Tüp bebekte eşinin ailesinden destek gören var mı?

Sorun da bu zaten başka kardeşine kiradaki evini verdi bedavaya oturuyorlar onlar

Şimdi açık konuşalım, şu kulüpte tek bir kadın bile tüp bebek yaparken kaynanasından MANEVİ DESTEK beklemez. Hatta burada kv tüp bebek sürecini eşeliyor diye şikayet eden ya da bu durum yaşanır diye saklayan bir sürü kadın var. Siz açık açık tarla satmıyor diye bozulmuşsunuz ama bu konuda bozulması gereken eşiniz. Malum sizin gözünüzde kusurlu olan o ya hani…. Annem satmıyor diye o üzülsün. Sizin bu konuda iç geçirme hakkınız yok. Umudu keserseniz daha az üzülürsünüz. Bu kadar beklentide olmayın. İlerde tek maaşla çocuk bakmak da boğacak sizi. Eminim o zaman da çocuğa bir mama almadı, bir bez almadı diyeceksiniz.

Kaynana yardım etse bu sefer de çocuğu kendi doğurmuş gibi sahiplenir. Ona da bozulursunuz. Konulara ne yazarsanız yazın, biz sizin orada bağıra bağıra maddi destek bekliyoruz dediğinizi görüyoruz ama eşiniz görmüyor. Anne onun annesi, tarla onun annesinin tarlası. Eşiniz sesini çıkarmayıp siz çıkarırsanız sizden kötüsü olmaz. Bırak akılsız kocan dert etsin yani.

Konu orda o yüzden sordum uzaktayken davulun sesi hoş gelir

Sorun da bu zaten başka kardeşine kiradaki evini verdi bedavaya oturuyorlar onlar
ev mevzusu baika tarla satmak başka. Çocuğu evden cıktıysa ve hazır ev varsa tabi ki evini açmalı. Orada oturuyorlar dye o ev onların mı oldu? Mal paylaşımına o evde girecek. Braz mantıksal bak olaya anlarsın.

Evet bağırıyorum maddi destek bekliyorum tarlaları arsaları üzerime yapmalı

Eveeet bu mesajla anladık ki siz aslında çalışıyorum dediğiniz kolejde öğretmen değil de kapıdaki kulp falansınız sanırım. Fakülte mezunu, kendine öğretmenim diyen biri burada bu üslubu kullanıyorsa okulda neler diyordur. Aaa pardon diyemez. Oradakilere ağzını açsın bakalım hele. Şimdi bu forumda kapının önüne konduğunuz gibi orada da koyarlar demi sizi. Neyse ben inanmıyorum sizin öğretmen olduğunuza. İnş bir gün üniversiteyi okur, iş bulur kendi bebeğinizi kendiniz yaparsınız. Yaşınız yeterse tabi jabdhsbsj

Yok hiç bi yerden çıkmadı evlendiğinden beri orda oturuyor. Ev onların oldu mal paylaşımı beni ilgilendirmez ama bi kere şöyle bi konu geçti o evi sana vericez dediler

ilkokul mezunuyum aslında ama burada hiç tanınmayan nickimle bişeyler ispatlamaya çalışıyorum

Üzerine alınmışsın yazdıklarımı bu hoşuma gitti

Haklısınız bizim de 1 kez denemek için durumumuz yoktu ama birkaç yıl sonra kendiliğinden oldu şükür.Benim de eşimde problem vardı bende de vardı.Ama kendiliğinden de olabilir strese girmeyin.İsinize odaklanın,birikim yapın belki gerek bile kalmaz

Yok hiç bi yerden çıkmadı evlendiğinden beri orda oturuyor. Ev onların oldu mal paylaşımı beni ilgilendirmez ama bi kere şöyle bi konu geçti o evi sana vericez dediler
Demek ki size de tarladan verecekler Kaç yaşındasınız? 30 ve öğretmen olmanıza ihtimal vermiyorum.

Çok şükür işime geri döndüm okullar aşılacak başlayacağım zaten. Allah yar ve yardımcımız olsun hiç kuvvet versin. Birikim yapmak zor borç ödüyoruz ikinci tüp bebek için kredi çekicez. Bizim tıptaki duruma göre kendiliğinden hamile kalmak pek mümkün değil

Üzerine alınmışsın yazdıklarımı bu hoşuma gitti
Buradaki akıllı kaıdnları seviyorum, mesela sizi haksız bulan kadınları seviyorum. Ondan, yoksa orada kayda değer cümle yok ki. Hakaret var, kendi çapına Bakmadan başkalarını küçük görmek var. Öğretmenim diyip sonra akıllı kadınlara salak demek var. Var da var. Olmayan tek şey bir öğretmende olması gereken saygı. Evet o sizde yok. Neyse birazdan banı yer oturursunuz. Siz tarla hayali kurmaya devam edin. 60 yaşına gelince alırsınız tarladan miras.

Ya uzayıp gider misin sen onu çevir:) saygı bekleyene bak:) sen çok akıllısın sen var ya sen:) sen önce fikirlere saygı duymayı öğren ben konuyu açtım düşüncelerimi söyledim katılırsın katılmazsın saldırmana gerek yok:) Mirasa bakan gözler yorulur canım benim 60 yaşında geleni neyleyim benim bebeğimin olması için lazım. Şuan da destek görmek başka olurdu bizim için, hayat şuan bize çok zor her yönden

Vermezsen verme özelden diplomamı mı atayım mebbisden belgemi mi hee tarla vercek tek derdim oydu. Çocuğunuz var mı? Evli misiniz?
Konu nerden bana geldi anlamadım ama burda yorum isteyen sizsiniz, ben değil. Sizden belge isteyen de yok ama kvden destek gören var mı diye konu açıp sonra kenarda parası olmayan kadın için tek derdim tarlaydı diyorsunuz. Mal paylaşımını konu aldım size anlatmak için çünkü başka kardeşler varken size tarla satamaz, evi kardeşine verecekmş diyoesunuz bende dyorum ki demek ki sze de başka şeyler düşecek. Yani mala anlatsam anlar. Bu yüzden öğretmen oldugunuza inanmadım

Mal sensin. Sende şunu anla bize şuan da bi destek lazım o öldükten sonra miras falan umrumda değil. Şuan çevre borcu tüp bebek derken sıkıştık. Ben kv den destek görenler var mı benimkinin yaklaşımı niye böyle genel durumu görmek istedim hepsi bu konu nerelere geldi. Esra Erol’a çevirdiniz sen kaç milyon milyar
Sen benim öğretmen olmamı kıskandın sanırım çalış senin de olur:) konumdan uzaklaş çık git yorma gece gece

Tanımadığım br insanı neden kıskanayım? Buda yeni mode herhalde szle aynı fikirde olmayan herkes sizi mi kıskanıyor? Asıl öğretmenseniz çok yazık üsluba bak, bde çocuk emanet ediliyor size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…