Arkadaşlar ,
yaklaşık 9 aydır devam eden tüp maceramız, yolculuğumuz, mucizemiz Allah nasip ederse birkaç gün içinde dünyaya gelecek diyor doktorumuz. Dün 38+2 iken doktor muayenemizde çatı ölçümü yapıldı ve her an gelebilir DORUK yanımıza dedi doktorumuz..Ne zaman gelir, bu haftayı es geçip sonra mı gelir bilemiyorum ama her an hazır ol dediği için sonradan vaktim olmaz diye düşündüm gitmeden sizlere yazmak istedim...
Çok zor başladı maceramız , bazen kolay ilerledi bazen zor, ağladık bolca neden niçin niye ben sorularıyla, sonra geçti çok şükür diye şükretmelerle, yeni sancılar yeni isyanlar yeni badirelerle dolu hikayemiz. Bunca zamandır burada beni dinleyen, destekleyen, akıl veren , yapma etme , yok yok sen böyle yap diyen , dua eden, merak eden, soru soran cevap veren, gülümseten , yüreklendiren , arkadaş olan, dost olan, takip eden herkese teşekkür ederim..Önceleri sadece 1-2 aklıma takılanı sormak için girdiğim bu klüp sonradan arkadaşlarımı takip ettiğim, haberleştiğim her gün durumumu soranlara asayiş raporu verdiğim bir okula döndü benim için..İsimleri bende saklı, mailleri , msn leri, facebook profilleri bende kayıtlı onlarca arkadaşım var şimdi...İyi ki tanımışım sizleri iyi ki girmişsiniz hayatımıza ..Benim ve oğlumun...İkizini kaybettiğim belki de çok istediğim kız bebeğimin gittiği günlerde anladım ki beni benim gibi anlayabilenler bir tek burda....Kendime sarıldıysam, oğluma sarıldıysam henüz bebeği gelmemiş anne adayı sizlere bakıp güç bulduğumdandır..Hastalıklar, komplikasyonlar, enfeksiyonlar derken bugünlere geldim..Hamiş annelerin benden önce geçtiği haftalara bakıp kendi fiziksel durumlarımı kıyaslayıp çok şey öğrendim, yeri geldi doktorumu bayılttım ondan bilmiş bir ordinarius profesör edasıyla..Sen bunları nerden biliyorsun dediği her seferde sizleri düşünüp sırıttım..Hamiş olmayı bekleyen anne adaylarının üzüntüsünü kendi ağladığım zamanları düşünüp hissettim, onlar da şans bulsun, onlar da kendi meleklerine kavuşsun diye dua ettim...
Şimdi her an çantamız hazır bekliyoruz, hangi günü, saat kaçı beklediğimizi bilmiyoruz, ama vakti gelip evden çıkıp giderken teşekkür etmeden gitmek istemedim..Garip bir bağ, garip bir aidiyat duygusu var şimdi bende buraya dair..Herşey için teşekkür ederiz, dua edin bize giderken neşeyle dönerken neşeyle geri gelelim evimize..Adını aklımda tutabildiğim her hamiş olmayı bekleyen arkadaşımı aklımdan geçiriceğime söz verdim doğum esnasında..Sayı kabarınca baktım herkesi unutmamak için , bu sabah bir liste yaptım hırkamın cebine koyucam..Normal doğum esnasında anne aklına gelir de isimleri söylerse kabul olurmuş diyorlar..Bilemiyorum ama yapacağım söz...
Sağlıkla kalın, giderken yazıyorum , döndüğümde de yazacak güzel haberlerim ve gücüm olsun Allahım o kadarını da nasip etsin bana inşallah...
Ah canım,
Ne güzel bebeğini kucaklamak üzeresin. Allah bir avazda kurtarsın, rahat bir doğum nasip etsin. Sevgili oğluna, analı babalı, hayırlı, kısmetli, sağlıklı ve mutluluk dolu uzunnnnnn bir hayat diliyorum.
Rabbim kolay bi dogum yapmani nasip etsin...canim benim....Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...en cok istedigim ney biliyormusun...bebegim dogduktan sonra koynuma vermeleri...kizimda bu nasip olmadi...hemen aldilar..götürdüler...insallah hepimizin bebegi dogduktan sonra...hemen bize verirler..ve o mis kokulari aliriz
Süper bir yazı elinize sağlık....
Hayırlısı ile sizi anneler bölümüne transfer ederiz inşallah : )
Kolay dogumlar diliyorum ..
Evladini kucagina alinca bizleri de anmayi unutmaa ...
Rabbim uzunca bir ömürü esin ve DORUK`unla gecirmeni nasip etsin ..
canım arkadaşım... sevgili dünürüm...
hikayenin belki en başına canlı tanıklık edemedim ama, benim tedavimin başlangıcından itibaren sen hep benimleydin... beni hiç yalnız bırakmadın... ne diyeyim.. sağolasın... çok memnunum seni tanıdığım için... aklımca erken davranmıştım o zamanlar roller farklıydı senin kızını benim oğlum alacaktım... önce seninkinin oğlan olduğunu öğrendik.. kertme işini askıya aldık, aaa bir de baktık ki benim ki de kızmış zaten... tüpçü damat, tüpçü gelin... kaydirigubbakcemile3
kaderin bir oyunu mu bu? kaydirigubbakcemile5
damat beyi görmek için sabırsızlanıyoruz.. sağ salim neşe içinde bekliyoruz aramıza...
sen çok iyi kalpli bir insansın... herşey yolunda gidecek... :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?