Cnm öncelikle aramıza hoş geldin. Tüp bebek işi gerçekten sabır gerektiriyo. Öncelikle sabretmen gerekli. Sen ne kadar tedavine erken başlamak istesende doktorun senin için en iyisini bilir. Bütün tahlillerin yapılmasında yarar var. Bence eğer rahim filmi çektirmediyden doktoruna çektirmek istediğini söyle. çünki tüplerin tıkalı olabilir. Veyada kist falan olabilir. Doktorun daha iyi bilir ama bende geçtim aynı yollardan. Özellikle eşin için yapılmadıysa genetik testide çok önemli. Doktorun neden başlamak istemedi. Ne kadardır uğraşıyosunuz bebek için. Aşılama falan yaptırdınmı daha önce. Uzun oldu kısura bakma.Slm kizlar ben yeni katildim.. Benm butun testlerim yapildi adet gunumde cagirdilar ilaclara baslanmadi daha ankarada ztb da yapilicak tesirginlikleri var cunku cok zor dediler soktor onay vermiyodu bile tup bebege.benm kuzenm o hastanede hemsire old icin herseyimle o ilgileniyo.bana biseyler soyleyin neler yapmam gerekiyo esimde yeni test yaptirdi onunda biraz kotu cikmis sonuclari sigara hic kullanmiycak dedi doktor zaten arada iciyo ayda 1 tane falan.nelere dikkat etmemiz gerekiyo neler yaptinz bi akil verin doktor tup bebekle hamile kalman %25 dedi. Umutsuzdum ama artik deilim icim kotu olsa bile biyerde bi isik var onu hissediyorm
Cnm öncelikle aramıza hoş geldin. Tüp bebek işi gerçekten sabır gerektiriyo. Öncelikle sabretmen gerekli. Sen ne kadar tedavine erken başlamak istesende doktorun senin için en iyisini bilir. Bütün tahlillerin yapılmasında yarar var. Bence eğer rahim filmi çektirmediyden doktoruna çektirmek istediğini söyle. çünki tüplerin tıkalı olabilir. Veyada kist falan olabilir. Doktorun daha iyi bilir ama bende geçtim aynı yollardan. Özellikle eşin için yapılmadıysa genetik testide çok önemli. Doktorun neden başlamak istemedi. Ne kadardır uğraşıyosunuz bebek için. Aşılama falan yaptırdınmı daha önce. Uzun oldu kısura bakma.
,amin canim hayirlisi bana dua edin lütfen martin 24 transfer olcam ben iyi sonuçlar alayim ne olur dua edinSağol canım. Allahım inşallah isteyen herkese verir. Kimseyi evlatsız bırakmasın. Her zaman dua ediyorum canım. 10 gün sonra keseyi görmek için çağırdı. Bakalım hayırlısı artık.
Allah YARDIMCINIZ canim çok zorya bende antalya da yaptirdim 2sefer yaptirdim tutmadı simdi 3transfer olcam martin 24 ,sen duani et Rabbim yardim eder inşallah hic beklemediği n anda sürpriz bile olur yeterki Rabbim ol desin herşey olur herey duayla kardeşimSlm kizlar ben yeni katildim.. Benm butun testlerim yapildi adet gunumde cagirdilar ilaclara baslanmadi daha ankarada ztb da yapilicak tesirginlikleri var cunku cok zor dediler soktor onay vermiyodu bile tup bebege.benm kuzenm o hastanede hemsire old icin herseyimle o ilgileniyo.bana biseyler soyleyin neler yapmam gerekiyo esimde yeni test yaptirdi onunda biraz kotu cikmis sonuclari sigara hic kullanmiycak dedi doktor zaten arada iciyo ayda 1 tane falan.nelere dikkat etmemiz gerekiyo neler yaptinz bi akil verin doktor tup bebekle hamile kalman %25 dedi. Umutsuzdum ama artik deilim icim kotu olsa bile biyerde bi isik var onu hissediyorm
Evet cnm bendede vardı kist o şekilde uaptık tüp bebeği. İnşallah seninde yüzün güler cnm. Korkulacak bişey yok cnm. Stres yapma. Stres yaparsan yumurtaların gelişmez sonra. Allahım herkesin gönlüne göre versin. Seninde olucak bebeğin cnm. Yalnızca sabır gerekli.Laparoskopi ameliyat oldm cikolata kistim vardi zaten ameliyatta tuplerimin tikali old gormus ve acmaya calisimislar ama acilmamis kist yumurtaliklarima cok yapisikmis kistin icini bosaltmislar ve ameliyatan sonra diger tarafta tekrar bi kist olustu ama doktor bunuda ameliyat etmeden tup bebek denensn dedi normal yolla hamile kalamazsn dedi.kalsanda dis gebelik olur dedi.rahim filmi deil ama ofis diye bisey cekildi rahim falan temiz cikti tertemz dedi doktor ama tuplerim tikali ve sag tarafta 4 bucuk cm lik kistim var.tup benek deniycz yumurtalarima bakildi solda 4 5 6 tane sagda 2 tane falan dedi kisttimde sag tarafta zaten ayyy bilmiyorm hayirlisi korkuyorm
Cnm dualarım seninle. Hayırlısı dediğin gibi. Merak etme stres yapma hayırlısıyla herşey yolunda gidicek.,amin canim hayirlisi bana dua edin lütfen martin 24 transfer olcam ben iyi sonuçlar alayim ne olur dua edin
İnşallah canım yaCnm dualarım seninle. Hayırlısı dediğin gibi. Merak etme stres yapma hayırlısıyla herşey yolunda gidicek.
