Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Bilmiyorum ki cnm belki ilaclardan ama ne kadar etki edebilir ki ilaçlar ben erken başladım ilaçlara sonra transfer oldum bende çok sinirliyim bugün ama transfer olduğumu bile unutuyorum ara ara
Benimde öyle oldu canım.ilaçlara öncesinde başladım.rahimdeki sızı beni çok tedirgin ediyor tutar arkadaşlarda da böyle olmuşmu acaba.yazılarda arıyorum ama bulamadım.

Kızlar ben tüp bebek yapıyorum transfer sonrası sonucum betahcg Sonucumun ilki 177 ikinci testim 536 çıktı Ama 12ci gündeyim hala bi belirti yok normalmidir. Doktor aradıgında sonuçlarımın çok iyi çıktığını söyledi 15 gün sonrası için randevu almamı söylediler kalp atışını dinlicekmişim . Ama bende hala bir korku var

Benimde öyle oldu canım.ilaçlara öncesinde başladım.rahimdeki sızı beni çok tedirgin ediyor tutar arkadaşlarda da böyle olmuşmu acaba.yazılarda arıyorum ama bulamadım.
Vallaha bende bulamadım canım şey diyorlar genelde belirti aramayın kendinizde

Hayırlı olsun canım belirti erken daha herkezde belirti olacak diye de bir durum söz konusu değil yani

Kızlar, transferden sonra ne kadar dinlendiniz evde? Kaç gün sonra normal hayatınıza döndünüz?
Perşembe sabahı transferim var, sonrasını planlamaya calısıyorum ama hiç bir fikrim yok nasıl yapmam lazım diye. Bir kaç gün işe gitmem rapor alırım diye düşünüyorum, ama doktordan kaç gün rapor istesem iyi olur bilmiyorum

Çokçokçok tebrik ederim kucağınızada almak nasip olsun darısı başımıza inş. Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı denemeniz. Kaç tane transfer edildi.

Amin inşallah dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu, 2. Denemem ilkinde 1 adet 5. Gün embriyosu transfer edilmişti ama bebiş gelişmediği için 8. Haftada kürtaj oldum maalesef, inşallah bu sefer Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı masip eder

Ben test günüme kadar yani bugüne kadar dinlendim hala da dinleniyorum 2. Deneme olduğu için annem biraz üstüme titriyor o yüzden iyi bir örnek olmayabilirim

Pazar’a kadar dinlen evde yeter bence sonra dönersin günlük hayatına, dikkat edeceksin sadece. Evde durmak stres yapıyor sürekli gün saymak, işte çalışınca kafan da dağılır .

Ben test günüme kadar yani bugüne kadar dinlendim hala da dinleniyorum 2. Deneme olduğu için annem biraz üstüme titriyor o yüzden iyi bir örnek olmayabilirim
Ohh süpermiş, prenses hayatın keyfini çıkar
Perşembe transferim benim, en geç salı çarşamba işe dönmem lazım. Ama en azından ilk 2 gün annem kalmak istiyor bizde. Yardımcı olayım, sen hiç bir şey yapmadan dinlen ilk günler diyor. Sanırım hayır diyemeyeceğim

Pazar’a kadar dinlen evde yeter bence sonra dönersin günlük hayatına, dikkat edeceksin sadece. Evde durmak stres yapıyor sürekli gün saymak, işte çalışınca kafan da dağılır .
İş yerinde en azından vakit geçer, evde oturup sürekli belirti arayarak kafayı yiyebilirim

Bence de buna hayır dememelisin en azından bikaç gün

Kızlar kaç gündür kabızdım kayısı kompostosu kaynattım içtim. İstifra ediyorum akşamdan beri üç defa oldu ne yesem çıkarıyorum kayısı kompostosu ağır geldi diye düşünüyorum korkuyorum istifra ederken bebeğe bişey olurmu diye

Kızlar kaç gündür kabızdım kayısı kompostosu kaynattım içtim. İstifra ediyorum akşamdan beri üç defa oldu ne yesem çıkarıyorum kayısı kompostosu ağır geldi diye düşünüyorum korkuyorum istifra ederken bebeğe bişey olurmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…