Türk kızları evet ortalama olarak ülke sıralamasında baya geride kalıyor. Genel olarak pek güzel değiliz malesef. Ama asıl komik olan bence dünya sıralamasında direkt sonuncu olan türk erkeklerinin bunu söylemesiBi de bu güzellik dışında şey muhabbeti vardır ya türk kızları çok kıro, kaprisli, güleryüzlü, samimi, sıcak değil ruslar öyle mi ya ne kadar rahatlar falan diye.. O rus kızlar gelip türkiyede kadın olarak 1 yıl yaşamaya çalışsın bakalım kalıyo mu güler yüzü, rahatlığı, samimiyeti
onu hiiicc deme zaten :) tapilacak kadar guzel bir adam ...sanirim hem guzel hem neseli erkek tanimina da en uygun irklardan biri iskoclar ...buraya gelmeden iskoc,irlanda ,ingiliz hepsini bir potaya koyardim.. ama bir kac kere ust uste begendigim erkeklerin iskocyali oldugunu anladigimdan beri bu ulusa kanim kaynadi ...gercekten arkadas canlisi ,guzel erkekleri var...
cok gariptir ki boyle yagmurlu ,islak bir ulkeden boyle neseli insanlar ciksin ...cunku ingiltere de iklim hemen hemen ayni olmasina ragmen iskoc ve irlandalilarin nesesi ,canayakinligini ingiliz yerlisinde pek goremedim ,ya da bana denk dusmedi ...
simdi bunu yazarken dusundum de acaba kadinlar nasil orda ,hic dusunmemistim bunun ustune ,...tecrubesi bilgisi olan yazsin valla merak ettim ....
arkadaslar genelleme yapmayin diyor bazen yorumlara .....burdaki her yorum kisisel , tabii ki yanilma payimiz olacak , adi ustunde kisisel ,kisiye ozel dusunceler bunlar ..her irkla ilgili herkes ama dogru ama yanlis biriktirir ,gorur ,yazar ..bazi arkadaslarin nefretle ruslari karalamasi bence aklin suzgecinden gecirilmeden yapiliyor ..sevimli bir irk degiller ruslar dogru , hatta soguk ,bencil yaradilislari oldugunu bile yazabilirim ,ama allah icin cirkin demek abesle istigal ...gunes balcikla sivanmaz ...
İtalyan erkekleri de o kadar yakışıklı değil yaa :)) Zaten tip olarak bizlere çok benziyorlar... Daha önce dediğim gibi gazete ve tv lerde seçmeceler var sanırım..1 tane bile çok yakışıklı italyan erkeğine rastlamadım gittiğimde...Karizma vs hiç biri yoktu..Hayal kırıklığı kısacası...
Türk kızları evet ortalama olarak ülke sıralamasında baya geride kalıyor. Genel olarak pek güzel değiliz malesef. Ama asıl komik olan bence dünya sıralamasında direkt sonuncu olan türk erkeklerinin bunu söylemesi Bi de bu güzellik dışında şey muhabbeti vardır ya türk kızları çok kıro, kaprisli, güleryüzlü, samimi, sıcak değil ruslar öyle mi ya ne kadar rahatlar falan diye.. O rus kızlar gelip türkiyede kadın olarak 1 yıl yaşamaya çalışsın bakalım kalıyo mu güler yüzü, rahatlığı, samimiyeti
Benim de ilgi alanım değil.Herkes beğendiğini getirsin o zaman.
Valla kadınların beğenileri bile çeşit çeşit ama erkekler bir Rus diye tutturdular gidiyor...
Hani üstteki mesajda london yazdı ya fedakar değiller diye..O zaman neymiş erkeklere fazla fedarlık hora geçmiyormuş :)) Fedakar olmayınca,bencil davranınca kıymet veriyorlar... Bir çok erkeğe de müstahak böyle bencil kadın tipi.....
Fedakar olmamak zaten isin birinci kurali ama adam oyleyse kadinda oyleyse zaten mutlu olamazlar ki. Kim evlenmiste ben mutluyum diyebiliyor. Gercekten mutlu olan cok az. Iliskiler aman sen arama ararsan arsiz yuzsuz olursun. Surundur ki kiymetini bilsin. Bunlarla is yurumez. Sevgi boyle bulunmaz.
evet gızlaar özellikle ekşi sözlüğe takılanlar görmüşsünüzdür türk erkeklerinin türk kızlarına karşı kinlerini nefretlerini .bu kadar kendini bilmez egosu tavanda bi erkek milletininin kendilerini harika mükemmel sanıp kızlarını yerin dibine sokup sokup çıkarmalarına deli oluyorumçevremde böyle bişey yok tabi ama erkekler içindekilerini buralarda kusuyolar heralde
evet janis joplinden daha güzeliz meselaya o değilde türkiye de çok güzel kızlar var yani bence hiç çirkin bi ırk deiliz hatta tr de rus gibisi italyan gibisi ingiliz gibisi bile var çeşit çeşit güzellikte kızlar var esmer mi sarışın mı kızıl mı renkli gözlü mü renksiz gözlü mü balık etli mi zayıf mı minyon mu uzun mu geniş kalçalı mı büyük gööslü mü ne ararsan var yani
Nedense gevurlarin namuslarina pek takilmiyorlar. Rus bi anadan dogsalardi gorurdum ben onlari :)
Ama ülkemizde de tabiri caizse evlenene kadar milli olmamış erkeklere ya gay ya da beceremiyo diyolar.sonra herkes bekaret bekaret diye tutturuyo.
evet janis joplinden daha güzeliz mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?