türk erkeklerinin türk kızlarına nefretlerii !!!!!!

Daha önceden bu konuda yazdığım gibi aynı rahatlığı, güler yüzü Türk kadını gösterse anında damgalanır...

Yok Ingilizlerden de var esprili olanlar. Ben de takinti vardi illa Turk olacak diye. Biraktim bu kez bakalim kim cikacak:)) Gerard'in kardesi var miydi Genelleme yapacak olursak ruslar guzeller. Hepsi guzel degil ama cogu guzel. Mavi goz sari sacin disinda armut tipi degiller ve cocuk dogurunca bile kendilerini salmiyorlar. Fedakar degiller, ruhsuzlar o ayri konu. Alan razi veren razi.

Benim de ilgi alanım değil. Herkes beğendiğini getirsin o zaman.
Valla kadınların beğenileri bile çeşit çeşit ama erkekler bir Rus diye tutturdular gidiyor...

Hah bir de bu var. Türk kadını evlenince kendini salıyor...
Bütün Türk kadınlarının hayatı mükemmel zaten, eksiksiz... Bir kendilerini salmaları problemdi...

Ben buna katılmıyorum belkı onceden oyleydı cunku ımkanlarda yoktu.Ama sımdı türk kadını astı kendını guzellıkte
Bız avrupa ozentısı oldugumuz ıcın asla avrupalıdan daha iyi olamayız dusuncesı yerlesmıs kafamıza
Kısacası bızde aşağlık kompleksı var.
Komsunun tavugu komsuya kaz gorunurmus bu durumu acıklayacak tek soz budur.

Benim de ilgi alanım değil. Herkes beğendiğini getirsin o zaman.
Valla kadınların beğenileri bile çeşit çeşit ama erkekler bir Rus diye tutturdular gidiyor...

Hani üstteki mesajda london yazdı ya fedakar değiller diye..O zaman neymiş erkeklere fazla fedarlık hora geçmiyormuş :)) Fedakar olmayınca,bencil davranınca kıymet veriyorlar... Bir çok erkeğe de müstahak böyle bencil kadın tipi.....

Fedakar olmamak zaten isin birinci kurali ama adam oyleyse kadinda oyleyse zaten mutlu olamazlar ki. Kim evlenmiste ben mutluyum diyebiliyor. Gercekten mutlu olan cok az. Iliskiler aman sen arama ararsan arsiz yuzsuz olursun. Surundur ki kiymetini bilsin. Bunlarla is yurumez. Sevgi boyle bulunmaz.

İkisi de aynıysa zaten baştan anlaşamazlar,evlenmezler de bence...:) Erkekler için kendini çok harap eden,gereksiz üzülüp fedakarlıklar yapan gençkızlarımız var...Erkeğin umru bile olmuyor..İşte bu tarz erkeklere müstahak diyorum..Yani cepte imajı vermemek en iyisi...Kıymetini bilmiyor çoğu erkek yapılan fedakarlıkların..Kadın yıprandığı ile kalıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneğin çok rastladım..Kız sevgilisi ile tartışır,sabahlara dek kız arkadaşları ile senayolar üretilir,çözümler aranır,ağlanır..Ama erkek evinde arkadaşları ile futbol izliyordur ya da play station oynuyordur :))

allah hepimize gerard lar , leonardo lar (heralde bu italyan oluyor :)) nasip eyle yarabbiiii !!
eee bizim mehmetler ahmetler de oksanayi, karolinayi nikahlarina alip , mutluu mesuttt yasarlarrrr giderler ...

tabii oksana, agzi kokan mehmeti, daha zengin ahmeti bulunca sutladiginda , ahmet eminem eminem neredesin , ben ettim sen etme diye salya sumuk ...
ammmmmaaaa biz emineler artik gerard i leonardoyu kesfetmis turk kadini olarak , oksanazedeler ahmetle mehmete yeni irklarda bol sanslar dileyerek yolumuza devam ederiz...

vay be ne guzel olur, ruya gibi ...
cok film seyrettim galiba bu aralar

ya o değilde türkiye de çok güzel kızlar var yani bence hiç çirkin bi ırk deiliz hatta tr de rus gibisi italyan gibisi ingiliz gibisi bile var çeşit çeşit güzellikte kızlar var esmer mi sarışın mı kızıl mı renkli gözlü mü renksiz gözlü mü balık etli mi zayıf mı minyon mu uzun mu geniş kalçalı mı büyük gööslü mü ne ararsan var yani

Kesinlikle Türk kızları çok çok daha güzel..Sadece gereğinden fazla fedakarlık edip çabuk yıpranabiliyoruz.......

ay ben de gördüm yaa...türk kızı kıllı olur rus kızındakinin adı tüydür falan demiş biri.nasıl sinir oldum.

evet janis joplinden daha güzeliz mesela

türk kızları şöyle böyle diyen erkeklerin kaçı kaç ırktan kız tanımış da böyle konuşuyo merak ediyorum ben de. ayrıca bakire kızla evlenmek isteyen türk erkekleri gidip rusları falan örnek gösterince çok komik oluyorlar.

Nedense gevurlarin namuslarina pek takilmiyorlar. Rus bi anadan dogsalardi gorurdum ben onlari :)

Ama ülkemizde de tabiri caizse evlenene kadar milli olmamış erkeklere ya gay ya da beceremiyo diyolar.sonra herkes bekaret bekaret diye tutturuyo.

ayrıca bizdeki o kıllar tüyler niye çıkıyo acaba her yediğimizin içtiğimizin içinde hayvan kadar hormonlar ilaçlar olduğu için olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…