Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Transferi olan bayanlar ağrınız var mı.benim cumartesi oldu transferim bugün rahmimde ağrı var.

Kızlar benim bugün 11. Gün test günümdü kan testi sonucum pozitif çok şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah öncelikle pozitifi görmeyi sonra da sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı

Çokçokçok tebrik ederim kucağınızada almak nasip olsun darısı başımıza inş. Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı denemeniz. Kaç tane transfer edildi.

Benimde bugun transferin 9.gunu 6.gun idrar testi yaptm cikmdi 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi gun yaklstkcada korku heycan basladi

Benimde bugun transferin 9.gunu 6.gun idrar testi yaptm cikmdi 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi gun yaklstkcada korku heycan basladi
Erken yapmışsın canım 6 gün 9 gün yapmış olsaydın çıkardı benim de iki embrio 5 gün dondurulmuş 3AA

Belirti yasiyomusn hic yada onceden yasamdgn seyleri
Sadece rahimde sızlama oluyor öyle hasta gibi yatmıyorum mesela yemeğimi fln yapiuorum günlük rutin islerime devam ediyorum ara ara belim arıyor bide sinirliyim bugün bi de üst bacağım çok ağrıyor o da sızlıyor

Cok yorma kendini ayakta fazla durma bnmde belim kasklrm cok agriyor

Ya canım benimde rahmimde sızlama var.sinir hali bende de var.bende benim gibi olan var mı diye bakıyordum.normal mi bu sızı hali acaba

Ya canım benimde rahmimde sızlama var.sinir hali bende de var.bende benim gibi olan var mı diye bakıyordum.normal mi bu sızı hali acaba
Bilmiyorum ki cnm belki ilaclardan ama ne kadar etki edebilir ki ilaçlar ben erken başladım ilaçlara sonra transfer oldum bende çok sinirliyim bugün ama transfer olduğumu bile unutuyorum ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…