Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Canım doktora haber ver mutlaka progestanını arttırır muhtemelen

Bir bardak kadarsa doktorunuza danışın pozitifmiydi testiniz

Hayirli olsun peki belirtileriniz neydi
Benim transferim ilk gününden itibaren kasıkta batma ve sol kasıkta baskı hissi vardı belim ağrıyordu ve son zamanlarda sol bacağım çekilmeye başlamıştı ben bunların ilaçlardan olduğunu düşünmedim çünkü ilaçları transferden önce kullanmaya başlatmıştı zaten doktorum ama ben transfer gününden itibaren hissetmeye başlamıştım . Testler de pozitif olunca kan verdim öyle işte

Hepsi aynı bende vardı ama tabi pozitifi görene kadar konduramadım ilaçlardandır dedim hep kendime :)

Peki afedersiniz kabızlık var mıydı ve kasikta batma şeklinde mi yoksa adet agrisi şeklinde miydi

Yok kabızlığım hiç olmadı adet ağrısından biraz daha yoğundu ağrılarım kasıkta batmada vardı tek taraflıydı
Çok teşekkür ederim bu kabızlık çok kafama takiliyordu belirti gibi sanki herkes kabız falansevindim böyle pozitiflere soruyorum ben de çünkü ilk günden beri hiç kabız olmadım insAllah darısı bizlere sağlıkla ilerlesin sizin de insAllah

Bence bakmaması daha iyi inanın benim bakıldıktan sonra bütün psikolojim bozuldu düşüncelerimi pozitif tutmakta zorlandım. Ayrıca benimde öyle fitili koyuyorum ama genelde hep çıkıyor ittirmeme rağmen doktor o emeceğini emer gerisi cıkar korkma demişti ama o zaman niye düşük cıktı kafamda deli sorular gerçekten bence bu süreçte bişeyleri bilmeden devam etmek çok sorgulamamak psikolojik açıdan en iyisi ama tabi elde olmuyor.

Valla canım ben ölü gibi uyuyorum sabaha kadar kesintisiz ve karışık gerçekçi ruyalar goruyorum her akşam eşime anlatıyorum gülüyoruz hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…