tüp bebekle hamile kalanlar

Öyle canim Allah ol derse olur sende sikma ne kadar canimsi siksakta herşey olcana variyor . vardır bunda bi hayir diyip devam etcez yolumuza çünkü yapamiz hic bosey yok Derdi veren de Allah derdi alanda Allah boynumuz etmekten başka caremiz yok

çok sevindim sizlerin adına ben de yapdırmayı çok istiyorum ama ya tutmazsa diye korkuyorum

Merhaba okudum yazdıklarınızıda aynı sıkıntılarımız benimde çikolata kistim var ve bir tüpüm tıkalı ve yapışıklıklar var. Cuma günü ofis histereskopisi olucam sonra tüp bebek tedavisi işte 23 nisan yumurta toplanır bi aksilik olmazsa dedi doktor çok heyecanlıyım bende inşallah güzel sonuçlar alırız sen ne yaptın peki ne durumdasın

Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazıklarınızi takip ediyorum..bende yaptırdım tüp bebek yarın kan tahlilim olacak insallah..cok zor bi sürec rabbim bu yolda olan herkezin yardimcisi olsun..

İyi haberlerini aliriz insallah canim. Cok zor bi surec valla ama kafani dagitmaya calis

Umarim seninde en kisa zamanda neticelenir.hic korkma ben butun islemlerimi narkozlu yaptirdim en rahatiydı.sadece ilaclar biraz agir benmde hafif bi bünyem var.

Umarim seninde en kisa zamanda neticelenir.hic korkma ben butun islemlerimi narkozlu yaptirdim en rahatiydı.sadece ilaclar biraz agir benmde hafif bi bünyem var.
Tesekkur ederim yarin histereskopiyle basliyacagim katlanicaz artik bebisler icin

Evet ilk denememdi.bi dahaki sefere artik benm dondurulmus 6 embriyom daha bulunmakta.bu ay icinde tekrar transfer yapilacak insallah

Evet ilk denememdi.bi dahaki sefere artik benm dondurulmus 6 embriyom daha bulunmakta.bu ay icinde tekrar transfer yapilacak insallah
İnşallah onlarda güzel sonuç alırsın bende hîstereskopi oldum bugün kadın olmak çok zor valla. Allah yardımcımız olsun

İnşallah onlarda güzel sonuç alırsın bende hîstereskopi oldum bugün kadın olmak çok zor valla. Allah yardımcımız olsun
Merhaba son mesajdan sonra uzun zaman geçmiş ama belki görürsünüz diye yinede yazmak istedim bende daha önce sağ ve sol yumurtalığımdan çikolata kisti ameliyatı oldum (açık ameliyat) sonra polip ve tüplerimden ameliyat oldum tüplerim boşaltıldı enson ameliyatımda da tüplerim kapatıldı şimdi yine sol yumurtalığımda 3,5x4 cm çikolata kistim var perşembe günü tüp bebek için görüşmeye gideceğiz acaba siz çikolata kisti ile mi hamile kaldınız ve öyle ise kaç cmdi.Bebeğinizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kusura bakma farketmedim mesajini. Yanlis hatirlamiyorsam 4cm sonra 2cm düstü hala 2cm olarak duruyor. En önemli sey bunlara kafana takmadan olacagina inanmak olumsuz birsey konusma aklina gelirsen dagit aklini herkeside inandir buna. Biseylerle ilgilen biz esimle patik falan almistik miral en onemlisi. Soyle düsün cikolata kisti engel tedaviyle o kisim atlaniyor yani hareketlerine dikkat edersen bebegin orda zaten varligini hissedip ona göre davran. Devamli yatma ben evin icinde gezindim nadirde olsa disari ciktim. Simdi iki kizim benimle hala hayirlisiyla saglikla kucagimizada aliriz. Olur mu kismini arastirma olucak de dua et canim ben öyle yaptim. Hayirli sonuclar alirsin insallah.

Sormak istedigin herseyi sor canim özeldende yazabilirsin iyi haberlerini almak isterim.

Bugün gittik görüşmeye ekim ayında tedavimiz başlıyor Allahın izni ile Allahım kimseyi evlat hasreti ile sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…