- 8 Mart 2015
- 48
- 11
- 13
- 37
Allah YARDIMCINIZ olsun Rabbim öğünler i bize de göstersin inşallahKızlar slm bana yardımcı olun lütfen. Bu gün kan değerimi öğrendim. 116 çıkmış. Cuma tekrar tahlil yaptırmamı istedi doktorum. İkiye katlanmasını beklicez dedi. Sizce değerim nasıl çok korkuyorum. Tüp bebekte 11.günüm bu gün. Sizce değerim yükselirmi.
İnşallah canım amin.Allah YARDIMCINIZ olsun Rabbim öğünler i bize de göstersin inşallah
Beli oldumu canim Allah YARDIMCINIZ olsunİnşallah canım amin.
Sağol canım. Dün yaptırdım tahlil çıktı. Şimdi bide yarın yaptırıcam. Değerin ikiye katlanması lazım dedi doktorum.allah en yakın zaman da isteyen herkese versin canım.Beli oldumu canim Allah YARDIMCINIZ olsun
Sağol canım. Dün yaptırdım tahlil çıktı. Şimdi bide yarın yaptırıcam. Değerin ikiye katlanması lazım dedi doktorum.allah en yakın zaman da isteyen herkese versin canım.Beli oldumu canim Allah YARDIMCINIZ olsun
Amin inşallah canimSağol canım. Dün yaptırdım tahlil çıktı. Şimdi bide yarın yaptırıcam. Değerin ikiye katlanması lazım dedi doktorum.allah en yakın zaman da isteyen herkese versin canım.
Canım tahlil yaptırdın mı ??Sağol canım. Dün yaptırdım tahlil çıktı. Şimdi bide yarın yaptırıcam. Değerin ikiye katlanması lazım dedi doktorum.allah en yakın zaman da isteyen herkese versin canım.
Canım tahlil yaptırdın mı ??[/QUOTE
Yaptırdım canım allaha şükürler olsun ki değerim 116 dan 281 e çıkmış. Çok mutlu oldum anlatamam. Doktoruma faksladım değerleri gayet iyi dedi. 10 gün sonra keseyi görmeye gelicrksin dedi. Çok heyecanlandım. Allahım isteyen herkese versin. Sen nasıl oldun canım. Nasıl gidiyo hamilelik.
Merhaba bugün muayeneniz vardı inşallah güzel haberlerle dönersiniz. Muayene şeklini ve devam etmenizi istedikleri ilaçları yazar mısınız ben bahçeciye kontrole gidemedim diye çok üzülüyorum . Ultrason fotosunuda yükleyebilir misiniz kıyaslamak istiyorum acaba daha ayrıntılı mıdır buradakilere göre sevgiler merakla bekliyorumRabbim sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Bende o merkez sayesinde şuan 10 haftalık hamileyim Mustafa Bahçeci dr sizin hangi dr. Kontrolede bahçeci kliniğine mi gidiyorsunuz? Muayene şekli hakkında bilgi verebilir misiniz gittikten sonra inşallah güzel haberler alırsınız sevgiler...
Merhaba bugün muayeneniz vardı inşallah güzel haberlerle dönersiniz. Muayene şeklini ve devam etmenizi istedikleri ilaçları yazar mısınız ben bahçeciye kontrole gidemedim diye çok üzülüyorum . Ultrason fotosunuda yükleyebilir misiniz kıyaslamak istiyorum acaba daha ayrıntılı mıdır buradakilere göre sevgiler merakla bekliyorum
Sağol canım. Allahım inşallah isteyen herkese verir. Kimseyi evlatsız bırakmasın. Her zaman dua ediyorum canım. 10 gün sonra keseyi görmek için çağırdı. Bakalım hayırlısı artık.Amin
Hadi gözün aydin Rabbim o guzel duygulari bizede nasip etsin seni adina cok sevindim
İnşallah canım bi problem olmadan atlatırsın kontrolünü. Çok zor bulduk zaten. Dua ediyorum canım herkes için. Bende aynı şekilde iğnelere jele ilaçlara devam dedi. Kontroller için tüp bebek yaptırdığın merkeze mi gidiyosun. Beni 10 gün sonra keseyi görmeye çağırdılar ama ben istanbulda oturmadığım için gelemem dedim. O zaman ordan bi doktorla irtibata geçin dedi.Çok şükür canım çok sevindim inşallah sorunsuzca kucağına da alırsın.. Şuan benim hamileliğim sıkıntısız canım inşallah hiç yok gibi bebişim ama kilo alıyorum hiç bir iş yapmıyorum sadece eşimle hafta 1 yada 2 gün yemek yada bir cafede oturmak için çıkıyoruz. En son gittiğimde 2. Kesede duruyor ya kendi kendine eriyip yok olacak yada bebek büyüdükçe boş keseyi itip düşürecek dedi Drum 2 hafta daha dikkat et progestron iğne ve jele devam et çıkma dışarıya dedi. Haftaya cuma kontrolüm inşallah sende bana dua et canım bir sorun yok desin artıkta rahatlayayım. İğne ve jel kilo aldırıyor çok sıkıldım tedavinin başından beri hormon hormon bünyem şaşırdı.
Malesef canım bende istanbulda olmadığım için gidemedim. Burada başka bir tüp bebek uzmanı ile irtibattayım ama çok emin değilim drumdan istanbulla mı kıyaslıyorum bilmiyorum tecrübesiz sanki . Burada da çok seçme şansım yok mecbur devam ediyoruz inşallah bebişim sorun çıkarmazda drun tecrübesine ihtiyacım kalmazİnşallah canım bi problem olmadan atlatırsın kontrolünü. Çok zor bulduk zaten. Dua ediyorum canım herkes için. Bende aynı şekilde iğnelere jele ilaçlara devam dedi. Kontroller için tüp bebek yaptırdığın merkeze mi gidiyosun. Beni 10 gün sonra keseyi görmeye çağırdılar ama ben istanbulda oturmadığım için gelemem dedim. O zaman ordan bi doktorla irtibata geçin dedi.
Allah yardımcın olsun canım. Herşey rabbimin elinde bol bol dua et merkezin ve doktorun iyi ise inşallah olmaz inkansız diye birşey yok. İlaçlarını düzenli kullan stres yapma istediğin zaman sormak istediğin sorular olursa ben yardımcı olmaya hazırım . Dualarım sizinle ve inşallah bebek hasreti çeken tüm aileler ileSlm kizlar ben yeni katildim.. Benm butun testlerim yapildi adet gunumde cagirdilar ilaclara baslanmadi daha ankarada ztb da yapilicak tesirginlikleri var cunku cok zor dediler soktor onay vermiyodu bile tup bebege.benm kuzenm o hastanede hemsire old icin herseyimle o ilgileniyo.bana biseyler soyleyin neler yapmam gerekiyo esimde yeni test yaptirdi onunda biraz kotu cikmis sonuclari sigara hic kullanmiycak dedi doktor zaten arada iciyo ayda 1 tane falan.nelere dikkat etmemiz gerekiyo neler yaptinz bi akil verin doktor tup bebekle hamile kalman %25 dedi. Umutsuzdum ama artik deilim icim kotu olsa bile biyerde bi isik var onu hissediyorm
Allah yardımcın olsun canım. Herşey rabbimin elinde bol bol dua et merkezin ve doktorun iyi ise inşallah olmaz inkansız diye birşey yok. İlaçlarını düzenli kullan stres yapma istediğin zaman sormak istediğin sorular olursa ben yardımcı olmaya hazırım . Dualarım sizinle ve inşallah bebek hasreti çeken tüm aileler ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?