Bizim gelin hemsire ona soruyorum abla yerlesirken bebek sizi olur kasik agrisi bel agrisi olur diyor insallah oledirYa canım benimde rahmimde sızlama var.sinir hali bende de var.bende benim gibi olan var mı diye bakıyordum.normal mi bu sızı hali acaba
Benimde öyle oldu canım.ilaçlara öncesinde başladım.rahimdeki sızı beni çok tedirgin ediyorBilmiyorum ki cnm belki ilaclardan ama ne kadar etki edebilir ki ilaçlar ben erken başladım ilaçlara sonra transfer oldum bende çok sinirliyim bugün ama transfer olduğumu bile unutuyorum ara ara
Ayy kuzum benim inş.canım inş.öyledirBizim gelin hemsire ona soruyorum abla yerlesirken bebek sizi olur kasik agrisi bel agrisi olur diyor insallah oledir
Vallaha bende bulamadım canım şey diyorlar genelde belirti aramayın kendinizdeBenimde öyle oldu canım.ilaçlara öncesinde başladım.rahimdeki sızı beni çok tedirgin ediyortutar arkadaşlarda da böyle olmuşmu acaba.yazılarda arıyorum ama bulamadım.
Hayırlı olsun canım belirti erken daha herkezde belirti olacak diye de bir durum söz konusu değil yaniKızlar ben tüp bebek yapıyorum transfer sonrası sonucum betahcg Sonucumun ilki 177 ikinci testim 536 çıktı Ama 12ci gündeyim hala bi belirti yok normalmidir. Doktor aradıgında sonuçlarımın çok iyi çıktığını söyledi 15 gün sonrası için randevu almamı söylediler kalp atışını dinlicekmişim . Ama bende hala bir korku var
Amin insallah aslinda suan icimizde bebek var sadece tutunmalrni bekliyoruz o tuzden olumlu dusunmek hatta bebislerle konusmak en iyisi sonrasi takdir ilahiAyy kuzum benim inş.canım inş.öyledir
Benim tanidigim 2 aydan sonra belirtileri yasadi sonuclarin cok guzel masallah sknti yapma daha onunde 9 ay var yasarsin bol bol insallahHayırlı olsun canım belirti erken daha herkezde belirti olacak diye de bir durum söz konusu değil yani
Kız alıntiyi bana yaptınBenim tanidigim 2 aydan sonra belirtileri yasadi sonuclarin cok guzel masallah sknti yapma daha onunde 9 ay var yasarsin bol bol insallah
Çokçokçok tebrik ederim kucağınızada almak nasip olsun darısı başımıza inş. Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı denemeniz. Kaç tane transfer edildi.
Kızlar, transferden sonra ne kadar dinlendiniz evde? Kaç gün sonra normal hayatınıza döndünüz?
Perşembe sabahı transferim var, sonrasını planlamaya calısıyorum ama hiç bir fikrim yok nasıl yapmam lazım diye. Bir kaç gün işe gitmem rapor alırım diye düşünüyorum, ama doktordan kaç gün rapor istesem iyi olur bilmiyorum
Cok yorucu bir iste calisiyorsan ve stresli bence test gunune kadar al ama sakinse 2 gun dinlenmen ytrli evde
Kızlar, transferden sonra ne kadar dinlendiniz evde? Kaç gün sonra normal hayatınıza döndünüz?
Perşembe sabahı transferim var, sonrasını planlamaya calısıyorum ama hiç bir fikrim yok nasıl yapmam lazım diye. Bir kaç gün işe gitmem rapor alırım diye düşünüyorum, ama doktordan kaç gün rapor istesem iyi olur bilmiyorum
Pazar’a kadar dinlen evde yeter bence sonra dönersin günlük hayatına, dikkat edeceksin sadece. Evde durmak stres yapıyor sürekli gün saymak, işte çalışınca kafan da dağılır .Kızlar, transferden sonra ne kadar dinlendiniz evde? Kaç gün sonra normal hayatınıza döndünüz?
Ohh süpermiş, prenses hayatın keyfini çıkarBen test günüme kadar yani bugüne kadar dinlendim hala da dinleniyorum2. Deneme olduğu için annem biraz üstüme titriyor o yüzden iyi bir örnek olmayabilirim
İş yerinde en azından vakit geçer, evde oturup sürekli belirti arayarak kafayı yiyebilirimPazar’a kadar dinlen evde yeter bence sonra dönersin günlük hayatına, dikkat edeceksin sadece. Evde durmak stres yapıyor sürekli gün saymak, işte çalışınca kafan da dağılır .
Bence de buna hayır dememelisin en azından bikaç günOhh süpermiş, prenses hayatın keyfini çıkar
Perşembe transferim benim, en geç salı çarşamba işe dönmem lazım. Ama en azından ilk 2 gün annem kalmak istiyor bizde. Yardımcı olayım, sen hiç bir şey yapmadan dinlen ilk günler diyor. Sanırım hayır diyemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?