Tüpçü evladım bu hafta geliyor

Canım hayırlısı ıle gıt ve gel.Kucagında bebısınle gel.

çok teşekkür ederim hanımlar, eklemelerimizi yaptım :)))

canım sen hala buralardamısın. ceylin_naz arkadaşımıda eklemişsin sağolasın.bende diyordum bugün doğurmuştur dedim. bi bakayım dedim.hadi hayırlısı .ne oluyor demeden pırt diye fırlasın senin tüpçü .ay heves ettim valla darısı benim başıma ikincinin zamanı geldi artıkım.en zoruda bu beklemek zaman geçmez bi türlü.bekliyoruz güzel haberlerini.ŞenizŞeniz

yok be anacım gidiyorum geri geliyorum bugün git yarın gel devlet dairesine döndük :)))
sana da en kısa zamanda yeni bebişler diliyorum o halde :))

arkadaşım tşk ederim listende varmmm
inşşş bi avazda olsun:))))
ayy vala nasıl bi mucizedir
RABBıM bizlere de yaşatsın bu duyguyu tüm isteyenlere inşşş
inşşş çok kolay bi doğum olurr oğluşun fırlamanın teki olurr hihihiiii

canım ne güzel bebeğine kavuşmana mis kokusunu içine çekmene az kaldı.
Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin...
darısı bizlere olsun inşallah......
liste yapmışsın ne güzel....Allah duanı kabul eder inşallah....

Canım benim listende adımı görünce içim bir tuhaf oldu inşallah hepimiz arkandan geliriz ama önce sana Allah en kolayını en çabuğunu en huzurlusunu hepsinden önemlisi en sağlıklısını nasip etsin. Senin için dua edicem. Ben çok heyecanlandım seni düşünemiyorum özellikle eşini senden daha çok heyecanlıdır kesin. Bayram şekeri geliyorrrrr :1hug: her günü bayram gibi olsun inşallah.

canımm ilk önceliklee inşş kolay doğum yapıp doruğuna kavuşursun.......bide ne güzel tüp yapıp normal doğum yapmakkk......dr.lar geneldee sezeryan deyipp duruyorr......
benide listeye eklersenn sevinirim canım......inşş bizlerde senin yaşadığın bu heyecanı yaşarız...

UOTE=bebekteyiz;10232908]arkadaşım tşk ederim listende varmmm
inşşş bi avazda olsun:))))
ayy vala nasıl bi mucizedir
RABBİM bizlere de yaşatsın bu duyguyu tüm isteyenlere inşşş
inşşş çok kolay bi doğum olurr oğluşun fırlamanın teki olurr hihihiiii[/QUOTE]

inşşş canım benim .. vallahi ben de öyle bir fırlama istiyorum ama anasına babasına bağlı saygılı olsun yeter ...

inşş kabul etsin allahım hepimizin duasını ..seni de ekliyorum cnm ..

plum cum eşim başlarda bebiş istemiyordu , 5 senenin sonunda artık biraz da olmayınca mı nedir kıymetli oldu, hamileliğim boyunca bana hep destek oldu ama ne yalan söyleyeyim çok aşırı bir coşku görmemiştim.. son 1 haftadır falan heyecanlı kesin biliyorum, hiç yapmazdı gidip gelip karnımı tutuyor, bu oğlan bizi süründürecek mi yoksa şimdiden mi başladı neee diye takılıuyor.. bu hali pek hoşuma gitti, tahmin edebiliyorum baba olmaktan değil de nasıl yaparım nasıl iyi baba olurum diye korkuyor çekiniyor sanırım onu da anlamak lazım.. erkekler hep kadınlar gibi ince , detaycı ve coşkulu olmuyabiliyor, sık boğaz etmedim adamı kendi hisseder diye bekledim hep.. ne şans ki son hafta açıldı gözleri kaydirigubbakcemile3

benim doktorum da 4 ayken falan sezaryen riske atmayalıum falan dedi.. ben bir diklenmiştim o zaman, ne yani tüp de DNA'sı mı bozuk dedim.. baktı adamcağız boşuna cebelleşecek ne o ne ben 33. haftaya kadar bir daha ağzımızı açmadık bu konuda... şeker çıktı bende o yüzden son 3 ay sıkı diyet yaptım , toplam 10,5 kg aldım bunun da etkisi var, bebek de çok iri değilmiş o yüzden ne gerek var seni hemen kesip biçmeye dedi çok rahatlamıştım...elbette son dakikada durum ne gösterir , kendiliğinden gelmez de sezaryene dönersek elimden geleni yaptım diycem artık..umarım öyle olmaz gerçekten istiyorum normal ve doğal bir doğum çünkü :Saruboceq:

