Tüpçü evladım bu hafta geliyor

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eğlesin bitanem inan gözlerim doldu rabbim o günleri bizlerede yaşatsın inşallah canım amin

yüreğine , eline sağlık.. elbette arkadaşını eklerim.. şimdi kocişle oturduk dizi seyrediyoruz , bitince uykudan bayılmazsam listemi açıklayacağım, arkadaşlar altına eklenmesini istedikleri isimleri yazsınlar. arkadaşını da ekliycem.. söz veriyorum okuycam herkesin ismini :lepi:

sağlıkla eve döndüğümüzde doğum hikayemi de anlatırım sıkılmaz da okursanız.. ben bile merak ediyorum şimdi ağrısı sancısı neye benziyor , neler yapıp atlatmam lazım diye ..biraz da çekiniyorum esasında ama ne bileyim epidürel var, ağrım sancım hafifler diye düşünüyorum.. bakalım allah kolayını nasip etsin inşallah ...

ben bile çok heyecanlandım okurken sana vakit geçmiyordur kesin..inş. çok kolay bir şekilde sağlıkla doğum olur evinize dönersiniz doruk beyle...hayırlı evlat olur annesine babasına...(darısı başımıza)

günaydın hepinize :))
halen asayiş berkemal ... doktora gidiyoruz 11 de.. bakalım yeni bir bekleyiş tarihi verecek mi bize doktor amcamız ..

işte listem ...Doğurmaya gidiyorum kızlaaarrr diye yazacağım ana kadar eklenmesini istediklerinizi bildirin bana ...öperim hepinizi..

plum 12 - elover - pelly - wylma - nurfeza- simall- nesrinbar - hallisna - ceylinnaz- atk - sincap - cingis.pembesi- eylul08- gokcerana23- 35deniz - bebekteyiz - nzmynhn - silam - nevin_ -umutsuzsel- sweet33- benjamine - Dr.Gunay - lansor17- bulut83- bebek istiyoruz- herada -çiçekçik

Son düzenleme:
canım rabbim hiç çektirtirmeden doğurmayı nasip etsin ...hemencecik kurtulasın...yavrunla beraber eve dönesin...yuvanız şenlensin...aminn.....inanmazsın seninle beraber bizlerde bekliyoruz...senin çektiklerine ortak olamayız ama hep dualarımız seninle...rabbim yardımcın olsun....

canım göz yaşları içinde okudum yazdıklarını.. bende zaman zaman sessiz takipcilerinizdendim... ne kadar mutlu gururlu zamanlar bunlar... uzun engebeli bir yolun sonundaki umuda ,ışıga ulaşmak üzeresin...bir sınav daha bitiyor... sanki hiç bitmeyecekmiş gibi beklenen ilmek ilmek sabırla emekle bol gözyasıyla kimi zaman umutla kimi zaman umutsuzluklarla ama hiç inancını kaybetmeden, her badirenin ardında sabırla ve en çokda sükürle ilmek ilmek işlenen....bu son dönemeçte allah senin ve evladının yardımcısı olsun.. dualarımız hep seninle... cennet kokulunu kucağına sag salim saglıklı alman dilegiyle.....

canim cok guzel yazmissin...Allahim bi nefeste kurtarsin..Saglikla kucagina almayi nasip etsin...dualarim seninle...bian once evladinin kokusuna kavusman dilegiyle...darisi evlat hasreti ceken bana ve herkese..

canım teşekkür ederim benide eklediğin için...sağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruz...

saolun güzel bayanlar.. ekleneleri yaptım.... bu gidişle daha bu hafta yaparım ben :))

11 de doktordaydık, malesef rahim ağzım açılmamış henüz. Doktor Pazar günü nişan gelmesine rağmen henüz açılma olmamış fakat çok incelmiş, 2-3 arka arkaya sancı gelse açılma başlar, yapın da çok çabuk doğuracak gibi dedi. Bu bakımdan rahatladım tabii ama Perş gününe bir daha kontrole gidicez..Gene alttan mıncıklanmak hiç hoş olmadı ama adamcağız da haklı açılmayı başka türlü nasıl ölçecek ?? anlayacağınız benim oğlan bayrama doğru mu geliyor nedir, göbek adını BARYAM koyayım bari

Gelişmelerden sizi de haberdar ederim, sağlıcakla kalın ....

Hayırlısı olsun canım, çifte sevinç yaşayacaksınız inşallah bayramda. Allah bir avazda kurtarsın

ins hersey yolunda gider canim hayirli ve saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebegini dogumdatabi aklina gelirse butun bebek isteyenler icin dua et banada cok soylemislerdi tamam dedim herkese dua edicemama sanci gelince soyledigim teksey rabbim beni kurtar oldu
okadar guzel bi duyguki rabbim herkese nasip etsin bana ikincisini nasip etsin insallahhhh

allah kurtarsın,bende sessiz takip edenlerdenim,allah kolay doğumlar versin,sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin.dualarımız seninle.allah bizlerede bu duyguyu yaşatsın.benide eklermisin listene :ecrin_bebek:

plum 12 - elover - pelly - wylma - nurfeza- simall- nesrinbar - hallisna - ceylinnaz- atk - sincap - cingis.pembesi- eylul08- gokcerana23- 35deniz - bebekteyiz - nzmynhn - silam - nevin_ -umutsuzsel- sweet33- benjamine - Dr.Gunay - lansor17- bulut83- bebek istiyoruz- herada -çiçekçik -7106papatya-kaymaklim

son halidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…