- 6 Mart 2015
- 75
- 58
- 288
- 29
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.601
Benimde 3.gün embriyo transferi. Belirtiniz oldu mu hiç kaçıncı gün başladı acaba?Teşekkür ederimbugün 12. Günümdü 3. Gün taze tek embriyo transferi.
Var canım baya belli tebrik ederim hayırlı olsun inşallah şimdi işimiz kaldı kanda görmeyeEvde 2. Testi yaptım 4 saatlik idrarla çıkan sonuç bu
Kız sen hala gitmedin mi?Var canım baya belli tebrik ederim hayırlı olsun inşallah şimdi işimiz kaldı kanda görmeye
YarınKız sen hala gitmedin mi?
Ben kanda gördüm bugun uyandım yine test yaptım. Hevesimi alana kadar yaparım herhaldeYarınHer gün de test yapıyorum duruyor mu diye
Bir tane kaset test ayırdım nasip olur da değer yukselirse yapıp saklayacağım belirgin çıksınBen kanda gördüm bugun uyandım yine test yaptım. Hevesimi alana kadar yaparım herhaldeBende yarın katlanmış mı diye bakacağım
Erken gebelik testi mi yaptınız atın bakalımKizlar benim testte çıkmadı yaa bugün t+6 gun
Zaman gelmiş artık direk kan verin bence boşa stres olmayınKizlar trabseferi saymazsak 8.gunum yarın kan verecegm ama korkudan idrarı yapamıyorum ya çıkmazsa diye vücudum ateş oldu resmen aşırı sıcak stresten mi ne 6.gun bı kahverengi leke gördüm silerken binde kaşık ve bel ağrım oluyo ara ara sizce yapsam mı test yoksa kan mi vereyim direk yarin
Aynn yarın sabah direk vercem insZaman gelmiş artık direk kan verin bence boşa stres olmayın
Sağol canım var evet de inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerler pazartesi günü de güzel bir değer görürüz umarımVar canım baya belli tebrik ederim hayırlı olsun inşallah şimdi işimiz kaldı kanda görmeye
Test işi sıkıntı ya şimdiki aklım olsa asla yapmazdımKızlar bu sabah ilk defa kaset test yaptım çok aşırı silik çıktı normalmidir erken gebelikler daha hassas sonuçta değil mi
Erkekler anlamıyor boşver,Test işi sıkıntı ya şimdiki aklım olsa asla yapmazdımfarklı bir marka yaptım sabah erken gebelik testi o daha silik çıkardı erkenden sevinmek de üzülmek de kötü yani gerek yok bence.. dün ikinci testimde hemen çıktı sonuç çıldırdım eşime gösterdim eşim ilk çizgi gibi bekliyor 2. Çizgiyi de ben bir şey göremiyorum diyor
Ayyy ne güzelEvde 2. Testi yaptım 4 saatlik idrarla çıkan sonuç bu
Ya diyorum nasıl görmüyorsun aklım almıyor ki biliyorsun sen de fotoğrafta daha silik çıkıyor gerçeği daha net daha koyu yani görmemesi imkansızErkekler anlamıyor boşver,
Her testin eşik değeri illaki farklı ya tabii ki ondandır hiç stress yapmayın benceKızlar bu sabah ilk defa kaset test yaptım çok aşırı silik çıktı normalmidir erken gebelikler daha hassas sonuçta değil mi
Kanda da kesinleşir inşallah o zaman tamam ben hamileyim diyebilirimAyyy ne güzelsiz kaçıncı günde yapmış oldunuz testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?