Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

7.günde göremeyip üzülenler var bakın işte ne güzel inşallah kanda da görün sağlıklı bi şekilde

Ya kızlar ben gece bi kaç defa tutunmadan kalktım sonra aklıma takıldı karnım çok mu kasılmıştır diye daha ikinci gündeyim sizce bir şey olmuş mudur
Yaptığımız her harekette kendimizi sorguluyoruz ağır kaldırmadığın yükseğe uzanmadığın sürece sorun olmaz bence.. ben çok haldır huldur hareket eden biriyim tez canlıyım biraz.. yavaşlamak ağır hareket etmek çok zor geliyor bana da ama alışıcaz

Öyle gerçekten ya chatcpy insan olsa beni engellemişti her şeyi soruyorum

Kızlar merhaba bende bu ay transfer sürecine giriyorum inşallah yarın reglin ikinci günü gidip doktorumla görüşeceğim. Geçen ay rahim filmi çektim çok şükür temiz çıktı. Pozitif olan anneler gönülden kutluyorum sizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah transfer süreci pozitif biten kardeşlerim bu sürece yeni başlayan anne adayları için neler söylersiniz ne yemeli ne içmeli nelere dikkat etmeliyiz cevap verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Bende bazen belirtiler oluyor seviniyorum diyorum ki bebeğim burada :) bazen de hiç belirtim olmuyor umutsuzluğa kapılıyorum. T+5 deyim bugün idrar testi yapmaya da çekiniyorum

Ya kızlar ben gece bi kaç defa tutunmadan kalktım sonra aklıma takıldı karnım çok mu kasılmıştır diye daha ikinci gündeyim sizce bir şey olmuş mudur
Valla eğer öyle olunca tutmuyorsa benim tutma ihtimali yok bende kendi kendime sürekli kalkıyorum tuvalete mutfağa vs battaniyemi ittiriyorum elimle örtüyorum vs bence o kadar birşey olmaz diye düşünüyorum insanız illaki hareket edeceğiz ama o derece korumamız gerekiyorsa bende de olmuştur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…