Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızçeleerrrr benn okuldayım şimdi gitmeliyim sınav yapcam sonra yıne nete gircem çok öptüm herkesiiii

başlangıç kilo:65
geçen hafta:63
bu hafta:61,5
ya dün 61di dersanedn gelince 1 bardak meyva suyu ve leblebi yedim şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum haftaya 60 görmek istiyorum artık:)
sabah yağsız ruşeymli ekmeğe tost yedim uzun zamandır tost yemiyodum ağır geldi midemdeki ağırlık bi an suçluluk hissi verdi o yüzden öğlen sadece ara öğün olarak getirdiğim salatalıkları tüketmeyi düşünüyorum

Merhabalar canlarim benim sizi coook ozledim yazdiklarinizi okuyamadim ama menumu yazip gidicem kahvalti yaari bardak sut nestle nesfitle .ogle bol salata izgara kofte .aksam coban salata,2 kasik fasulye 1 dilim ekmek

Türkanımmmm hoş geldin cnm bizde çok özledik seni cnm boşver ya diyeti tatilin tadını çıkar :)))

nurgüüllll neden cevap yazmıyosunn kilon ne?kaç kilo verdinnn???

Fehiyecim cnm ben işyerinden kaçak giriyorum ya ondan yazamadım cnm
malesef benim de durum senin gibi
sadece 500 gr gitti
59.5 çok çok moralim bozuldu ya
o kadar uğraştım yine bu kadar
(((

sadece sen ve ban bu konuda talihsiziz canım heralde :2:

özlleemmmmmmmm hala 61.500 üm yaa sıfır moralim yani öküz gibiyim öffffff
est. öle şey olur mu zaten boyuna göre kilon normal olduğu için vücudun direnmesi normal hiç üzülme yavaş yavaş gidecek:) bak ben de bu rakamın altına kolay kolay inemem çünkü artık yıllardır vucütta olan kilolara geldi sıra, neredeyse 10 yıldır birlikteyiz kolay ayrılır mı ama yeter artık yavaş yavaş soğutucam kendimden ne bu canım hayır kurumumu durmadan besleyeyim büyüteyim onları

Son düzenleme:
başlangıç:60
geçen hafta:57.5
bu hafta:57.0 üzülmedim yavaş yavaş gitsin zaten sıkıntı yapmıyorum :)

1.haftayıda yazıcakmıydık kafam karıştı
başlangıç:60
1.hafta 58.5
2.hafta:57.5
bu hafta:57 ama ben 60dan ıkı hafta diyete başlamıştım topiği görmeden önce 63düm 13günde 3 kilo gitmişti su ve ödemden muhtemeln.

selam kızlar. ben böyle olacağımı biliyordum zaten durumum kötü bayaa.
başlangıç : 66,6
geçen hafta: 64,5
bu hafta: 65,3

kilo veremedim hatta aldım

KiZlar ben nete giremiyorum maalesef o yüzden gruptan ayrılıyorum
Son kez kilo bildirimimi yapayım dedim
Başlangıç 85.8
Gecen hafta 83.2
Bu hafta 82.1

Son düzenleme:
KiZlar ben nete giremiyorum maalesef o yüzden gruptan ayrılıyorum
Son kez kilo bildirimimi yapayım dedim
Başlangıç 85.8
Gecen hafta 83.2
Bu hafta 82.1
ayrılmasan iyiydi ama tabiki saygı duyarız bizi bıraksan da diyetini sakın bırakma kilolarını vermiş olarak dön aramıza ayrıca başarı öykünde bize de yer verirsen tabiki memnun oluruz:)

kizlar ben nete giremiyorum maalesef o yüzden gruptan ayrılıyorum
son kez kilo bildirimimi yapayım dedim
başlangıç 85.8
gecen hafta 83.2
bu hafta 82.1

canım masallah çok güzel kilo vermişssin saygı duyarız ayrılmana ama sakın sen ditini bırakma arada gir bizi merakta bırakma tamam öptüm

selam kızlar. Ben böyle olacağımı biliyordum zaten durumum kötü bayaa.
Başlangıç : 66,6

niye öyle oldu ki fazla da bir sey yememiştin ki anlamadım bi diyetisyene sor bakalım neymiş sebep

selam kızlar. ben böyle olacağımı biliyordum zaten durumum kötü bayaa.
başlangıç : 66,6

arzucuğum tüm kilo bildirimlerini topla ve yaz tamam mı canım kim ne imiş,ne kadar kilo vermiş herkes yazsın sen de enson da bir derleme yap güzelim haftaya da ben yapayım tamam mı canım

kızçeler hemen öğünlerimi yazayım sabah:1 kepek ekmeği,2 salatalık,kkpeynir,yumurta,sekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 tabak yesil fasulye ve 1 bardak ayran
1 saat sonra yarım saat step yaptım 2 bardak yeşil çay içtim
akşam:1 kase mercimek çorbası
kızçeler en geç akşam 6 yakadr akşam yemeğimi yer ve bitiririm günümü .
o kadar yapıyoruz eminim haftaya yıne hüsrana uğruycam ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…