Tüp bebekle hamile kalıp kanaması olan kimler var?

candanote

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
2.169
1.059
448
Arkadaslar tüp bebek tedavisindeydim ve 9 gün önce hamile oldugumu ogrendim.fakat dun gece baya kanama oldu acile gittik baktilar dusuk falan degilmis, ilac verdiler... ama az da olsa kanama devam ediyor korkuyorum
Benim gibi olup gebeligi devam eden varmi?

Neden bakip geciyorsunuz arkadaslar cok mu zor cevap yazmak?eminimki okuyanlarin icinde biriniz mutlaka yasadiniz bunu..ne cabuk unuttunuz o aci gunleri

Merhaba arkadaşım, bende 5. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım.7 haftalıkken bel ağrısınlar beraber kanamam oldu. Bende nefes almadan hastaneye koşmuştum muayene için. 17. Haftaya kadar hem ilaç kullandım hemde istirahat ettim. Bir arkadaşım Allah'ın mucizeleri bitmez ve o bebeği sana vermişse seninle kalır demişti. Şimdi kızım 14 haftalık. Bol bol dua et. Allah kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle...

arkadaşım çok geçmiş olsun bende tüp bebkle hamileyim 3 gün önce kanamam oldu hatta parça şparça birşeyler geldi gece acile gittik kese duruyor dedi kanamanın neden olduğu ile ilgili bir şey söylemediler doktorum progestan iğne verdi kullanıyorum kesilmişti ancak dün gece yine biraz oldu şimdi az az kahverengi akıntı tarzında geliyor pazartesi tekrar gidicem doktora sinirlerim bozuluyor ilk çocuğum normal yollarla olmuştu hiç böyle şeyler yaşamamıştım o kadar rahat bir hamilelikti ki şimdi bu durum psikolojimi sarstı valla.

Benim 10. Haftada oldu iki kere sonra kahverengi leke seklinde geldi. Son bir haftadır iyiyim gelmiyor dr. Endişe duyacak birsey demediyse normal olabilir.yat dinlen istirahat et . Proluton depot iğne verdi bana kanama olunca. Inşallah uzun sürmeden geçer canım. Cok geçmiş olsun

Canım merhaba ben gebeliğimin 6.haftası yoğun kanamayla hastaneye kaldırıldım bebeğimin kesesinin hemen altında görünüyodu kanamam sonra progestan kapsülü bıraktırıp iğnesine başladık 12.haftaya kadar ve benim kanamalarım 3 hafta daha devam etti AmaÇok dikkat ettim ayaklarımın altına minder yastık koyup mümkün olduğunca dinlendim ayakta neredeyse çok durmadım gebeliğim çok şükür devam ediyo sen kendine dikkat et banyonu çok kısa süreli yap ayakta çok durma ve düzenli beslen hiçbişeycik olmaz yoğun kanama değilse zaten hiç korkma önemli olan kanamam aşırı yoğun olmaması ve bi müddet sonra da kesilmesi

Cok sevindim canim Allah uzun omur versin yavruna insallah bende senin gibi kucagima alabilirim..ama ben fazla dinlenemiyorum cunku ilgilenmem gereken 5 yadinda bir oglum var..insallah bisey olmaz cok tedirginim...

Yasadiklarina uzuldum canim..benden parca gelmedi cok sukur ama baya kanamam.oldu kipkirmizi cok korkuttu beni..benim ilk cocugumda kendiliginden olmadi cok zor gunler gecirdim.simdi birde bu iyice psikoloim bozuldu banada progeateron fitil verdi agri kesiciyle birlikte karnim baya agriyordu cunku..kqnamanin nedenini banada soylemediler..peki kac gun surdu senin kanaman?

Cok sagol canim elimden geldigi kadar dinlenmeye calisiyorum ama iste bir kucuk oglum var fazlada dinlenemiyorum..senin kac gun surmustu kanaman?

Kizlar peki kanamalariniz olunca hep yattinizmi?yoksa yemek temizlik yapip gunluk hayatinizami dondunuz 1-2 gun yatip?

Canim ilk gun baya yogundu dun baya baya azalip lekelenme tarzinda oldu bugun cok hafif kahverengi lekelenme var.. peki senin 3 hafta kanama olarakmi lekelenme olarakmi devam etti birde neden olmus kanama bisey dedilermi sana?

canım teşekkür ederim sana da geçmiş olsun benim ilk olarak perşembe akşamı 8 gibi oldu yoğun değildi ama kırmızı renkte ve biraz da pıhtı gibi şeyler gelince korktum saat 9 gibi acile gittik...betahcg yapıldı sonuç güzel çıktı arkasından ultrasonla bakıldı kese duruyor etrafında da kanama yok dendi....istirahat edin dendi eve döndük zaten sonrasındada kanama kahverengiye döndü ve gece de hemen kesildi sabah da iğneye başladım...birdaha gelmedi ancak dün akşam üzeri yine biraz oldu....bu sefer doktora gitmedim uzandım dinlendim şimdi yine kahverengimsi çok az leke oluyor o kadar ben öğretmenim tabi sürekli ayakta duruyorum...kızım 6 yaşında ve engelli bir çocuk tam bağımsız yürüme yeni yeni başladı denge problemimiz var.onla ilgilenmek zorundayım...bilmiyorum belki bunlarında etkisiyle dinlenemedim...belki bundan da oldu

