- 22 Ağustos 2019
- 141
- 81
- 13
- 45
benden istediler canim ona gore ilaçlarını düzenliyorlar arttırıp yada azaltiyoSizden 5. Gün P4(progestron) tahlili istediler mi?
evet canim benim öyle oldu hatta benim aşırı agrım oldu kaşıklarım çok sızladı baya ağrı çektim ve sinirliydim bende şimdi keseyi görmeye gidiyorum çok sukur Rabbim sizede nasip etsinBenimde öyle oldu canım.ilaçlara öncesinde başladım.rahimdeki sızı beni çok tedirgin ediyortutar arkadaşlarda da böyle olmuşmu acaba.yazılarda arıyorum ama bulamadım.
Güzel haberlerle inşallahevet canim benim öyle oldu hatta benim aşırı agrım oldu kaşıklarım çok sızladı baya ağrı çektim ve sinirliydim bende şimdi keseyi görmeye gidiyorum çok sukur Rabbim sizede nasip etsin
insallah canim Rabbim hepimizin kucağını doldursun ben de hep buraları okudum pozitifi görünce herkese yardımcı olmaya çalışacağım elimden geldiğince diye söz verdim kendimeGüzel haberlerle inşallah
Canım öyle her şeyden nem kapma bir şey olmaz inş, herkes kusuyor bu süreçte.Kızlar kaç gündür kabızdım kayısı kompostosu kaynattım içtim. İstifra ediyorum akşamdan beri üç defa oldu ne yesem çıkarıyorum kayısı kompostosu ağır geldi diye düşünüyorum korkuyorum istifra ederken bebeğe bişey olurmu diye
canım benim de cumartesi transferim var ben kafam rahat etsin ilerde pişman olmamak için 10 gün rapor almayı düşünüyorumKızlar, transferden sonra ne kadar dinlendiniz evde? Kaç gün sonra normal hayatınıza döndünüz?
Perşembe sabahı transferim var, sonrasını planlamaya calısıyorum ama hiç bir fikrim yok nasıl yapmam lazım diye. Bir kaç gün işe gitmem rapor alırım diye düşünüyorum, ama doktordan kaç gün rapor istesem iyi olur bilmiyorum
Kızlar kaç gündür kabızdım kayısı kompostosu kaynattım içtim. İstifra ediyorum akşamdan beri üç defa oldu ne yesem çıkarıyorum kayısı kompostosu ağır geldi diye düşünüyorum korkuyorum istifra ederken bebeğe bişey olurmu diye
Transferlerimiz cok yakın, beraber takip edecegizcanım benim de cumartesi transferim var ben kafam rahat etsin ilerde pişman olmamak için 10 gün rapor almayı düşünüyorum
Canım nslsın.ne yaptınız keseyi gördünüz müinsallah canim Rabbim hepimizin kucağını doldursun ben de hep buraları okudum pozitifi görünce herkese yardımcı olmaya çalışacağım elimden geldiğince diye söz verdim kendime
çok sukur gordum canim çok küçücük ama korkma dış gebelik değil dedi şükürler olsun Rabbim her birinize nasip etsinCanım nslsın.ne yaptınız keseyi gördünüz mü
Ayy canım çok sevindim hadi gözün aydın darısıçok sukur gordum canim çok küçücük ama korkma dış gebelik değil dedi şükürler olsun Rabbim her birinize nasip etsin
Allah kucaginada almayi nasip etsin darisi bize olsunçok sukur gordum canim çok küçücük ama korkma dış gebelik değil dedi şükürler olsun Rabbim her birinize nasip etsin
Çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahçok sukur gordum canim çok küçücük ama korkma dış gebelik değil dedi şükürler olsun Rabbim her birinize nasip etsin
Canım p4 21,56 çıktı, normal dediler. Senin kaçtı acaba?benden istediler canim ona gore ilaçlarını düzenliyorlar arttırıp yada azaltiyo
Insallah canimAynı gün olmuşuz, umarım güzel haberi de beraber alırız
4. Gün 2 taneInsallah canimKacinci gün embriyo ve kac tane? ❤
çok sukur gordum canim çok küçücük ama korkma dış gebelik değil dedi şükürler olsun Rabbim her birinize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?