ilk tedavim negatif olunca doktor cgh istedi.normal seyirinde devam ettik tedaviye.çıkan yumurtalar döllendikten sonra 5. Gün felan bir hücresi alınıp test e gönderiyorlar.hala gelmedi sonuçlarım.6 tane gitti benim de...bakalım kaç gelecek...haberleşelim tabikii
herkese iyi bayramlar arkadaşlar bayramın 3. günü 2 embriyom transfer edilecek bayram şekerlerimi alıp evime gidicem
benden başka kimse bu yöntemi uygulamamış sanırım :44:acaba pazartesi kan testim pozitif çıkarmı:18:
kzılar sonuçlarım geldi çok mutluyum.3 embriyom geçmiş sınavı biri geçmeye çalışıyormuş biri de sınıfta kalmış.bu hafta başlıyorum tedaviye.
Canım sen tüp bebek ile hamile kalabildin mi tedavinden sonra ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayır canım yaptıkları tedavi ocagımıza incir ağacı dikmekten başka bi halta yaramadı.sonrası tam bir fiyaskoydu.arastırmada denen embriyomun en bastan beri bozuk oldugu felan soylendı.zaten sonra el değiştirmiş.duyduğuma görede osman hoca kuzey ırağa gitmiş.ben kendiliğinden hamile kaldım.tamda umutlarımın tukendiği tuplerimden amelyat olacağım ay.darısı başınıza inşallah
Merhaba arkadaşlar, yıllardir bu forumu oluyor, ağliyor ve umutlaniyorum. Ben de 6 yıllık evliyim ve 5 tekrarlayan düsugum oldu, hepsi 6-9 haftalikken kalp atışlari durdu ve kürtaj oldum, çekenler bilir ya çok aci..maddi manevi tükendim artık..lenfosit aşisi bile oldum, hocaya bile gittim(( artık tek yol tüp bebek-cgh olucak. Tekrarlayan düşuklerde Cgh ile bebek sahibi olan var mi? Varsa nerede yaptırdiniz? Maliyeti ne kadar tuttu? Lütfen bilgi verir misiniz? Rica ediyorum...ve bekliyorum...maya oldum canım transferim yapıldı bugün 11. gün ve dayanamayıp kan verdim sonuç bekliyorum
Merhaba arkadaşlar, lütfen cevap verin_ tekrarlayan düşuklerden sonra CGH ile bebek sahibi olan var mi? Ben çok çaresizim...5 gebelik kaybi yaşadim(((( zaman çok çabuk geçiyor, yaşlaniyorum artık((Bu konuda kimsenin bilgisi yokmu ya arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?