Canım hayırlısı ıle gıt ve gel.Kucagında bebısınle gel.
ins hersey yolunda gider canim hayirli ve saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebegini dogumdatabi aklina gelirse butun bebek isteyenler icin dua et banada cok soylemislerdi tamam dedim herkese dua edicemama sanci gelince soyledigim teksey rabbim beni kurtar oldu
okadar guzel bi duyguki rabbim herkese nasip etsin bana ikincisini nasip etsin insallahhhh
ne güzel ya sonuna geldin bile
canım ne güzel bebeğine kavuşmana mis kokusunu içine çekmene az kaldı.
Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin...
darısı bizlere olsun inşallah......
liste yapmışsın ne güzel....Allah duanı kabul eder inşallah....
Canım benim listende adımı görünce içim bir tuhaf oldu inşallah hepimiz arkandan geliriz ama önce sana Allah en kolayını en çabuğunu en huzurlusunu hepsinden önemlisi en sağlıklısını nasip etsin. Senin için dua edicem. Ben çok heyecanlandım seni düşünemiyorum özellikle eşini senden daha çok heyecanlıdır kesin. Bayram şekeri geliyorrrrr :1hug: her günü bayram gibi olsun inşallah.
canımm ilk önceliklee inşş kolay doğum yapıp doruğuna kavuşursun.......bide ne güzel tüp yapıp normal doğum yapmakkk......dr.lar geneldee sezeryan deyipp duruyorr......
benide listeye eklersenn sevinirim canım......inşş bizlerde senin yaşadığın bu heyecanı yaşarız...
Maşallah Tosun oğluşuna, maşallah arkadaşım.
Çok zor olsa bu beklemeler inşallah sana bir bayram sürprizi yapacak oğlun. Sağlıkla, keyifle kucağına al inşallah. Allah bir avazda kurtarsın diyorum tekrar. Heyecanların en güzelini yaşıyor olmalısın, ne güzel, maşallah, maşallah.
serananes canım senin oğlan baya biii inatçı çıktı..kime çekti acaba varmı inatçı kimse....valla canım allah yardımcın olsun..normal doğum değilmi...benim yenğem canım normal doğumla 4 400 gr doğurmuştu...onun için hiç korkma...inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelecek sana...
bu arada herkesin bayramı mübarek olsun...rabbim sevdiklerimizle nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin....
saol canım benim ..vallahi heyecan daha basmadı, ikide bir git doktora gel eve heyecan kalmadı ama meraktan çatluyycaaam yahuuuu , naapıo bu oğlan içerde bilmiorum ki kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?