Tüp bebekle hamile kalıp kanaması olan kimler var?

inan kanamamda bana da. Bekle bakalim nolcak deyince tüp bebegi yapan prof baya bozulmuştum sanki umursamiyor gibi geliyor du.adam doktor degilde nasrettin hoca göle maya çalmış ya tutarsa diyo sanki karşımda.demek ki ilaçları verip beklemekten başka çare kalmıyor
Aynen öyle hiçbir yanıt alamıyorum bu konuda çaresizce geçmesini bekliyorum. Acaba plasenta previa olabilir mi plasentanın aşağıda olması durumlrında çok kanama oluyormuş. Daha plasenta bile ne derece oluştu bilmiyorum 6 haftalık. Ama belirtler çok benziyor bu duruma. İnşaallah değildir

Merhaba kizlar 16 haftalık hamileyim dondurulmuş embriyo...palsenta previa dediler bana da hep lekelenme tarzında kanamalar oldu....geçtiğimiz pazar gecesi öyle bir kanama yasadimki fiskirir tarzda düşünün ki hiç bir şeyle tampon yapamiyorum o kadar siddetli ambulans ile yetiştik hastaneye...palsenta yakın bir damarda çatlama olmuş çok şükür bebisime bişey olmadı...hep yatıyorum o günden beri...20. haftalarda cikiyor yukarı plasenta insallah

kizlar merhaba bende tüp bebek yaptirdim 3aralik tiransfer oldum tutu kesem gozukuyor 5 hafta oldu tahminim ve dün bir kanamam oldu sabah ögle gibi durdu hastaneye gitim kese var hala şuan kahve rengi hafif hafif akinti var yaşayanlar varmi kahve rengi hafif

canim bende 3 aralik tiransfer oldum 5.6 haftaligi buldu dun kanamam oldu hastaneye gitim kese var dedi igne yazdirdi yoladi sabah olan kanama 20 dk surmedi bugunde kahve renkli leke oluyor hep bugun hafif hafif abartili bir sekilde degil kalkma dediler dinleniyom allah yardimcimiz olsun kafana cok takip sitres yapma

Arkadaslar tüp bebek tedavisindeydim ve 9 gün önce hamile oldugumu ogrendim.fakat dun gece baya kanama oldu acile gittik baktilar dusuk falan degilmis, ilac verdiler... ama az da olsa kanama devam ediyor korkuyorum :KK43:
Benim gibi olup gebeligi devam eden varmi?
Merhaba hal bırdamısınız bilmiyoeum kanamanız hemen gectimi nezamana kadar sürdü

Merhaba arkadaşım, bende 5. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım.7 haftalıkken bel ağrısınlar beraber kanamam oldu. Bende nefes almadan hastaneye koşmuştum muayene için. 17. Haftaya kadar hem ilaç kullandım hemde istirahat ettim. Bir arkadaşım Allah'ın mucizeleri bitmez ve o bebeği sana vermişse seninle kalır demişti. Şimdi kızım 14 haftalık. Bol bol dua et. Allah kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninle...
Merhaba hala bırdamısınız bilmiyorum kanamanız hemen gectimi nezamana kadar sürdü dogurdunuzmu

Evet ama ilk 3 gün çok ciddi kanamam oldu sonraları azalarak Dwm etti ama etti bi süre 2 hafta sonra bazen leke bazen çok az kanama olarak sürdü senin adına sevindim önemli olan kanamanın durması doktorum söylemişti leke bebeğin tutunduğunu rahimde yer edindiğini gösterir ama sen yine de bi yere uzanmaya kalkma oturarak banyo yapma 12. Haftaya kadar çok yürüme hızlı hareket etme yani sen önlemini al dikkat et kendine doktorun ne dedi sana
Merhaba hala bırdamısınız bilmiyorum kanamanız hemen gectimi nezamana kadar sürdü dogurdunuzmu

Canım öncelikle başın sağolsun stres hbişey kazandırmıyor misal ben hamileliğimin mutluluğunu bile yaşayamadım stres ve üzüntüden kime ettim kendime tabiki biraz geniş olmak lazım senin durumun tamamen zorunlu sebeplerden dolayı.. Etrafında sevdiklerin OLMASINA rağmen de yalnız kalabilirsin birde öyle düşün bak ben Canımdan çok sevdiğim çocukluğum herşeyim olan dostum tarafından büyük bi kazık yedim transferin hemen Öncesinde hem de ameliyatlıyken sonra transfer oldu eşimle sorunlar yaşadık ve yalnız kaldım sonra kardeşlerim tarafından anlamsız bi Yalnızlık yaşadım o da yetmedi işimden çıkarıldım ve hamileliğim ağır geçiyordu serum ve iğneyle ayaktaydım eşimin ailesini söylememe gerek bile yok tüm bunları yaşarken hamileydim ve mücadele ve emeklerle kazanmıştım bu savaşı Allahıma sığındım şimdi evimdeyim sakin kafayla kendi başımayım hayatta herşey bizim için Allah daha kötüleriyle imtihan etmesin inşallah noldu biliyo musun tüm bu yaşadıklarımın sonucunda meğer üzülen zarar gören hep ben olmuşum sen hiç sıkma canını Allah de O sana yeter bizi unutuyoruz Allah da ben Varım diyor sevdiği kullarına O'na sığın sonuçta sonuçta yalnız değiliz üzülme tamam hem kanaman da yok çok şükür

