Sorun da bu zaten başka kardeşine kiradaki evini verdi bedavaya oturuyorlar onlarKusura bakmayın ama ben duygusal değil mantıksal baktım olaya. Başka kardeşleri var.demişsiniz ve kadının kenarda parası olmadıgını da belirtmişsiniz. Baika kardeşleri olmasa tek çocuğum der satar bütün parayı önünüze sererr ama kardeşler varken tarla satıp da size para vermesi mantıklı mı?
Şimdi açık konuşalım, şu kulüpte tek bir kadın bile tüp bebek yaparken kaynanasından MANEVİ DESTEK beklemez. Hatta burada kv tüp bebek sürecini eşeliyor diye şikayet eden ya da bu durum yaşanır diye saklayan bir sürü kadın var. Siz açık açık tarla satmıyor diye bozulmuşsunuz ama bu konuda bozulması gereken eşiniz. Malum sizin gözünüzde kusurlu olan o ya hani…. Annem satmıyor diye o üzülsün. Sizin bu konuda iç geçirme hakkınız yok. Umudu keserseniz daha az üzülürsünüz. Bu kadar beklentide olmayın. İlerde tek maaşla çocuk bakmak da boğacak sizi. Eminim o zaman da çocuğa bir mama almadı, bir bez almadı diyeceksiniz.Herkese merhaba. Size bişey danışmak ve dertleşmek istedim.. Biz eşimden dolayı tüp bebekle çocuk sahibi olacağımızı öğrendik. Ve tüp bebek denemelerine başladık ilk tüp bebek olmadı. Tabi bu süreçte eşimde bende özel de çalışanlar olduğumuz için ben işten çıkmak zorunda kaldım çünkü zırt pırt tüp bebek muayenesine izin alamayacağım bi sektörde çalışıyorum. Tek maaşa düştük. Bu arada benim ailem sıkıştığınızda söylemeniz yeterli dedi her defasında. Eşimin babasını kaybettik annesi de sağolsun bi kere bile tüp bebeği n’aptınız nasıl gidiyor diye sormadı bırakın maddi anlamda destek olmayı…Kvdem varlıklı birisi ama şöyle tarlaları arsaları falan var ancak onları satarsa eline para geçip bize destek olabilir diyim. Yani maddi anlamda teklif etmemesini de geçtim nasıl gidiyor nasılsınız diye bile sormuyor. Çok ilginç geliyor bana. Düşünüyorum oğlumda bi problem olsaydı elimden geleni yapmaya çalışırdım. Ve benim açıkçası onun evine bile gidesim gelmiyor muhabbet etmek aramak içimden gelmiyor. Eşime bunları söyleyince annem napsın gibi şeyler söylüyor. En azından maddi değil ama manevi destek olabile diyorum bende… Belki bu kadar soğumazdım ondan. Haaa bi de bizim çocuğumuz olmadığını bildiği halde her gittiğimizde akrabalarının yeni doğan bebeğinden konu açıp dede demiş falan onları bize anlatıyor. Yarama tuz basar gibi
Konu orda o yüzden sordum uzaktayken davulun sesi hoş gelirBen niye sileyim uzakta yaşıyoruz öyle geldi öyle gidiyor.
Kimse kimseyi kötülemiyor,arkasından laf etmiyor.
Kimseyi de silmedim eşimin ettiği yardımlar tee nerelere yol olur.
Ona da karışmıyorum bana da doğru geldiği için.
Konu nerden bana geldi bilmiyorum kikayınpederim yok benim mesela hiç tanımadım belki kayınvalidem olmazdı niye dan diye kayınvalideden giriyorsunuz ki konuya?
ev mevzusu baika tarla satmak başka. Çocuğu evden cıktıysa ve hazır ev varsa tabi ki evini açmalı. Orada oturuyorlar dye o ev onların mı oldu? Mal paylaşımına o evde girecek. Braz mantıksal bak olaya anlarsın.Sorun da bu zaten başka kardeşine kiradaki evini verdi bedavaya oturuyorlar onlar
Evet bağırıyorum maddi destek bekliyorum tarlaları arsaları üzerime yapmalıŞimdi açık konuşalım, şu kulüpte tek bir kadın bile tüp bebek yaparken kaynanasından MANEVİ DESTEK beklemez. Hatta burada kv tüp bebek sürecini eşeliyor diye şikayet eden ya da bu durum yaşanır diye saklayan bir sürü kadın var. Siz açık açık tarla satmıyor diye bozulmuşsunuz ama bu konuda bozulması gereken eşiniz. Malum sizin gözünüzde kusurlu olan o ya hani…. Annem satmıyor diye o üzülsün. Sizin bu konuda iç geçirme hakkınız yok. Umudu keserseniz daha az üzülürsünüz. Bu kadar beklentide olmayın. İlerde tek maaşla çocuk bakmak da boğacak sizi. Eminim o zaman da çocuğa bir mama almadı, bir bez almadı diyeceksiniz.