Ahh canim yaa iste benim meselemde bu ..Allah acil sifalar versin kizina ..benim oglum ufak tefek islerini kendi yapiyor ama iste daha kucuk surekli bana ihriyaci var ,okulu var getir gotur..Allah yardimcimiz olsun insallah sorunsuz devam eder bunca emek umut bosa cikmaz insallah...

Canim ilk gun baya yogundu dun baya baya azalip lekelenme tarzinda oldu bugun cok hafif kahverengi lekelenme var.. peki senin 3 hafta kanama olarakmi lekelenme olarakmi devam etti birde neden olmus kanama bisey dedilermi sana?

Evet ama ilk 3 gün çok ciddi kanamam oldu sonraları azalarak Dwm etti ama etti bi süre 2 hafta sonra bazen leke bazen çok az kanama olarak sürdü senin adına sevindim önemli olan kanamanın durması doktorum söylemişti leke bebeğin tutunduğunu rahimde yer edindiğini gösterir ama sen yine de bi yere uzanmaya kalkma oturarak banyo yapma 12. Haftaya kadar çok yürüme hızlı hareket etme yani sen önlemini al dikkat et kendine doktorun ne dedi sana

Canim ben doktorumla gorusemedim henuz randevuma 2 hafta var..acile gittigimizde acildeki doktor onemli bosey gorunmuyor bu.kanamalar olabilir bazen dedi sanirim benimki.ikiz gebelik ve kanamalari buna bagladi..iki kese gordum biri cok kucuk dedi..birde bugun yine kanamam oldu ve tansiyonum dustu sabah bayilma asamasina geldim cok kotu oldum..neyseki simdi iyiyim cok sukur...
Her ne kadar dikkat etmeye calissamda benim bir kucuk oglum var ihtiyaclari.oluypr karsilamam lazim mecbiren yoruluyprum biraz..esim sagolsun yardimci oluyor ama iste yinede tamamen yatamiyorum..Allahim yardim etsin insallah bu zor gunleu cabuk etlatirim..cunku.oglumla ilgilenemeyince cok uzuluyorum

Merhaba canım, topigini yeni gördüm. ve tam başımdan gecenler oldugu için yazmak istedim..

su anda 20 haftalık hamileyim. tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım.

hamileligim 7-11 haftası arası devamlı kanamam oldu. hatta öyle bi hal aldıki. kan olmadıgı zaman garipsiyordum. bu arada pregesteron igne, vaginal fitil gibi bişiler kullanıyorsun değil mi?

ilk kanama yı görünce korku ile dr a gittigimde bana progesteron igne yaptı. gerci zaten günde üç kere vanigal fitil alıyordum ama demekki yetersiz hissetti.
daha sonra 11. hafta kanamalarım kesildi. ama emin ol her kanı gördügümde gözümden yaşlar akıyordu acaba bişi oldu mu diye.

15. hafta bi daha kanamam oldu ama bu sefer gercekten cok fazla oldu. ve 3 gün aralıksız sürdü.bunun sebebi ise plasenta previa dedi dr ve direk yatak istiharati verdi. bu arada ilk kanama oldugu zamanda rapor vermemişti ama hareketlerini azalt. spor yapma felan demişti.

Evet canim vajinal fitil kullaniyorum...bende her kan gordugumde agliyorum kafama takinca tansiyonum dusuyor bugun bayilma derecesine geldim gozumun onu karardi peki seninki tek gebelikmi? Birde hareketlerini ne kadar kisitlamistin mesela sen o 4 hafta boyunca?evde yemek temizlik bile yapmadinmi?hic disari cikmadinmi mesela? benim bir oglum var okula getir gotur onunla ilgilen baya bir aktifim her ne kadar hareketlerimi kisitlasamda...cevabini bekliyorum canim..

ben tüp bebeğimi istanbulda yaptırdım ancak izmirde yaşıyorum bugün buradaki iyi bir kadın doğum doktoruna gittim vajinal ultrasonla baktı herşey iyi görünüyor bu kanamalar olabilir kese yerleşirken bazen kılcal damarlara denk gelerek kanama yapabiliyor dedi stres yapmamamı normal hayatıma dönmemi işime devam etmemi söyledi sürekli yatmanın iyi olmayacağını söylüyor haftaya kalp atışını duymaya gidicem inşallah...neyapacağımı şaşırdım şimdi yatsam mı kalksammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…