Arkadaşlar duaedin bana lütfen sali günü transfer olcam lütfen duanizdan eksik etmeyin beni
Arkadaşlar duaedin bana lütfen sali günü transfer olcam lütfen duanizdan eksik etmeyin beni
Transfer oldu canim ayin 2 sinde sonucu beli olacak dua edin lütfen benim 3 transferinCanm transferin bugun olacakti bizi haberdar et merak ederz.allahim yardimcin olsun
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah müjdeli haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninleTransfer oldu canim ayin 2 sinde sonucu beli olacak dua edin lütfen benim 3 transferin
İnşallah canim ayin 2 sinde beli olacak dua edin lutfenRabbim yardımcın olsun canım inşallah müjdeli haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle
Transfer oldu canim ayin 2 sinde sonucu beli olacak dua edin lütfen benim 3 transferin
Amin canim inşallah adetin 1 günü basliyon canim ilaçlara 20 gün sonunda transfer cagiriyorlar hadi hayirlisi olusun canim. Bütün isteyen versin Rabbim hangi hastane de yaptiriyon canim ben antalya da yaptiriyomHadi hayirlisi insallah guzel haberlerini alicaz.bisey sorcam benimde bu ay baslanacak ama daha ilac falan baslanmadi bana gecen adet doneminde filmler falan cekildi bidaki adet doneminde baslancak denildi ama simdi ilac verip bikac gun sonrami cagircaklar bilemedm
Amin canim inşallah adetin 1 günü basliyon canim ilaçlara 20 gün sonunda transfer cagiriyorlar hadi hayirlisi olusun canim. Bütün isteyen versin Rabbim hangi hastane de yaptiriyon canim ben antalya da yaptiriyom
Allah yardımcı n olsun seni sorun ne canim Ben daha önce bi diş gebelik geçirdim on dan sonra hayatin altüst oldu. Tüp lerimi aldilar ondan sonra tüp bebek yaptı rdim 1denedim olmadi 2 yaptirdim olmadi 3 kez yaptirdim ayin 2 beli olcak dua et canim evet canim çok pahali sadece transfer iki buçuk milyar verdim her seferinde maddi manevi yiprandikBenim ankara zekai tahir burakta kuzenim calisiyo o yuzden orda yaptiuyorz ama olma ihtimalinin dusuk old soylediler bana cunku hastaligim cok kotu durumda biz bideniyelim devlette dedik bakalim.ama ozeller cok pahali dimi
Allah yardımcı n olsun seni sorun ne canim Ben daha önce bi diş gebelik geçirdim on dan sonra hayatin altüst oldu. Tüp lerimi aldilar ondan sonra tüp bebek yaptı rdim 1denedim olmadi 2 yaptirdim olmadi 3 kez yaptirdim ayin 2 beli olcak dua et canim evet canim çok pahali sadece transfer iki buçuk milyar verdim her seferinde maddi manevi yiprandik
Allah yardım cin olsun canim bende polistik over var bu yolda çabalayan herkesin yardimcisi olsun Rabbim bende fethiyede oturuyor um oradan antalya gidip geliyom bizde çok yipradik maddi durumdan para sen özelde yaptirmiyon mu bende canim çok sikiliyor gün saymak zor oluyorCanm allah yardm eder insallah hepimize.ben cikolata kistim ici laparoskopi oldm ocakta tuperim tikali cikti acilmadida doktor tup bebekten baska care yok olsada dis gebelik olur dedi beklerken ameliyattan 20 gun sonra tekrar kist uredigini ogrendik vucudum uretiyomus bu swkilde tup bebek yapilsin olmazsa tekrar ameliyat dedi doktor.simdi ilk kez yaptircam ama xok zor geliyo ankarada oturmuyorm surekli bunun icin gidip geliyorm.sende sikma canini hersey allahtan benm okadar olumsuz seyim varken allaha siiniyorm o ol derse olur
Sen nerde oturuyomAllah yardım cin olsun canim bende polistik over var bu yolda çabalayan herkesin yardimcisi olsun Rabbim bende fethiyede oturuyor um oradan antalya gidip geliyom bizde çok yipradik maddi durumdan para sen özelde yaptirmiyon mu bende canim çok sikiliyor gün saymak zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?