Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Hic belli olmuyor iste bunu hepimiz biliyoruz. Allah ol diyince tedavi ile olmayan kisilerin kendiliginden oluyor. Dusunmekten bir hal oluyoruz valla. Her sferimde dusunmuycem bu sefer evde oturmuycam diuorum ama olmuyor malesef.

Hic belli olmuyor iste bunu hepimiz biliyoruz. Allah ol diyince tedavi ile olmayan kisilerin kendiliginden oluyor. Dusunmekten bir hal oluyoruz valla. Her sferimde dusunmuycem bu sefer evde oturmuycam diuorum ama olmuyor malesef.
Dengeli olmak lazım sanırım bende hiç dışarı çıkmadım daha ama evde oğlum sağolsun hiç yatırmıyor

Kizlar sizler bana gore sanslisiniz eltim ve gorumcem transfer oldugumu soylememe ragmen kayinvalidemi bana birakti.Bayramda eltim akcaya annesine ustelik 3 haftadir orda gorumcemde koye gitti.Annem zaten yuruyemiyor 2 ev arasinda kostururken emrivaki yapip zorla biraktilar.Yasim 41 3. Denemem.Tansiyon haplariyla duruyorum bunuda biliyorlar.Pazara kadar boyleyim.Her seyin hayirlisi diyorum artik.17 sinde tahlil gunum.Bugun daha 3. Gunum.Yinede umudum var Allah buyuk Allah ol derse olur

ne düşüncesiz insanlar insallah rabbim yuzunu güldürür. senin kac gunluk bebe transferi ? benim de 3 günüm 5 gun bebesi gidip kan veresim geliyor gecmiyor zaman

Ah canım ah işte bazen en yakınlar insana bunu yapabiliyor. Bu konuda senin de bencil olman lazım. Durumdan rahatsızlığını eşinle paylaş sana bu konuda o yardımcı olmalı aksi bile olsa sen inatla kalkma yerinden dinlen stres yapma onu hissetmene çalış canım sayılı zaman asıl sen sabret

Bir de 20 aydir issisiz esimle ustumuze ustumuze geliyorlar ama allah buyuk saol cnm destegin icin insallh Allah bu sayfadaki herkesin pes pese mujdeli haberlerini versin.

Bir şey sorucam arkadaşlar, Allahım korusun embriyo tutmadığı durumlarda ne zaman adet görülüyor? Kuyruk sokumuma küçük küçük ağrılar giriyor, ister istemez kötü ihtimaller geliyor aklıma

Bir şey sorucam arkadaşlar, Allahım korusun embriyo tutmadığı durumlarda ne zaman adet görülüyor? Kuyruk sokumuma küçük küçük ağrılar giriyor, ister istemez kötü ihtimaller geliyor aklıma
Genellikle ilk 10 12 gun baslamiyor ilaclarinda etkisiyle ilaclari biraktiktan sonra 1 hafta icinde basliyor. O agrilar kullandigimiz hormon ilaclarinin etkisi herkesde oluyor.Bazen tuttugunun gostergesi bile olabiliyor.Olumlu dusun ben 2 kez transfer oldum ilkinde adet agrisi gibi vardi hic tutmadi 2. Cisinde de vardi bu sefer bos gebelikti ama tutmustu.Bunda da ara ara oluyor kestiremiyorum artik

Kizlar bende cok korkuyorum bende besinci gun embr vardi fakat doktor israr etdi ben hep iki dusunmustum transferden sonra 4 oldugunu ogrendim ondan once de doktorum 3 tane koyalim dedi ne olur ne olmaz :) artik bilemiycem ne kadar dogurucagimi ama saglikli hayrli evlatlar olsun tutunsunlarda :)

Iyi bayramlar Hanimlar. Ins bu bayram hepimiz bayram yapariz. Bende dun kan verecektim gidemedim. Bugun gidicem kan vaermeye aksam dogru. Bugun moralim cok bozuldu ben hep adet olmadan once gece yatarke saga sola donerken karnimda kramp gibi birsey olurdu. Bugun aynisi yasadim gece sabah 4 de kalktim agladim baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…