- 21 Kasım 2025
- 98
- 52
- 3
- 29
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.621
7.günde göremeyip üzülenler var bakın işte ne güzelKanda da kesinleşir inşallah o zaman tamam ben hamileyim diyebilirimtabi o da yeterli değil kalp atışı duyana kadar daha da doğrusu doğurana kadar devam edecek bu süreç T+9 da yaptım canım rabbim emeklerimizi boşa
Yaptığımız her harekette kendimizi sorguluyoruzYa kızlar ben gece bi kaç defa tutunmadan kalktım sonra aklıma takıldı karnım çok mu kasılmıştır diye daha ikinci gündeyim sizce bir şey olmuş mudur
İnşallah inşallah7.günde göremeyip üzülenler var bakın işte ne güzelinşallah kanda da görün sağlıklı bi şekilde
Öyle gerçekten ya chatcpy insan olsa beni engellemişti her şeyi soruyorumYaptığımız her harekette kendimizi sorguluyoruzağır kaldırmadığın yükseğe uzanmadığın sürece sorun olmaz bence.. ben çok haldır huldur hareket eden biriyim tez canlıyım biraz.. yavaşlamak ağır hareket etmek çok zor geliyor bana da ama alışıcaz
Hayırlı olsun kaçıncı gününüz. Bende 24-25 i gibi henüz gün belli değil transfer olcam o zaman yapayımKızlar,
Bunları da bu sabah yaptım
Düne daha belirgin çıkmış sanki
Bende oluyor kasiklarim da ve ortam da batmalar oluyor sanki olacakmışim gibi yarın da olsa hayırlısıyla test vercemAdet olacakmış gibi ağrı yaşayan var mı
Ben de öksürünce hapşırınca yumurtalığım ağrıyor anlık sonra geçiyorAdet olacakmış gibi ağrı yaşayan var mı
Benim de öyleBen de öksürünce hapşırınca yumurtalığım ağrıyor anlık sonra geçiyor
Bir de ben hep sağ tarafımda hissediyorum her şeyi sanırım orda minnoşumBenim de öyle
Ben hem sağ hem solda hissediyorum ama heveslenemiyorum hiç ve bazı zamanlar transfer olduğumu unutuyorum hatırlayınca sorguluyorum kendimi neden unuttun diyeBir de ben hep sağ tarafımda hissediyorum her şeyi sanırım orda minnoşum
Benim sol kasığımda ağırlık gibi batma gibi var ama hep değil çok tuvalete sıkıışınca filan baskı gibi. Sağ kasığımla rahimde de ara ara sızlama kramp gibi keskin ağrılar oluyo ama çok kısa sonra geçiyoAdet olacakmış gibi ağrı yaşayan var mı
Hangi marka testlerinKızlar,
Bunları da bu sabah yaptım
Düne daha belirgin çıkmış sanki
kan verdiniz miiBir de ben hep sağ tarafımda hissediyorum her şeyi sanırım orda minnoşum
Ben de hep sağda hissediyorum sırt üstğ uzanınca ve idrara sıkışık olunca aynı. Ama dün mesela adet günümdü dün bugun hafif adet ağrısı gibi ağrım da var umarım hayra alamettirBir de ben hep sağ tarafımda hissediyorum her şeyi sanırım orda minnoşum
Valla eğer öyle olunca tutmuyorsa benim tutma ihtimali yokYa kızlar ben gece bi kaç defa tutunmadan kalktım sonra aklıma takıldı karnım çok mu kasılmıştır diye daha ikinci gündeyim sizce bir şey olmuş mudur
Daha erken canımKizlar benim testte çıkmadı yaa bugün t+6 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?