canım benim az kalmış kuzucuğunu kucaklamana.şu an ezan okunuyor bunu yazarken ve ben canı gönülden dua edicem senin için. ALLAHIM çok kolay bir doğumla ne olduğunu bile anlamadan sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
yüce mevlam sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat,hayırlı bir insan olmasını nasip etsin.
kendi doğumum geldi aklıma yazın okurken duygulandım. senden rica etsem bu sitede ceylinnaz diye bir arkadaşım var oda bebek hasreti çekiyor onuda eklermisin listene.okuyacak fırsatın olurmu bilemem ama sancı çekerken dualar kabul olur derler.ama en azından tüm bebek hasreti çekenlerein emeklerini boşa çıkarmasın yaradanım.kucaklarını boş bırakmasın.doğum hikayenide okuruz inşallah hayırlısıyla.
sen ve doruğun ALLAHA emanet olun.melekler seni bebeğini ve tüm anneleri ve bebeklerini korusun.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eğlesin bitanem inan gözlerim doldu rabbim o günleri bizlerede yaşatsın inşallah canım amin
günaydın hepinize :))
halen asayiş berkemal ... doktora gidiyoruz 11 de.. bakalım yeni bir bekleyiş tarihi verecek mi bize doktor amcamız ..
işte listem ...Doğurmaya gidiyorum kızlaaarrr diye yazacağım ana kadar eklenmesini istediklerinizi bildirin bana ...öperim hepinizi..
plum 12 - elover - pelly - wylma - nurfeza- simall- nesrinbar - hallisna - ceylinnaz- atk - sincap - cingis.pembesi- eylul08- gokcerana23- 35deniz - bebekteyiz - nzmynhn - silam - nevin_ -umutsuzsel- sweet33- benjamine - Dr.Gunay - lansor17- bulut83- bebek istiyoruz- herada -çiçekçik
allah kurtarsın,bende sessiz takip edenlerdenim,allah kolay doğumlar versin,sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin.dualarımız seninle.allah bizlerede bu duyguyu yaşatsın.benide eklermisin listene :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?