Tüp bebekte eşinin ailesinden destek gören var mı?

Sallamayın eşinizi de ailesinden soğutmayın derdinde idim.
Ama belli ki siz yüzünüze yansıtıyorsunuz bir sürü söyledim derken.
Neyse bebek masrafı tüp bebek masrafının yanında bir hiç iyi düşünün hazır mısınız

Sıkı sıkı sarılın evlatlarınıza işte ne güzel. Bizim gibi ilk aşamada tokat yememişsiniz

Ne diyim bacım tüp bebek o kadar masraflı o kadar belirsiz o kadar dipsiz kuyu ki. Bak buradakilere şunu demek istiyorum bizim ki erkek infertilitesi olduğu için spermlerin sağlıklı olması lazım eşimin kendini çok yıpratmaması lazım ama o tüp bebeği karşılayacağım diye daha çok çalışıyor dinlenemiyor adam. Şimdi diyecekler ki sen çalış o zaman benim eşim beni öyle çok fazla çalıştıracak adam değil !!!! Çaresiz kalıyorum ama maddi olarak çaresiz değil eşim yoruluyor üzülüyorum destek olsa diyorum böyle olmazdı

Sana bişey söylemeye korkuyorum hazır mısın cevabımı duymaya

o kadar pişman mısın gerçekten

Kayınvalide fanı sevgili aranan gelin. Yolun gelini ödülünü versinler sana

Yazsam anlamayacaksini ve ben parmaklarimi yordugumla kalacagim. Kafa yapiniz degisik. Sinirinizi kayinvalidenizden cikaramadiginiz icin gelip burada cikarmak istemissiniz ama ben almiyim beni salin.

kusura bakmayın ama kötü kalpli düşünüyorsunuz bence. kayınvalideniz sizi üzmemek için sormuyor olabilir, bunu akıl edemeyecek kadar sığ olamazsınız. sorsa bir dert, sormasa bir dert zaten.
ayrıca daha çocuk olmadan maddi destek bekliyorsunuz, durun hele bi çocuk doğsun da ondan sonra yakınırsınız. ki zaten kvnin malına güvenip bunu yapıyorsanız hiç bu yola girmeyin derim.
Bu arada benim ailem sıkıştığınızda söylemeniz yeterli dedi
marifet söylemekte değil, yapsınlar o zaman ya da kvniz de böyle lafta söyleyip geçsin madem.

PS: burada kv savunacağım hiç aklıma gelmezdi.

Ya tabi ki de haklıyı haksızı söylicem. Ben bel aştı yapmıyorum benim annem para verdi senin ki ne verdi demiyorum. Eşime rahatsız olduğum şeyleri demeyeceksem o da bana demeyecekse neden evlendik neden eşim?

Hanımefendi bunlar sizin çocuğunuz için kendi isteğinizle sunduğunuz imkanlar.. 5 yıl sonra hamile kalabilen biri olarak söyleyebilirim ki kaç para olursa olsun tüm varlığımı tüp bebeğe basardım sonra isterse okumasın 10 bin liralık kitabı olmasın.. mutlu sağlıklı olsun yeter... Zaten konu sahibi tedavi için işten ayrılmış sonra yine çalışır... Sanki 14. Çocuğunu doğuran Suriyeliye paran yoksa doğurma diyorsunuz bu kadar çok para harcadığınız çocuğunuzun sağlık sorunundan dolayı çocuğu olamazsa yardım etmeyecek misin? Kusura bakma kitaplarını aldım ama tüp bebeğini ödeyemem mi diyeceksiniz?

Ya bırak çocuğu olmayan birini anlamlarını bekleme. Ne yaparsa yapsınlar sanki parayı bana versin cebime atayım dedim oğluna versin al oğlum yorulma tedavini ol desin yada onu da mı yapmıyo yapmak zorunda değil oğlum kızım iyi misin desin. Onu da mı demiyor başkalarının çocuğunu anlatıp yarama tuz basmasın ben dinlemek istemiyorum

Offf offf art niyetliyim ben tamam mı parmaklarımı yoramicam ya anlayan anladı. Sakın haaa sakın bi gün müşkül duruma düşüp burada bi konuya dert yandığınızı görmeyeyim

Ne alaka şimdi?
Yıl boyunca dersini göreceği kitapları almak benim tercihim mi?
Ben tenis kursuna gitmek istiyorum deyince ne dememi bekliyorsunuz?
Çocuk masraflı bir şey işte.
Ne anlamlar çıkarıyorsunuz anlamıyorum.
Benim de ikinci çocuğum sağlık sorunu yüzünden olmadı tüp bebek istesem de olmazdı bırakılmaması gereken ilaç var.
İki sene önce çıksaydı rahatsızlık hiç çocuğum olmazdı.
Tüp bebekle deneme bile yapamazdım.
10 yıl geçti ikinci çocuk önemli değil kardeş sanki kardeş mi oluyor diye düşünüyorum işte ne yapayım.

Benden torun sahibi olmak istiyor. Bu durumu bilmezden önce yap bi çocuk yaşına güvenme diyordu her gördüğünde

Size şu an tek tavsiyem asla bu foruma girmeyin.. burası çok kederli hikaye dolu... Konu açarsınız gelip bile bile üzerler, başka konu okursunuz üzülürsünüz..
Beslenmenizi, takviyelerinizi düzenleyin sakin kalmaya çalışın.. benim bu tarz şeyleri sorabileceğim kimsem olmadığı için tüp bebek sürecinde, sonrasında düşüklerimde buraya çok takılmıştım beni daha çok dibe çekti... Aileleri de görmezden geliyorum ben artık.. mümkün olduğunca gitmiyorum gidersem fazla konuşmuyorum havadan sudan.. tepkimin de gayet farkındalar düzeltmek için bir şey yapmıyorlar ben de adım atmıyorum o yüzden.. bu işlerde en çok yaralayan maddiyat değil ilgisizlik.. ikisini de yaşattılar sağ olsunlar

Konu sahibine çocuk masraflarından bahsedip hazırmısın diyince sen sanki doğurduğuna pişman olmuşsun sandım
Hayır değilim tabii ki.
Maddi durumun yeterli değilse yardım bekliyorsan bebeğin de büyüdükçe masrafı artıyor düşündün mü hazır mısın demel istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…