- 9 Ekim 2024
- 97
- 39
- 8
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #2.621
Bir bardak kadar derken az değil ozaman hemen doktorunuza yazınKızlarrr ben hem korkttum hem endişe ettim.
Az önce tuvalete gittim peçete ile sildim hiç bir şey gelmedi ama iç çamaşırıma bir baktım bir bardak kadar kan vardı. Yerleşme mi anlayamadım yoksa başka bir şey mii ?? Karnım da ağrıyoendişe ettim.yaşayan oldu mu ???
Yaa canımmm çok sevindim bizleri de haberdar et sağlıkla ilerlesin hem kese hem kalp atışını görürsünüz inşş buradaki herkes5 hafta 4 gunluk su anda en son t+12 de 2635 cikti beta pqzartesi ilk ultrason muayenesi var
Ayy kızlar panikten yanlış yazmışım bu annelik gerçektne çok farklı bişey bir bardak değil bir parmak yazacaktım telaş ettim parmakta olsa sonra bugün baktım bir şey yoktu rahatladımBir bardak kadar derken az değil ozaman hemen doktorunuza yazın
Bende gündüzleri uyku geliyor geceleri hiç uyuyamıyorumKızlar ben hiç uyuyamıyorum ya. Zombi gibiyim gündüz biraz uyukluyorm çok az ama geceleri asla uyumuyorum uyusam da tuvalete kalkıyorum uykum kaçıyo tekrar tutturamıyorum uykuyu. Stresten mi acaba. Cuma günü ikinci kan testini kafaya takıyorum belki. Sizler uyuyabiliyor musnuz
Ayy Evett tüm herşeye razıyız yeterki burada anne olmayı dört gözle bekleyen herkesin kucağı dolsunAyyy öyle mi oluyormuşolsun beee ne zorluklar atlattık 3 senedir hep bu anı bekledim ilk defa beta pozitifi gördüm varsın bebem beni uykumdan etsin razıyım
89 a düşmüş 11 saat fln var iki test arasında 106dan 89a düştü kimyasal olcak muhtemelen moralmen çok kötüyümNrycnn canım test verecektin bugun yine. Verdin mi
Canım ben yemek olayına dikkat etmedim evde beslendim ne varsa onu yedim.ayrıca bir şey yapmadım tek yaptığım bol su içmekti.selam kız kardeşlerim, pozitifi görenler bu süreçte nasıl beslendiniz transfer öncesi sonrası nelere dikkat ettiniz paylaşabilir misiniz benimle, Allahım isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin, amin
Doktor bir şey dedi mi canım yaa inş öyle bir durum olmaz89 a düşmüş 11 saat fln var iki test arasında 106dan 89a düştü kimyasal olcak muhtemelen moralmen çok kötüyüm
12 de gelicekmiş doktor ameliyattaymış aricaklar bu 2. Kimyasal olucak okadar umutluydumki bundan bütün direncim kırıldıDoktor bir şey dedi mi canım yaa inş öyle bir durum olmaz
Ben de hiç uyuyamıyorum sağa dön sola dön tuvalete de çok sık kalkıyorum bi daha da asla uyuyamıyorum sabah yorgun bir şekilde kalkıyorum yataktan yaKızlar ben hiç uyuyamıyorum ya. Zombi gibiyim gündüz biraz uyukluyorm çok az ama geceleri asla uyumuyorum uyusam da tuvalete kalkıyorum uykum kaçıyo tekrar tutturamıyorum uykuyu. Stresten mi acaba. Cuma günü ikinci kan testini kafaya takıyorum belki. Sizler uyuyabiliyor musnuz
9. Gün 58 çıktıİlk testini transferin kaçıncı gününde verdin ve kaç çıktı? Benim 7.günde 28 çıktı
yani böyle işte fast food yemeyeyim, dışardan yemeyeyim ne bileyim karbonhidratı keseyim gibi şeyler yapmadın mı :)Canım ben yemek olayına dikkat etmedim evde beslendim ne varsa onu yedim.ayrıca bir şey yapmadım tek yaptığım bol su içmekti.
Özellikle onu yemedim bunu yedim diyemem.
Hay Allah yaa çok üzgünüm89 a düşmüş 11 saat fln var iki test arasında 106dan 89a düştü kimyasal olcak muhtemelen moralmen çok kötüyüm
Ben de herşeyi yiyorum canım ne isterseyani böyle işte fast food yemeyeyim, dışardan yemeyeyim ne bileyim karbonhidratı keseyim gibi şeyler yapmadın mı :)
Eğer rengi kırmızı ise siz yinede doktorunuza söyleyin. Kan sulandırıcı kullanıyormusunuzAyy kızlar panikten yanlış yazmışım bu annelik gerçektne çok farklı bişey bir bardak değil bir parmak yazacaktım telaş ettim parmakta olsa sonra bugün baktım bir şey yoktu rahatladım
Pgt yaptırdınız mı embriyolara bide genetik test siz ve eşinize yapıldı mı?12 de gelicekmiş doktor ameliyattaymış aricaklar bu 2. Kimyasal olucak okadar umutluydumki bundan bütün direncim kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?