- 28 Ekim 2025
- 901
- 724
- 18
- 35
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #2.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktora haber ver mutlaka progestanını arttırır muhtemelenKızlarrr ben hem korkttum hem endişe ettim.
Az önce tuvalete gittim peçete ile sildim hiç bir şey gelmedi ama iç çamaşırıma bir baktım bir bardak kadar kan vardı. Yerleşme mi anlayamadım yoksa başka bir şey mii ?? Karnım da ağrıyoendişe ettim.yaşayan oldu mu ???
Bardak yazmışım parmak yazacağıma az miktardaCanım doktora haber ver mutlaka progestanını arttırır muhtemelen
Bardak olunca ben de baya regl gibi sandımBardak yazmışım parmak yazacağıma az miktarda((
Yok yok parmak az miktarda iç çmaşırımdaydı peçeteyle sildiğimde bir şey gelmedi amaBardak olunca ben de baya regl gibi sandım
Olsun bence nokta kadar bile olsa doktora soylemekte fayda varYok yok parmak az miktarda iç çmaşırımdaydı peçeteyle sildiğimde bir şey gelmedi amarengi kırmızı olunca korkttum
![]()
Haklısın canımOlsun bence nokta kadar bile olsa doktora soylemekte fayda var![]()
Bir bardak kadarsa doktorunuza danışınKızlarrr ben hem korkttum hem endişe ettim.
Az önce tuvalete gittim peçete ile sildim hiç bir şey gelmedi ama iç çamaşırıma bir baktım bir bardak kadar kan vardı. Yerleşme mi anlayamadım yoksa başka bir şey mii ?? Karnım da ağrıyoendişe ettim.yaşayan oldu mu ???
Hayirli olsun peki belirtileriniz neydiYaaa amin inşallah hepimizinkinihala bir rüyada gibiyim yıllardır bu anı bekliyordum belirtilerim olunca testlerde hep pozitif çıkınca dayanamadım erkenden verdim
![]()
Benim transferim ilk gününden itibaren kasıkta batma ve sol kasıkta baskı hissi vardı belim ağrıyordu ve son zamanlarda sol bacağım çekilmeye başlamıştı ben bunların ilaçlardan olduğunu düşünmedim çünkü ilaçları transferden önce kullanmaya başlatmıştı zaten doktorum ama ben transfer gününden itibaren hissetmeye başlamıştım . Testler de pozitif olunca kan verdim öyle işteHayirli olsun peki belirtileriniz neydi
Hepsi aynı bende vardı ama tabi pozitifi görene kadar konduramadım ilaçlardandır dedim hep kendime :)Benim transferim ilk gününden itibaren kasıkta batma ve sol kasıkta baskı hissi vardı belim ağrıyordu ve son zamanlarda sol bacağım çekilmeye başlamıştı ben bunların ilaçlardan olduğunu düşünmedim çünkü ilaçları transferden önce kullanmaya başlatmıştı zaten doktorum ama ben transfer gününden itibaren hissetmeye başlamıştım . Testler de pozitif olunca kan verdim öyle işte![]()
beni şüphelendiren ilk günden beri belirtileri yaşıyor olmamdı predictor early silik çıkınca kan vermeye karar verdim ama tabi kanda görene kadar dokuz doğurdumHepsi aynı bende vardı ama tabi pozitifi görene kadar konduramadım ilaçlardandır dedim hep kendime :)
Peki afedersiniz kabızlık var mıydı ve kasikta batma şeklinde mi yoksa adet agrisi şeklinde miydiBenim transferim ilk gününden itibaren kasıkta batma ve sol kasıkta baskı hissi vardı belim ağrıyordu ve son zamanlarda sol bacağım çekilmeye başlamıştı ben bunların ilaçlardan olduğunu düşünmedim çünkü ilaçları transferden önce kullanmaya başlatmıştı zaten doktorum ama ben transfer gününden itibaren hissetmeye başlamıştım . Testler de pozitif olunca kan verdim öyle işte![]()
Yok kabızlığım hiç olmadı adet ağrısından biraz daha yoğundu ağrılarım kasıkta batmada vardı tek taraflıydıPeki afedersiniz kabızlık var mıydı ve kasikta batma şeklinde mi yoksa adet agrisi şeklinde miydi![]()
5 hafta 4 gunluk su anda en son t+12 de 2635 cikti beta pqzartesi ilk ultrason muayenesi varKaçıncı gündesiniz ?
Çok teşekkür ederim bu kabızlık çok kafama takiliyordu belirti gibi sanki herkes kabız falanYok kabızlığım hiç olmadı adet ağrısından biraz daha yoğundu ağrılarım kasıkta batmada vardı tek taraflıydı![]()
Bence bakmaması daha iyi inanın benim bakıldıktan sonra bütün psikolojim bozuldu düşüncelerimi pozitif tutmakta zorlandım. Ayrıca benimde öyle fitili koyuyorum ama genelde hep çıkıyor ittirmeme rağmen doktor o emeceğini emer gerisi cıkar korkma demişti ama o zaman niye düşük cıktı kafamda deli sorular gerçektenO kadar haklısınız ki aslında bakmayın ben de güçlü kalmaya çalışmıyorum neler yaşamış olabilecegimizi biz anlarizyani bilemedim evet madem kana az karışıyor başka bir şey verselerya bir arkadaşım mesela vajinaya sıkılan bir progesteron kullanmış ben de zorlanıyorum fitille ve yarısı hep çıkıyor ve merak ettim aslında benim nasıl ne durumda hiç de bakalım tekrar denedi doktorum ben de güveniyorum kendisine ama bu kafama yatmadı bakıp artırabilir dozu ve o sıkılan tarzını sordum verseniz dedim yapamayacak bir şey yok koy fitili itele dedi
![]()
Yani birsürü fiyat kalemi var burada hepsini tek tek yazamam ama dengi hastanelerle aynıFiyatlar nasıldı
Valla canım ben ölü gibi uyuyorum sabaha kadar kesintisiz ve karışık gerçekçi ruyalar goruyorum her akşam eşime anlatıyorum gülüyoruz hattaKızlar ben hiç uyuyamıyorum ya. Zombi gibiyim gündüz biraz uyukluyorm çok az ama geceleri asla uyumuyorum uyusam da tuvalete kalkıyorum uykum kaçıyo tekrar tutturamıyorum uykuyu. Stresten mi acaba. Cuma günü ikinci kan testini kafaya takıyorum belki. Sizler uyuyabiliyor musnuz