Kaynana yardım etse bu sefer de çocuğu kendi doğurmuş gibi sahiplenir. Ona da bozulursunuz. Konulara ne yazarsanız yazın, biz sizin orada bağıra bağıra maddi destek bekliyoruz dediğinizi görüyoruz ama eşiniz görmüyor. Anne onun annesi, tarla onun annesinin tarlası. Eşiniz sesini çıkarmayıp siz çıkarırsanız sizden kötüsü olmaz. Bırak akılsız kocan dert etsin yani.
Eveeet bu mesajla anladık ki siz aslında çalışıyorum dediğiniz kolejde öğretmen değil de kapıdaki kulp falansınız sanırım. Fakülte mezunu, kendine öğretmenim diyen biri burada bu üslubu kullanıyorsa okulda neler diyordur. Aaa pardon diyemez. Oradakilere ağzını açsın bakalım hele. Şimdi bu forumda kapının önüne konduğunuz gibi orada da koyarlar demi sizi. Neyse ben inanmıyorum sizin öğretmen olduğunuza. İnş bir gün üniversiteyi okur, iş bulur kendi bebeğinizi kendiniz yaparsınız. Yaşınız yeterse tabi jabdhsbsjOfff lanet olsun açtığm konuya ya düğünde kayınvalideleriniz az bilezik yakarken bi tarafınızı yırttınız gelmişsiniz çocuğunuz burada beklentiyi kes bilmem ne diyorsunuz konuyu anlamadan. Eşim çok çalışıyor yoruluyor diyorum zaten erkek infertilitesi olduğu için doktor bile dinlen spor yap diyor adam hangi ara vakit bulup spor yapsın bunlardan bahsediyorum. Slak slak muhabbetler sizinle uğraşılmaz anlayışsızsınız. Maddi destek beklemeyin evlenirken be onlara güvenip mi evlendinizhadiiiiii
Yok hiç bi yerden çıkmadı evlendiğinden beri orda oturuyor. Ev onların oldu mal paylaşımı beni ilgilendirmez ama bi kere şöyle bi konu geçti o evi sana vericez dedilerev mevzusu baika tarla satmak başka. Çocuğu evden cıktıysa ve hazır ev varsa tabi ki evini açmalı. Orada oturuyorlar dye o ev onların mı oldu? Mal paylaşımına o evde girecek. Braz mantıksal bak olaya anlarsın.
Size ne? Ev onun, kardeş onun.Sorun da bu zaten başka kardeşine kiradaki evini verdi bedavaya oturuyorlar onlar
Eveeet bu mesajla anladık ki siz aslında çalışıyorum dediğiniz kolejde öğretmen değil de kapıdaki kulp falansınız sanırım. Fakülte mezunu, kendine öğretmenim diyen biri burada bu üslubu kullanıyorsa okulda neler diyordur. Aaa pardon diyemez. Oradaki ağzını açsın bakalım hele. Şimdi bu forumda kapının önüne konduğunuz gibi orada da koyarlar demi sizi. Neyse ben inanmıyorum sizin öğretmen olduğunuza. İnş bir gün üniversiteyi okur, iş bulur kendi bebeğinizi kendiniz yaparsınız. Yaşınız yeterse tabi jabdhsbsj
Beni ilgilendirmez dedim okumam yazman yok muSize ne? Ev onun, kardeş onun.
Üzerine alınmışsın yazdıklarımı bu hoşuma gittiEveeet bu mesajla anladık ki siz aslında çalışıyorum dediğiniz kolejde öğretmen değil de kapıdaki kulp falansınız sanırım. Fakülte mezunu, kendine öğretmenim diyen biri burada bu üslubu kullanıyorsa okulda neler diyordur. Aaa pardon diyemez. Oradakilere ağzını açsın bakalım hele. Şimdi bu forumda kapının önüne konduğunuz gibi orada da koyarlar demi sizi. Neyse ben inanmıyorum sizin öğretmen olduğunuza. İnş bir gün üniversiteyi okur, iş bulur kendi bebeğinizi kendiniz yaparsınız. Yaşınız yeterse tabi jabdhsbsj
Haklısınız bizim de 1 kez denemek için durumumuz yoktu ama birkaç yıl sonra kendiliğinden oldu şükür.Benim de eşimde problem vardı bende de vardı.Ama kendiliğinden de olabilir strese girmeyin.İsinize odaklanın,birikim yapın belki gerek bile kalmazBen işten çıkarken zaten tüp bebeği karşılayacak durumumuz vardı. Ama tutmadı işte bu sefer ikinci için para lazım eşim daha çok çalışıyor ve yıpranıyor. Para kazanmak için strese giriyor haliyle spermler kötü etkileniyor. Ben bu arada negatif olunca işe geri döndüm ama şimdi yine denicez özeller istemiyor izin almamı
Demek ki size de tarladan vereceklerYok hiç bi yerden çıkmadı evlendiğinden beri orda oturuyor. Ev onların oldu mal paylaşımı beni ilgilendirmez ama bi kere şöyle bi konu geçti o evi sana vericez dediler
Çok şükür işime geri döndüm okullar aşılacak başlayacağım zaten. Allah yar ve yardımcımız olsun hiç kuvvet versin. Birikim yapmak zor borç ödüyoruz ikinci tüp bebek için kredi çekicez. Bizim tıptaki duruma göre kendiliğinden hamile kalmak pek mümkün değilHaklısınız bizim de 1 kez denemek için durumumuz yoktu ama birkaç yıl sonra kendiliğinden oldu şükür.Benim de eşimde problem vardı bende de vardı.Ama kendiliğinden de olabilir strese girmeyin.İsinize odaklanın,birikim yapın belki gerek bile kalmaz
Vermezsen vermeDemek ki size de tarladan vereceklerKaç yaşındasınız? 30 ve öğretmen olmanıza ihtimal vermiyorum.
