş.hayırlı güzel geçer.bişi sormak istiyorum benim göğüslerim çok şişti ve yürürken ağrıyor.ilaçlardan mı acaba.transfer öncesi sizde de oldumu
Sağol canım çok heyecanlıyım içim bi tuhaf.sağlıklı çözünür inş.herşey güzel geçer allahın izniyle.Hadi hayırlısı cnm Allah yardımcın olsun
Sağol canım valla şiş miş ne varsa kabul ediyoruz analık böyle bişey demek kiHadi hayırlı olsun inşallah çok sevindim sımsıkı tutunsun inşallah annesineHormon ilaçlarından dolayı şişmiştir benim de şiş ama ne zaman şişmeye başladı hatırlamıyorum
Sağol canımtatlim transferden sonra elini karnına köy dua et bebegin seni hisseder pozitif ol negatif hiç bisey düşünme o bebişim yiyeceği yemek varsa zaten gelecek ama yoksa elimizden bisey gelmez sadece dua et
aminnnnnnnSağol canımallah hepimize anne olmayı tez zamanda nasip etsin sağlıklı sıhatli.rabbim burada sırayla yarın doğuma gidiyorum kızlar diye yazışmayıda kısmet etsin bize
Amin canım inş hayırlısıyla sağlıklaCanım hakkımızda hayırlısı belki yavaş yükseliyordur bende ilk kez tüp bebek yaptırıyorum bilmiyorum ama inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur
Inş.canım saolYitirme canım.ben bu şekilde ilerleyip sonradan toparlanan çok okudum içini ferah tutmaya çalış.
Evet canım insanın birazcık inancı olmasa kafayı yer.herşey Allah 'tan bizim elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor.Yeter ki Rabbim ol desin.Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olanıda gönlüme razı eyleCanım Allah’tan ümit kesilmez inş tutunur inş seninle kalır bebişin dua et tevekkül et rabbim bilir biz bilemeyiz bırakma kendini böyle belki de sonradan artacak..
Değere ne zaman bakıtacaksınAmin canım inş hayırlısıyla sağlıkla
Inş.canım saol
Evet canım insanın birazcık inancı olmasa kafayı yer.herşey Allah 'tan bizim elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor.Yeter ki Rabbim ol desin.Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olanıda gönlüme razı eyle
Aynı gün olmuşuz, umarım güzel haberi de beraber alırızMerhaba canlar. Ben persembe gün transfer oldum 3. Gün embriyo 2 tane, benim icin nolur dua edin❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?