Sizden 5. Gün P4(progestron) tahlili istediler mi?Benim de bugün trasferimin 5 günü
Yok cnm da p4 progesteron tahlili nedirSizden 5. Gün P4(progestron) tahlili istediler mi?
Ertesi gün canım.
Amin canım inşallah rabbim yüzümüzü güldürürBenim de perşembe transferim var.
Umarım ikimizde güzel sonuclar alırız
Çokçokçok tebrik ederim kucağınızada almak nasip olsun darısı başımıza inş. Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı denemeniz. Kaç tane transfer edildi.Kızlar benim bugün 11. Gün test günümdü kan testi sonucum pozitif çok şükürRabbim herkese nasip etsin inşallah öncelikle pozitifi görmeyi sonra da sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı
Benim yarın 5. Günüm doktorum benden istedi. Yarın yaptırıp sonucunu göndereceğim, bakalımYok cnm da p4 progesteron tahlili nedir
Bunu neden istiyor acaba benden istenilmedi hicBenim yarın 5. Günüm doktorum benden istedi. Yarın yaptırıp sonucunu göndereceğim, bakalım
Erken yapmışsın canım 6 gün 9 gün yapmış olsaydın çıkardı benim de iki embrio 5 gün dondurulmuş 3AABenimde bugun transferin 9.gunu 6.gun idrar testi yaptm cikmdi 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi gun yaklstkcada korku heycan basladi
Senin kacinci gunun cnmErken yapmışsın canım 6 gün 9 gün yapmış olsaydın çıkardı benim de iki embrio 5 gün dondurulmuş 3AA
Bugün 5 günSenin kacinci gunun cnm
Belirti yasiyomusn hic yada onceden yasamdgn seyleriBugün 5 gün
Sadece rahimde sızlama oluyor öyle hasta gibi yatmıyorum mesela yemeğimi fln yapiuorum günlük rutin islerime devam ediyorum ara ara belim arıyor bide sinirliyim bugün bi de üst bacağım çok ağrıyor o da sızlıyorBelirti yasiyomusn hic yada onceden yasamdgn seyleri
Cok yorma kendini ayakta fazla durma bnmde belim kasklrm cok agriyorSadece rahimde sızlama oluyor öyle hasta gibi yatmıyorum mesela yemeğimi fln yapiuorum günlük rutin islerime devam ediyorum ara ara belim arıyor bide sinirliyim bugün bi de üst bacağım çok ağrıyor o da sızlıyor
Bakalım hayırlısıCok yorma kendini ayakta fazla durma bnmde belim kasklrm cok agriyor
Ya canım benimde rahmimde sızlama var.sinir hali bende de var.bende benim gibi olan var mı diye bakıyordum.normal mi bu sızı hali acabaSadece rahimde sızlama oluyor öyle hasta gibi yatmıyorum mesela yemeğimi fln yapiuorum günlük rutin islerime devam ediyorum ara ara belim arıyor bide sinirliyim bugün bi de üst bacağım çok ağrıyor o da sızlıyor
Bilmiyorum ki cnm belki ilaclardan ama ne kadar etki edebilir ki ilaçlar ben erken başladım ilaçlara sonra transfer oldum bende çok sinirliyim bugün ama transfer olduğumu bile unutuyorum ara araYa canım benimde rahmimde sızlama var.sinir hali bende de var.bende benim gibi olan var mı diye bakıyordum.normal mi bu sızı hali acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?