Buradaki akıllı kaıdnları seviyorum, mesela sizi haksız bulan kadınları seviyorum. Ondan, yoksa orada kayda değer cümle yok ki. Hakaret var, kendi çapına Bakmadan başkalarını küçük görmek var. Öğretmenim diyip sonra akıllı kadınlara salak demek var. Var da var. Olmayan tek şey bir öğretmende olması gereken saygı. Evet o sizde yok. Neyse birazdan banı yer oturursunuz. Siz tarla hayali kurmaya devam edin. 60 yaşına gelince alırsınız tarladan miras.Üzerine alınmışsın yazdıklarımı bu hoşuma gitti
Ya uzayıp gider misin sen onu çevir:) saygı bekleyene bak:) sen çok akıllısın sen var ya sen:) sen önce fikirlere saygı duymayı öğren ben konuyu açtım düşüncelerimi söyledim katılırsın katılmazsın saldırmana gerek yok:) Mirasa bakan gözler yorulur canım benim 60 yaşında geleni neyleyim benim bebeğimin olması için lazım. Şuan da destek görmek başka olurdu bizim için, hayat şuan bize çok zor her yöndenBuradaki akıllı kaıdnları seviyorum, mesela sizi haksız bulan kadınları seviyorum. Ondan, yoksa orada kayda değer cümle yok ki. Hakaret var, kendi çapına Bakmadan başkalarını küçük görmek var. Öğretmenim diyip sonra akıllı kadınlara salak demek var. Var da var. Olmayan tek şey bir öğretmende olması gereken saygı. Evet o sizde yok. Neyse birazdan banı yer oturursunuz. Siz tarla hayali kurmaya devam edin. 60 yaşına gelince alırsınız tarladan miras.
Konu nerden bana geldi anlamadım ama burda yorum isteyen sizsiniz, ben değil. Sizden belge isteyen de yok ama kvden destek gören var mı diye konu açıp sonra kenarda parası olmayan kadın için tek derdim tarlaydı diyorsunuz. Mal paylaşımını konu aldım size anlatmak için çünkü başka kardeşler varken size tarla satamaz, evi kardeşine verecekmş diyoesunuz bende dyorum ki demek ki sze de başka şeyler düşecek. Yani mala anlatsam anlar. Bu yüzden öğretmen oldugunuza inanmadımVermezsen vermeözelden diplomamı mı atayım mebbisden belgemi mi hee tarla vercek tek derdim oydu. Çocuğunuz var mı? Evli misiniz?
Mal sensin. Sende şunu anla bize şuan da bi destek lazım o öldükten sonra miras falan umrumda değil. Şuan çevre borcu tüp bebek derken sıkıştık. Ben kv den destek görenler var mı benimkinin yaklaşımı niye böyle genel durumu görmek istedim hepsi bu konu nerelere geldi. Esra Erol’a çevirdiniz sen kaç milyon milyarKonu nerden bana geldi anlamadım ama burda yorum isteyen sizsiniz, ben değil. Sizden belge isteyen de yok ama kvden destek gören var mı diye konu açıp sonra kenarda parası olmayan kadın için tek derdim tarlaydı diyorsunuz. Mal paylaşımını konu aldım size anlatmak için çünkü başka kardeşler varken size tarla satamaz, evi kardeşine verecekmş diyoesunuz bende dyorum ki demek ki sze de başka şeyler düşecek. Yani mala anlatsam anlar. Bu yüzden öğretmen oldugunuza inanmadım
Tanımadığım br insanı neden kıskanayım? Buda yeni mode herhalde szle aynı fikirde olmayan herkes sizi mi kıskanıyor? Asıl öğretmenseniz çok yazık üsluba bak, bde çocuk emanet ediliyor size.Mal sensin. Sende şunu anla bize şuan da bi destek lazım o öldükten sonra miras falan umrumda değil. Şuan çevre borcu tüp bebek derken sıkıştık. Ben kv den destek görenler var mı benimkinin yaklaşımı niye böyle genel durumu görmek istedim hepsi bu konu nerelere geldi. Esra Erol’a çevirdiniz sen kaç milyon milyar
Sen benim öğretmen olmamı kıskandın sanırım çalış senin de olur:) konumdan uzaklaş çık git yorma gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?