Turkan88'in Diyet Günlüğü

özlemim ben 61.5 üm ben çizelgemi malesef değiştiremiyorum nasıl yapabilirim yaa bilemiyorum

fehiyecim hiç sporumu aksatmıyorum çok açta kalmıyorum aslına bakarsan ama asıl amacım sıkılaşmak löplöplükler gitsin normaldede yicem öğünlerime dönmek istiyorum artık yavaştan ama.
bugun yedklerımı yazayım
sabah bir bardak ılık su
sonra yarım saat leslie ve 15 dakka ender saraçla sabah sporumu yaptım
4kaşık nesfit yarım yağlı sütle
sonra bir tabak mercimek çorbası 2 kaşık yoğurtla
acıktım sonra gene çok 4 kaşık fasülye 2 kaşık pilav yedim yoğurtla nesfit acıktırdı benı hemen yaw.
akşamada çorba salata yaparım muhtemeln bir buçuk saat arasıda sporum var gene tabi.

Son düzenleme:
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç kilosu[/td]
[td]bu haftaki kilo[/td]
[td]bu hafta giden[/td]
[td]toplam giden[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mukayese[/td]
[td]65[/td]
[td]61,5[/td]
[td]1,5[/td]
[td]3,5[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hymrali[/td]
[td]61,8[/td]
[td]58,8[/td]
[td]1,2[/td]
[td]3[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]life-city[/td]
[td]85,8[/td]
[td]82,1[/td]
[td]1,1[/td]
[td]3,7[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]miss_angela[/td]
[td]60[/td]
[td]57[/td]
[td]0,5[/td]
[td]3[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurgül[/td]
[td]61,5[/td]
[td]59,5[/td]
[td]0,5[/td]
[td]2[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fehiye[/td]
[td]62,5[/td]
[td]61,5[/td]
[td]0,3[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuayten[/td]
[td]66,6[/td]
[td]65,3[/td]
[td]+300[/td]
[td]1,3[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kilo bildirim yapanları listeye ekledim herkes bildirdikten sonra listeyi düzenlicem tekrar. bir yanlışlık varsa uyarın düzelteyim olur mu?

merhaba ben 24 yaşındayım kısa zamanda 15 kilo aldım vermeye uğraştım ama iradem çok zayıf. daha fazlasını da vermek istiyorum. en az 25 kilo vermeliyim..inşallah bugün başladım kararlıyım. special k ile diyete başladım. başlangıç kilom 105 (malesef)

tatlım sana kolay kilo vermeler Allah yardımcın olsun ancak üzgünüm biz gurubumuzu kurduk tatlım

tatlım ama benim baslangıç kilom 63.100 dü yanlış olmıus

canım muhteşem bence öyle fazla da sıkma kendini sporunu aksatma ama aşırı sıkma kendini muhtesemsin bence

nurgülüm hamile olma ihtimalinden bahsetmişti acab sonuç ne oldu çok merak ediyorum yaa

fehiyecim herkes bildirimini yapmadı henüz herkesin ki bitsin seninkini de düzeltirim sen bir öncekinide yazmışsın o yüzden karışmış kusura bakma

canim uzulme benim bu kilodan sonra hep boyle oluyor 2ileri 1 geri.....300 gr 200 gr larla idare ediyorum...
kilomdada bi degisiklik bu hafta..bak ben gibi de olabilirdin dua et :)) ustelik dun aksam yemegi yemedim.sadece yesil cay ictim.

canim uzulme benim bu kilodan sonra hep boyle oluyor 2ileri 1 geri.....300 gr 200 gr larla idare ediyorum...
kilomdada bi degisiklik bu hafta..bak ben gibi de olabilirdin dua et :)) ustelik dun aksam yemegi yemedim.sadece yesil cay ictim.

canım sen yinede başlangıç kilonu, geçen haftayı ve bu haftayı yaz listeye dahil edicem çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…