Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kızlar bugün transferi saymazsam 5. Günüm jeli kullandım az önce jelin tortuları içinde pembelikler var ilk transfer akşamı da bi kez olmuştu doktoru aradım spekulumdan dolayı normal demişti ama bugün 5. Gün başına gelen var mı böyle bi leke

benim 7. günde oldu canim kan verdim pozitif belli yerleşme kanamasidir pembe YADA kahverengi lekeler normalmis

Hadi inş hayırlı haberlerle gel
Değişen bişey yok yine yükselme var ama istenilen oranda değil hala keseyi görebilecek bir değere ulaşamıyor keseyi görebilseler duruma göre bir teşhis koyacaklar ama ne var ne yok diyebiliyorlar sadece keseyi görene kadar ilaçlara devam 2 günde bir bhcg takibi

benimde aklım sende bende daha keseyi görmeye gitmedim doktorum salı gel dedi 7. ve 10. günde yapılan testten sonra baktirmadiik hiç

Rabbim yardımcın olsun canım,
Kün fe yekün (allah ol derse oluverir)
Onun bu dünyada rızkı varsa tutunacaktır inş.

benimde aklım sende bende daha keseyi görmeye gitmedim doktorum salı gel dedi 7. ve 10. günde yapılan testten sonra baktirmadiik hiç
Canım sen hiç endişe etme inş.salı günü gittiğinde keseyi de göreceksin ben inanıyorum.
Rabbim yardımcın olsun canım,
Kün fe yekün (allah ol derse oluverir)
Onun bu dünyada rızkı varsa tutunacaktır inş.
Amin canım bende sadece O'na teslimim elimden duadan başka bişey gelmiyor.inan direk negatif sonuç alsam bu kadar yıpranmazdım her iki günde bir aynı umut heycanla gidiyor aynı hüsran ve hayal kırıklığı ile geri dönüyorum

sağol canim benim heyecanla bekliyorum. Rabbim umarım seninde yüzünü guldurur

Benim de perşembe transferim var.
Umarım ikimizde güzel sonuclar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…