Cunku bu sekilde kendini kandirmazsa kafayi yer, yasadigi seyin evlilik olmadigina inanmak istemiyor. Cocugu da cocuk olursa duzelir diye istedigine eminim. Ben 25 sene boyunca calisip, maas karti kocasinda duran ve kocasinin ona cogu zaman iste yaninda dursun diye para bile vermedigi, 5 kurusu cebinde olmadan ise giden kac defa kocasinin kredi karti kasada calismadigi icin (adam kartta para var diyerek alisverise yolluyormus ama kartta para olmuyormus, sorunca da sen cok harcarsin diye vazgectim diyormus) rezil olan bir kadin tanidim. Hala daha 'Cok borcumuz vardi, o yuzden benim maasim hep ona gitti, yoksa esim bana para verirdi' diyordu ve buna o kadar cok inanmis ki. Adam ise ortalikta 'Kadina para vermeyeceksin yoksa hemen harcar, ben cebimde nakit 1000tlden asagi ile dolasmam, para bende duracak, ben erkegim, kadina para yedirmem' diye dolasiyordu. Kadin bu adamdan bosan dediginde cocuklarini 'Kendimi oldururum israr edersiniz' diyerek kendini bicaklamaya falan kalkisirdi. Hala daha kocasina laf ettirmez. Onun davranislarini kapatmaya hep bir bahanesi vardir. Hayatimda insanlarin kendini ne kadar cok kandirabilecegini ondan ogrenmistim.
Kıyamadığı hali buysa..?!!Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
Kıyamıyor mu?Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
Bu tedavi bu şekilde olmaz. 3. Tüp bebek denemem de ancak pozitif almış birisi olarak söylüyorum canım süreç zaten çok yıpratıcı ve çok zor geçiyor ilaçlar doktora git gel oldu olmadı transfer tuttu tutmadı bir sürü iğne vurun dinlenmen gerek yediğine dikkat etmen gerek stres olmaman gerek vs Ve burada ki en büyük desteğin eşin olmalı. Benim eşim bana bu kadar destek olup alttan almasa ben mahvolurdum çünkü tüm yük kadının omuzlarında. Eşinle karşılıklı güzelce konuşmalısın bu şekilde başlama canımKızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
Önce vazgeçmeyin yazdım biliyorum ama şu cümlenizi ve eşinizin diğer söylemlerini görmemiştim daha. Diğer mesajımda alıntıyı düzgün yapamadım diye tekrar yazıyorum.Hem de çok üzülüyorum mesela yolda giderken gösteriyor bak herkes çocuk yapmış sen daha bir tane yapamadın diye üzüntümü anlatamam
Olmadı halinde çocuğa yazikKızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
Sana okadar hakaret eden ve kötü davranan bir adamın sana kiyamayacağı düşünmen garip benceDedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
Hanımefendi iyi misiniz siz?Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
Öyle desem de zaten herseyi başka yere çekiyorsun derZaten senin yüzünden olmuyor ne demek yaave siz ısrarla bu insana evlat vermeye mi çalışıyorsunuz
Gerçekten bazen biz kendi kendimizi erkeklere özellikle üzün bizi diyoruz
Bana böyle dese tamam boşanalım o zaman sende sana para harcatmadan çocuk verecek başka kadın bul derdim
Bende genelde sinirleniyorumEsin boyle birisiyse bu adami bebek duzeltmez. Bu adam icin ugrasma degmez. Abarttim mi bilmiyorum ama esine sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?