Merhaba kizlar 16 haftalık hamileyim dondurulmuş embriyo...palsenta previa dediler bana da hep lekelenme tarzında kanamalar oldu....geçtiğimiz pazar gecesi öyle bir kanama yasadimki fiskirir tarzda düşünün ki hiç bir şeyle tampon yapamiyorum o kadar siddetli ambulans ile yetiştik hastaneye...palsenta yakın bir damarda çatlama olmuş çok şükür bebisime bişey olmadı...hep yatıyorum o günden beri...20. haftalarda cikiyor yukarı plasenta insallah

Merhaba canım,
Senin de mi kanaman var 🤔 ne yazık ki bende kanama alanı var bu sebeple her gün iğne vuruluyorum kalçadan ancak o şekil de kanamam olmuyor
Evet canm o yüzden herkese sormaya calışıyorum benim 5 haftalıktan beri devam ediyor suan 13 3 kere aşırıdan hastanelik oldum

Evet canm o yüzden herkese sormaya calışıyorum benim 5 haftalıktan beri devam ediyor suan 13 3 kere aşırıdan hastanelik oldum
Benim de 5 haftaliktsn beri devam ediyor canım bende şuan 10 haftalığım. Sürekli diken üstündeyim bir kere çok kanamam oldu onda da hemen progestan iğne yaptılar iki ampul o şekil de kesildi. Şimdi her gün iki ampül progestan iğne yaptırıyorum. Bir an önce geçsin istiyorum sürekli bir şey olacak korkusuyla vakit geçirmek çok zor 🙏

Benim de 5 haftaliktsn beri devam ediyor canım bende şuan 10 haftalığım. Sürekli diken üstündeyim bir kere çok kanamam oldu onda da hemen progestan iğne yaptılar iki ampul o şekil de kesildi. Şimdi her gün iki ampül progestan iğne yaptırıyorum. Bir an önce geçsin istiyorum sürekli bir şey olacak korkusuyla vakit geçirmek çok zor 🙏
Bana hiç birinin faydası olmadı kestiler canım Allah yardımcımız olsun

Bana hiç birinin faydası olmadı kestiler canım Allah yardımcımız olsun
Aminn inşallah canım 🙏Kanama alanın çok mu büyük canım ?
Doktorun yorumu ne oldu ya da hiç bir ilaç kullanmıyor musun şuan da. Ben ilk öğrendiğim de çok büyüktü bebeğimin kesesinin her tarafıni kaplamıştı, düşük riskin var dediler WC dışında kalkma fln derken 5. Haftadan 10. Haftaya geldim hala sürekli yatıyorum. Allahım yardım etsin bize bir an önce normale dönelim.

Geçmiş olsun kızlar.

Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Şu anda 9.haftamı doldurdum. 8+5 deyken ağrısız kanamam oldu. Çok değildi ama leke kadar az da değildi. Tabi dehşete düştüm. Sabah doktora gittik. Kalp atışı var. Kanama alanı rahimde çok büyük değil dedi. Sadece bebeğim küçüktü 7+5 çıktı. Ama bir hafta önce 7+1 de gittiğimizde tam zamanında çıkmıştı.

Doktorum bu ölçümün bebeğin duruşundan dolayı yanlış olabileceğini söyledi. Öyleyse sorun olmazmış ama gerçekten az geliştiyse kromozom bozukluğu olabilirmiş ve vücudum sakat bebek doğurmamak için ne yaparsam yapayım atarmış. İstirahat verdi progesteron iğnesi yaptı ilaçları artırdı. Şimdi bekliyorum. Çarşamba günü kontrolüm var.

Eğer bebeğiniz olması gereken boyuttaysa ve kalp atışı iyiyse hiç korkmayın. Kocaman kanama alanı ile doğurmuş birçok kadın. Dinlenin, bol su için.

Siz nasıl oldunuz benimde kanamam oldudün 7. Haftaya gireceğim
Ben 4 kez aşırı kanamadan hastanede yattım kırmızı pıhtılı oldu suan hep siyah kanamam oluyor bazen 3 bazen 1 ped korkma yat dinlen dediler hep doguran cok var inşallah saglıcakla kucagımıza alırız

Back
X