- 27 Eylül 2009
- 671
- 1
- 118
- 37
Merhabalar canlarim benim sizi coook ozledim yazdiklarinizi okuyamadim ama menumu yazip gidicem kahvalti yaari bardak sut nestle nesfitle .ogle bol salata izgara kofte .aksam coban salata,2 kasik fasulye 1 dilim ekmek
Bu gun Turkan msj atdi bana, nete giremiyo Turkiyede.Benim insaALLAH nisanim var ya gelecek ay, kendisine pamuk prensesin elbisesine benzer elbise almis, pirpirli. zayif olmanin verdiyi mutlulukla yaziyordu. diyete devam ediyormus ama spor yapamiyormus orda. size selam, pardon eeeeeennnnn buyuk kucak dolusu selam soylememi istedi. sizsiz kalamayacagini hep soylerdi ya, msjinda gercekten sizsiz kalamadigini ve o cumlelerinde ne kadar hakli oldugunu yazdi. sizler onun bir ailesiymissizin :) onlar da beni ozluyormu diye sordu, bende evet, hemen hemen her gun senin ismin geciyor dedim. size opucuklerini yolladi :)
oglen makarna yedim, aksam da yari porsiyon corba. ara olarak dondurma yedimsozlum ismarladi, kiramadim bende.
spor yapmadim ama spor yapma en zor gelen sey ya benim icin . iyi geceler arkadaslar, araniza tam giremiyorum cunki ben pastaci olmak istedigim icin tum gun internetde pastaya dair , kurabiyelere keklere dair bilgiler ediniyorum ve buraya pek zaman ayiramiyorum. ama sizler benim icin cok degerlisiniz.bye
ayyy kızlar bugün annemin günü vardı o yüzden evde yoktu babamda evdeydi
akşama doğru babam acıktım dedi mutfağa bi geçtim sadece çorba var babamda bana karışık domates soslu kızartma yap dedi
girdim mutfaga yaptım ama içim eridi gitti yinede ağzıma bi lokma sürmedim
tam sofrayı kurdum annem geldi vallahi ikisi çıtır çıtır ekmekle bi yediler ki kızartmayı öldüm öldüm bittim ben:84::84:
ama yine de tüm ısrarlara rağmen ağzıma koymadım
ama yarın sabah tartı beni ödüllendirecek buna inanıyorum
Nefsine dizgin vur ve bin, aksi halde o sana yüklenir.
Abdulkadir Geylani
Ebu Saîd el-Mukbirî'den rivayete göre Ebu Hüreyre (r.a) bir kavme rastladı, önlerinde kızartılmış bir koyun vardı. Onu yemeğe davet ettiler. Ebu Hüreyre de "Rasûlullah doyasıya arpa ekmeği bile yiyemeden dünyadan ayrıldı" diyerek yemeğe gitmedi. (Buhârî
Enes (ra) der ki: "Rasûlullah, ölünceye kadar sofrada yemek yememiştir ve has undan yapılmış ekmek de yememiştir". (Buhârî rivayet etmistir).
Buhârî'nİn naklettiği diğer bir rivayette "gözleri, kesinlikle kızartılmış koyun görmüş değildir." ziyadesi vardır.
Bunlari okuyunca gozlerim doldu, biz Peygamberimizin ummeti... nasil olur da bu hale geliriz. bu sozleri okuduktan sonra daha da azimli oldum, kopyalayip yapisdirdim ki siz de okuyun. insaALLAH hepimize yardimci olur.
kızçeleerr günayydınnnnn ben bu sabah tartıldım ama moralim çok bozuldu geçen hafta 700gr vermiştim beğenmemiştim ama bu hafta sadece 300gr vermişim şoktayım bu ne anlamadım moralim sıfır hemen yazayım baslama kilom:63.100
önceki hafta:62.500
geçen hafta:61.800
bugün:61.500 geçen haftadan bu haftaya kadar sadece 300 gr vermişim aç kalıyorum zayıflayamıyorum demekki aç kalmamak lazımmış nedir anlamadım yani moralim kötü
UZulme bitanem ne guzel iste muhum olan hedefe yaklasman
benim de bu sabah ki kahvaltı menüm çeyrek ekmek karışık dost :) yeşillik salata 3 tanede zeytin yedim 1 bardakta kendi yaptıpğım vişne suyum dan içtim öğle yemeğimde dere otlu kabak yemeğim ve bir kase yoğurt 2 dilim ekmek akşama bilmiyorum :s bu arada diyette değilim ben 6.aylıkda hamileyimmmmmm :))
herkeslere günaydın
ben bugün mutluyum tartı beni ödüllendirecek demiştim akşam öyle oldu :) bu hafta yürüyüşlerimi aksatmama rağmen giden kilo hiçte fena değil :)
başlangıç kilom 61.8
geçen hafta 60
bu hafta 58.8 :)
bu hafta giden 1.2 kilo
günaydın canlarr türkanım yanlış mı görüyorum yoksa nette misin canımm ??tatil nasıl gidiyor?dietini bozdun mu?sen kaç kilo verdin?
diiyet tam qaz devam canim masaallah .kilomu bilemiycem burda tartu yok
Diiyet tam qaz devam canim masaallah .kilomu bilemiycem burda tartu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?