Turkan88'in Diyet Günlüğü

hümeyracım bu erkeklerin hepsi aynı anacım amaaaaan yaa napsalar hiç şaşırmıyorum inan üzülme sıkma canını.
ahada türkanım gelmiş hoşgeldim tatlım.
bu arada akşam 6 buçukda spora gittim deli gibi yağmur yağıyodu aralarda otura otura 7 buçuğa kadar yaptım
akşam menüm bir kase mercimek çorbası yeşillik salata imdat diyetimi son erdiriyorum ama hiç doymadım napsam bilmem

ayyy kızlar bugün annemin günü vardı o yüzden evde yoktu babamda evdeydi
akşama doğru babam acıktım dedi mutfağa bi geçtim sadece çorba var babamda bana karışık domates soslu kızartma yap dedi
girdim mutfaga yaptım ama içim eridi gitti yinede ağzıma bi lokma sürmedim
tam sofrayı kurdum annem geldi vallahi ikisi çıtır çıtır ekmekle bi yediler ki kızartmayı öldüm öldüm bittim ben:84::84:
ama yine de tüm ısrarlara rağmen ağzıma koymadım
ama yarın sabah tartı beni ödüllendirecek buna inanıyorum

Merhabalar canlarim benim sizi coook ozledim yazdiklarinizi okuyamadim ama menumu yazip gidicem kahvalti yaari bardak sut nestle nesfitle .ogle bol salata izgara kofte .aksam coban salata,2 kasik fasulye 1 dilim ekmek

canım benim yaa tatilde bile devam ediyorsun
vallahi bravo sana

canım sen de bizden taraf çookkkk selam söyle onu çokk özlediğimizi söyle bu arada söyle ki tatilde diet yapmasın tadını çıkarsın canım

afferin kız bravo

canım çok sağol bu arada Türkana söyle duygu 2 gündür girmiyor haberi olsun tamam

kızçeleerr günayydınnnnn ben bu sabah tartıldım ama moralim çok bozuldu geçen hafta 700gr vermiştim beğenmemiştim ama bu hafta sadece 300gr vermişim şoktayım bu ne anlamadım moralim sıfır hemen yazayım baslama kilom:63.100
önceki hafta:62.500
geçen hafta:61.800
bugün:61.500 geçen haftadan bu haftaya kadar sadece 300 gr vermişim aç kalıyorum zayıflayamıyorum demekki aç kalmamak lazımmış nedir anlamadım yani moralim kötü

herkeslere günaydın
ben bugün mutluyum tartı beni ödüllendirecek demiştim akşam öyle oldu :) bu hafta yürüyüşlerimi aksatmama rağmen giden kilo hiçte fena değil :)
başlangıç kilom 61.8
geçen hafta 60
bu hafta 58.8 :)
bu hafta giden 1.2 kilo

UZulme bitanem ne guzel iste muhum olan hedefe yaklasman

Misafirler basimiZin tacidir lakin biz 13 kisiyi zor takip ediyoruZ.konukllar,inaanin menuleriniz bizi hiic alakadar ettmez.

hümeyracığım vallhi senin adına cok sevindim canım ne güzel kilo vermişsin tatlım bravo sana

Türkannnıımmm Duygu 2 gündür yok haberin olsun canımmm çokk özledimm seni bacım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…