• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kızlarrr ben hem korkttum hem endişe ettim.
Az önce tuvalete gittim peçete ile sildim hiç bir şey gelmedi ama iç çamaşırıma bir baktım bir bardak kadar kan vardı. Yerleşme mi anlayamadım yoksa başka bir şey mii ?? Karnım da ağrıyo 🥹🥹🥹 endişe ettim.yaşayan oldu mu ???
Canım doktora haber ver mutlaka progestanını arttırır muhtemelen

Kızlarrr ben hem korkttum hem endişe ettim.
Az önce tuvalete gittim peçete ile sildim hiç bir şey gelmedi ama iç çamaşırıma bir baktım bir bardak kadar kan vardı. Yerleşme mi anlayamadım yoksa başka bir şey mii ?? Karnım da ağrıyo 🥹🥹🥹 endişe ettim.yaşayan oldu mu ???
Bir bardak kadarsa doktorunuza danışın 🥹pozitifmiydi testiniz

Hayirli olsun peki belirtileriniz neydi
Benim transferim ilk gününden itibaren kasıkta batma ve sol kasıkta baskı hissi vardı belim ağrıyordu ve son zamanlarda sol bacağım çekilmeye başlamıştı ben bunların ilaçlardan olduğunu düşünmedim çünkü ilaçları transferden önce kullanmaya başlatmıştı zaten doktorum ama ben transfer gününden itibaren hissetmeye başlamıştım . Testler de pozitif olunca kan verdim öyle işte 🥰

Benim transferim ilk gününden itibaren kasıkta batma ve sol kasıkta baskı hissi vardı belim ağrıyordu ve son zamanlarda sol bacağım çekilmeye başlamıştı ben bunların ilaçlardan olduğunu düşünmedim çünkü ilaçları transferden önce kullanmaya başlatmıştı zaten doktorum ama ben transfer gününden itibaren hissetmeye başlamıştım . Testler de pozitif olunca kan verdim öyle işte 🥰
Hepsi aynı bende vardı ama tabi pozitifi görene kadar konduramadım ilaçlardandır dedim hep kendime :)

Peki afedersiniz kabızlık var mıydı ve kasikta batma şeklinde mi yoksa adet agrisi şeklinde miydi 🥰

Yok kabızlığım hiç olmadı adet ağrısından biraz daha yoğundu ağrılarım kasıkta batmada vardı tek taraflıydı🥰
Çok teşekkür ederim bu kabızlık çok kafama takiliyordu belirti gibi sanki herkes kabız falan😊sevindim böyle pozitiflere soruyorum ben de çünkü ilk günden beri hiç kabız olmadım insAllah darısı bizlere sağlıkla ilerlesin sizin de insAllah🤲🥰

O kadar haklısınız ki aslında bakmayın ben de güçlü kalmaya çalışmıyorum neler yaşamış olabilecegimizi biz anlariz🥺yani bilemedim evet madem kana az karışıyor başka bir şey verselerya bir arkadaşım mesela vajinaya sıkılan bir progesteron kullanmış ben de zorlanıyorum fitille ve yarısı hep çıkıyor ve merak ettim aslında benim nasıl ne durumda hiç de bakalım tekrar denedi doktorum ben de güveniyorum kendisine ama bu kafama yatmadı bakıp artırabilir dozu ve o sıkılan tarzını sordum verseniz dedim yapamayacak bir şey yok koy fitili itele dedi🙄
Bence bakmaması daha iyi inanın benim bakıldıktan sonra bütün psikolojim bozuldu düşüncelerimi pozitif tutmakta zorlandım. Ayrıca benimde öyle fitili koyuyorum ama genelde hep çıkıyor ittirmeme rağmen doktor o emeceğini emer gerisi cıkar korkma demişti ama o zaman niye düşük cıktı kafamda deli sorular gerçekten😂😂 bence bu süreçte bişeyleri bilmeden devam etmek çok sorgulamamak psikolojik açıdan en iyisi ama tabi elde olmuyor.

Kızlar ben hiç uyuyamıyorum ya. Zombi gibiyim gündüz biraz uyukluyorm çok az ama geceleri asla uyumuyorum uyusam da tuvalete kalkıyorum uykum kaçıyo tekrar tutturamıyorum uykuyu. Stresten mi acaba. Cuma günü ikinci kan testini kafaya takıyorum belki. Sizler uyuyabiliyor musnuz
Valla canım ben ölü gibi uyuyorum sabaha kadar kesintisiz ve karışık gerçekçi ruyalar goruyorum her akşam eşime anlatıyorum gülüyoruz hatta 😀

Back
X