İnşallah canım hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah kaç hücrelilerdi sana dediler miMerhaba canlar. Ben persembe gün transfer oldum 3. Gün embriyo 2 tane, benim icin nolur dua edin❤❤
Amin insallah canimİnşallah canım hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah kaç hücrelilerdi sana dediler mi
Bana bişey demediler sadece kağıtta 1 tane transfer yazdığı in 7h 1g yazıyo 7 hücre sanırım ama 1g bilmiyorum ne demekAmin insallah canim❤
ikizide 8 hücreli 0 fragmantasyon dediler. Seninkiler canim?
Hayirlisi olsun canim hakkimizdaki hayirli neyse onu nasip etsin kurban oldugum allahBana bişey demediler sadece kağıtta 1 tane transfer yazdığı in 7h 1g yazıyo 7 hücre sanırım ama 1g bilmiyorum ne demek
Amin canım inşallahHayirlisi olsun canim hakkimizdaki hayirli neyse onu nasip etsin kurban oldugum allah❤
Yarın sabah canım 48 saatte bir takip ediyoruzDeğere ne zaman bakıtacaksın
Hadi inş hayırlı haberlerle gelYarın sabah canım 48 saatte bir takip ediyoruz
benim 7. günde oldu canim kan verdim pozitif belli yerleşme kanamasidir pembe YADA kahverengi lekeler normalmisKızlar bugün transferi saymazsam 5. Günüm jeli kullandım az önce jelin tortuları içinde pembelikler var ilk transfer akşamı da bi kez olmuştu doktoru aradım spekulumdan dolayı normal demişti ama bugün 5. Gün başına gelen var mı böyle bi leke
Değişen bişey yok yine yükselme var ama istenilen oranda değil hala keseyi görebilecek bir değere ulaşamıyor keseyi görebilseler duruma göre bir teşhis koyacaklar ama ne var ne yok diyebiliyorlar sadece keseyi görene kadar ilaçlara devam 2 günde bir bhcg takibiHadi inş hayırlı haberlerle gel
benimde aklım sende bende daha keseyi görmeye gitmedim doktorum salı gel dedi 7. ve 10. günde yapılan testten sonra baktirmadiik hiçDeğişen bişey yok yine yükselme var ama istenilen oranda değil hala keseyi görebilecek bir değere ulaşamıyor keseyi görebilseler duruma göre bir teşhis koyacaklar ama ne var ne yok diyebiliyorlar sadece keseyi görene kadar ilaçlara devam 2 günde bir bhcg takibi
Rabbim yardımcın olsun canım,Değişen bişey yok yine yükselme var ama istenilen oranda değil hala keseyi görebilecek bir değere ulaşamıyor keseyi görebilseler duruma göre bir teşhis koyacaklar ama ne var ne yok diyebiliyorlar sadece keseyi görene kadar ilaçlara devam 2 günde bir bhcg takibi
Bugün transferimin 3. günü bel ve kasık ağrım var. Adet öncesi gibi.. soğuk soğuk terliyorum. Ben yine de iyiye yormak istiyorum.
Canım sen hiç endişe etme inş.salı günü gittiğinde keseyi de göreceksin ben inanıyorum.benimde aklım sende bende daha keseyi görmeye gitmedim doktorum salı gel dedi 7. ve 10. günde yapılan testten sonra baktirmadiik hiç
Amin canım bende sadece O'na teslimim elimden duadan başka bişey gelmiyor.inan direk negatif sonuç alsam bu kadar yıpranmazdım her iki günde bir aynı umut heycanla gidiyor aynı hüsran ve hayal kırıklığı ile geri dönüyorumRabbim yardımcın olsun canım,
Kün fe yekün (allah ol derse oluverir)
Onun bu dünyada rızkı varsa tutunacaktır inş.
sağol canim benim heyecanla bekliyorum. Rabbim umarım seninde yüzünü guldururCanım sen hiç endişe etme inş.salı günü gittiğinde keseyi de göreceksin ben inanıyorum.
Amin canım bende sadece O'na teslimim elimden duadan başka bişey gelmiyor.inan direk negatif sonuç alsam bu kadar yıpranmazdım her iki günde bir aynı umut heycanla gidiyor aynı hüsran ve hayal kırıklığı ile geri dönüyorum
Benim de perşembe transferim var.slm kızlar bende cumartesi günü transfer olacağım kısmetse benim için de dua edermisiniz gelecek ay transferim olacaktı merkezden kaynaklanan bir hata yüzünden ertelendi kısmetse bu cumartesi transferim olacak umarım olumlu sonuçlanır
Ertesi gün canım.Kızlar transfer gününü 1.gün olarak sayıyormuyduk.yoksa ertesi gün mü 1.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?