- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Macarlar slav değil hristiyanlasmıs türktür.
Ve ben slavların oyle guzel bır fızıksel gorunuse sahıp olduklarını dusunmuyorum. Bana kemık yapıları erkeksı keskın gelıyor.. Türkıyede objektıf bır slav guzellıgı yanılgısı var.Bu ınternet ortamında boyle mılletın bırbırıne bakarak gorerek artık bır atasozu gıbı soyledıgı bırsey oldu.Her uzun sarısın mavı gozlu charlize theron olmuyor malesef.
O rus kızlarına tas cıkartacak cok kız gordum ızmırde ankarada ... Rusların ıcındede cok cırkınını gordum.Burada kımse acısını cıkartmıyor ama ortada artık gercekten abartılmıs bır durum var baydı yanı.
Avrupda donup tukurugunu atmazlar onlara bızım ulkede cok matah bırsey gosterılıyor.
O italyanların pis kokması durumuna ıse cok guldum yukarıda bır arkadas soylemıs.Sülalede 3 tane var ıtalyan enıste.Adamların en kötüsü cebınde taraksız gezmez.Yapmayın allah askına komik.
ehh hani hakli oldugun nokta cok tabii :)
soguklar , daha dogrusu bizim alistigimiz tarzda bir sevgi gosterisi bilmiyorlar , sen ona yaptiginda cok hosuna gidiyor ama o yapmiyor daha dogrusu yapmayi bilmiyor ,alismadik g...don durmazmis derler :) bir gun yapsa ertesi gun ne yapacagini sasiriyor ...
ama bazen dusunuyorum da bizim icimize yerlesmis ya o sevgi gosterileri ,canim cicimler , sarilip koklasmalar , bunlar cok yasanmiyor gun icerisinde ,ama sevildigini biliyorsun ,oyun yok
evet icmeyi seviyorlar , ama kaldirabiliyorsa vucutlari ki cogu cok guzel tolore ediyor ,pek sorun degil ..
ama sarisin da sevmiyorsan ,o zaman diycek cevap yok...ne desem bos :))
Ben tüm italyanlar kötü kokuyor diye bir genelleme yapmadım...iyisi temizi de vardır kötüsü pisi de...Gidip gördüğümü ,rastladıklarımı söyledim...Kızı da erkeği de çok rahat bir şekilde gaz çıkarıyordu..Tuvaletleri de öyle ahım şahım değildi..Pisti...Cebinde tarak taşımak başka herkesin içinde gaz çıkarmak başka konu zaten...kadınların bile koltuk altlarından kıllar fışkırıyordu...Hele domuz kasaplarının önünden geçmek zorunda kaldığımızda burnumuzu tutuyorduk.Çünkü bildiğin rahatsız edici leş kokusu vardı...kadınları da erkekleri de tv.lerde dergilerde olduğu gibi muhteşem tipler değildi...Hatta kadınlar gayet bakımsızdı...Türkiye ye geldiğimizde gördüğüm tüm kadınlar gözüme afet,erkekler de çok yakışıklı göründü...Alsancak ta da bazan Rus kızlar görüyorum hiç bir güzellikleri,çekicilikleri yok..Ya da bana denk gelmedi...Yani bizi eleştirene dek kendilerini görsünler...
Domuz etı yemeyen bırıne domuz kokusu hemen gelır bılıyorum..
Alsancak dedıgın ızmır mı ? Oraya kadar gelmısmı bunlar gercekten sınır olmaya basladım yanı artık.
Artık turkıyede bır azınlık nufus olusturdular nerdeyse
Bunun onune gecılmesı lazım.Istanbulda tasksımde lalelıde ankara ızmırde antalyada heryerdeler.
Bence bu devletın bırsey yapması lazım .
Hem fuhus oranında hem de ruslar dusman yoluyla sıcak denızlere degıl artık barış yoluyla ınmeyı planlıyorlar herhalde.