seni de ekliyorum canım allah dualarını tez zamanda kabul etsin inşşşş

plum 12 - elover - pelly - wylma - nurfeza- simall- nesrinbar - hallisna - ceylinnaz- atk - sincap - cingis.pembesi- eylul08- gokcerana23- 35deniz - bebekteyiz - nzmynhn - silam - nevin_ -umutsuzsel- sweet33- benjamine - Dr.Gunay - lansor17- bulut83- bebek istiyoruz- herada -çiçekçik -7106papatya-kaymaklim-sılagül-butterfly's- hilal85

son halidir....[/QUOTE]

Son düzenleme:
Dua ediyorum sana bol bol, Allah bir avazda kurtarsın arkadaşım, keyifli bekleyişin belki de bitmiştir bile. Heyecanla doğum haberlerini bekliyoruz canım benim.

arkadaslar
bugün gene gittik eli bos döndük :))
Kasılmalarım artmıs evet ben de hissedebiliyorum artik, karnim sertlesiyor vs .. ancak rahimde gene acilma yok. Doktor her an olabiliri yineledi bizi geri yolladi. Beklemeye devam .. Gerci doktorum su an suni sanci versek 6 saat sonra dogar diyor ama 40. haftaya basladik bu haftayi da bekleyerek gecirecegiz. 41 in ortalarina geldigimizde hala gelmemis ise o zaman suni sanci ile sabahtan hastaneye yatiracaklar , ve duruma destek olacaklar ... Ooluşum olmuş mu 3400 gram.. Valla bencillik yapmayayım diyorum ama ya 1 hafta 10 gün daha kalırsa dokktoooorrr 3700-3800 lere dayanmasın bu oğlan sonra nassı çıkarıcam ben bunu dedim..ooooo 4 kiloya kadar yolu var dedi..Yok artıkın yawww bana da yazık :uhm:

Sağlıkla gelsin bir de azıcık beni de düşünsün madem ooluşum :jeyyar:
Gelişmeleri yazmaya devam ederiz oolum ve ben ..

BU VESILE ıLE HEPINIZE IYI BAYRAMLAR ARKADASLAR !

Maşallah Tosun oğluşuna, maşallah arkadaşım.

Çok zor olsa bu beklemeler inşallah sana bir bayram sürprizi yapacak oğlun. Sağlıkla, keyifle kucağına al inşallah. Allah bir avazda kurtarsın diyorum tekrar. Heyecanların en güzelini yaşıyor olmalısın, ne güzel, maşallah, maşallah.

saol canım benim ..vallahi heyecan daha basmadı, ikide bir git doktora gel eve heyecan kalmadı ama meraktan çatluyycaaam yahuuuu , naapıo bu oğlan içerde bilmiorum ki kaydirigubbakcemile3

serananes canım senin oğlan baya biii inatçı çıktı..kime çekti acaba varmı inatçı kimse....valla canım allah yardımcın olsun..normal doğum değilmi...benim yenğem canım normal doğumla 4 400 gr doğurmuştu...onun için hiç korkma...inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelecek sana...

bu arada herkesin bayramı mübarek olsun...rabbim sevdiklerimizle nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin....

bulutcum saol güzel dileklerin için...aslında inat olan benim biraz :kedi:
utandım şimdi :)))

saol canım benim ..vallahi heyecan daha basmadı, ikide bir git doktora gel eve heyecan kalmadı ama meraktan çatluyycaaam yahuuuu , naapıo bu oğlan içerde bilmiorum ki kaydirigubbakcemile3

Anneciginin sicacik göbüsünden ayrilmak istemiyor besbelli ...

Ama bilmiyor ki annesinin miss kokusunu alinca icinee ,
hele tazecik sütünden de icince keske biran evvel dogsaymisim diyecekk ...

Canim yavrunu bir cirpida kolaylikla kucaklaman dilegiylee ..
Listende bana yer verdigin icin cok tesekkür ederim .

Simdiden iyi BAYLAMLARR ... a.s.

saol Silam cım, yer vermek ne demek..keşke yazdık diye hemen olsa da kutlamasını bile yapsak :)) O da olur inşallah. sana da hayırlı iyi bayramlar diliyortum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…