Bu ne ya iyi ki bir kapı acıldı dolustular buraya.
Bir izmir kalmıstı dolusmadıkları.
En nefret ettıgım mıllettır.
Hem sinsiler hem ne vıcdan ne merhamet hıcbırı yok onlarda.
Leş gıbı kokuyorlar bırde
yle ne için geldiklerini bilemem..Fuhuş için gelmiş gibi bir halleri yoktu..Bunu da anlayamam tabi ama vay be gözlerimi alamıyorum be ne güzellik diyebileceğim bir durumları yoktu...Arada alışveriş için dolaşırken ya da başka bir işim için gittiğimde görüyorum,konuşmalarından anlıyorum Rus olduklarını...
Ama bir Gerard Butler var ya, o bir erkek degil iste baska birsey:)) Iskocya'ya gidelim buluruz belki. Sen ben dolasiriz Iskocya semalarinda:)) Tipten cok davranisi onemli bence. Sorumsuzluga kesinlikle katlanamam.
amann...türk erkeğiymiş de bilmem ne
.. bi sürü şey sayabilirim genel olaraktan tabi hepsi aynı demiyorum
tabi içlerini bilemem görüntü olarak diyorum
en başta insanımız kokuyor.kadın ya da erkek bakımsızlık bir boşvermişlik bi pis olma durumu aman Allahmm
neyse
javier bardem.
çok mu yakışıklı değil ama bi ispanyolca konuşsun gitar çalsın bide mırıldansın yeter :))
ee sen onu koymuşsun bende gerardımı koyiim
ama pek fotojenik diil sanki. filmlerde çok daha yauşuhlu
ay iki tane oldu yanlşlkla
Eki Görüntüle 430400 Eki Görüntüle 430400
Bana gore benım guzellık anlayısıma gore rusların cogu cırkın evet.
soluk bır benız kucucuk göğüsler buz gıbı suratlar bana hıcbır zaman guzel gelmemıstır.
Guzellerıde vardır elbet ama ben turkıyede gordugum hıcbır rusa agzım acık bakmadım.
Bu karalama değil öyle
Siz begenıyorsanız orası ayrı
Bana ıtıcı gelıyorlar sırf boydan ıbaret baska hıcbırsey yok.
yapılamaz denemez gıbı konusmasak daha şık olur.
Guzellık mutlak değildir.
aynen sana katılıyorum arkadaşım ya ne türk kızları var bin tane rus kızına taş çıkarır. Sadece boydan ibaretler demişsin doğru söylemşsin ve türklerden hem boy pos,hem incelik,hemde bebek gibi yüzlü öyle kızlar varki ruslar da neymş diyo insan
Hayır sınır oluyorum yanı nıye bunlar ınsan degıl mı hıc cırkını kotusu yokmuda kımse eleştiremez.
Sıktı artık bu rus muhabbeti
Zaten genel olarak sarısın mavı gozlu tıpten hoslanmam
Bir cilve yok duvar gıbı surat hepsi
He begenen turk erkegı evlensın sankı turk erkeklerı cok yakısıklı karızmatık efendı.
Bizde abaza kabilesınden kurtulmus oluruz
Onlar kendılerını begendırmek ıcın acmadıkları yerlerını bırakmazken türk kadınları elimi sallasam ellisi modunun keyfını yaşıyor.
ee sen onu koymuşsun bende gerardımı koyiim
ama pek fotojenik diil sanki. filmlerde çok daha yauşuhlu
ay iki tane oldu yanlşlkla
Eki Görüntüle 430401 Eki Görüntüle 430400 Eki Görüntüle 430401 Eki Görüntüle 430400
Ben de diyorum ki! Türk erkekleri gitsin; İrlanda69:), İskoç, İtalyan erkekleri gelsin. Baksanıza beğenenleri çok.
Oldu mu şimdi? Hadin bakim koşun Rusya'ya! Değiş tokuş işlemlerine başlayalım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?